Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=11)
-   -   kno3,K2SO4,Fleet Enema αναζητηση φαρκαμειου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30384)

lucky13 01-12-09 20:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bebisnet (Μήνυμα 393072)
τελικά έχει δοκιμάσει κανένας KNO3 απο γεωπονικά?? είδε κάποιο πρόβλημα η τσάμπα ψάχνω να βρω σε φαρμακια και αποθηκες 2 βδομάδες τώρα?? :P

Χρησιμοποιείται κατα κορον στα περισσότερα Ηi tech ενυδρεία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρίση του
Οσο για το που θα το βρεις αναφέρετε σε παραπάνω post.
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Raven (Μήνυμα 334850)
Παιδια εγω τα λιπασματα τα πηρα απο το κεντρο. Ευριπιδου κοντα στην Αθηνάς, σε κατι μαγαζακια με ειδη ανθοκομικης.

Raven 01-12-09 20:29

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kifinas (Μήνυμα 376258)
αλεξανδρε πηγα και εγω σημερα στα μαγαζια που ανεφερες και πηρα θειικο καλιο, αναρωτιεμε αν αυτα τα υλικα ριχνεις μεσα στο ενυδρειο σου, επειδη δεν ξερω εαν ειναι 99% καθαρα??

Οσο για το power 4 της farmahem στην πλατεια Αγιάς Ειρήνης στο κεντρο υπαρχει ενα μαγαζι που λεγετε αρχοντακης. Εκει βρηκα το ιχνοστοιχεια, 12€ τα 250ml.

Το γραφω γιατι εφαγα τον κοσμο να το βρω και δεν το εβρικα.

Μου ειπε η πωλητρια οτι ειναι καθαρα, τωρα το ποσο δεν το ηξερε ουτε η ιδια, μιας και η σκονη ηταν σε σακκι και χυμα.
Αμφιβαλλω αν ειναι 99% καθαρα αλλα η τιμη ηταν εξευτελιστικα χαμηλη και εναν χρονο τωρα που τα χρησιμοποιω δεν ειχα κανενα προβλημα.
Και μια απορια...δηλαδη αν ειναι 95% καθαρα, τι αλλες προσμιξεις μπορουν να περιεχουν και με ποιο τροπο θα βλαψουν το ενυδρειο; Ισως καποιος χημικος απο δω μεσα να ξερει να μας πει.

bebisnet 02-12-09 19:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lucky13 (Μήνυμα 393121)
Χρησιμοποιείται κατα κορον στα περισσότερα Ηi tech ενυδρεία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρίση του
Οσο για το που θα το βρεις αναφέρετε σε παραπάνω post.

:D ευχαριστώ γιατι βαρέθηκα να ψάχνω σε φαρμακεία... θα με περασουν για "ζάκι" στο τέλος:cool:
μιλάω παντα για KNO3 απο γεωπονικά αν θα υπάρξει προβλημα (οχι 99% καθαρότητα!)

kifinas 02-01-10 12:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bebisnet (Μήνυμα 393403)
:D ευχαριστώ γιατι βαρέθηκα να ψάχνω σε φαρμακεία... θα με περασουν για "ζάκι" στο τέλος:cool:
μιλάω παντα για KNO3 απο γεωπονικά αν θα υπάρξει προβλημα (οχι 99% καθαρότητα!)

Εγω φιλε βρηκα καθαρο kno3 το εχω παρει εδω και καιρο αλλα προφανως τα παιδια εδω στο forum χρησιμοποιουν αυτα που αγοραζεις απο γεωπονικα. Ξαναλεω δεν ειναι 99' καθαρο αλλα δεν βλεπω να κανει ζημια πουθενα στο ενυδρειο.
οποτε χρησιμοποιησε το αφοβα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:44.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01344 seconds with 10 queries