Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, παρόλο που είναι φορτωμένο είναι πραγματικά πανέμορφο
|
Παράθεση:
σούπερ στεγανό και καλαίσθητο κουτάκι που του έχεις φτιάξει είναι όλα τα λεφτά! :smt023 Thanks Nick |
πωωωωωωωωωω!!! καιρό είχα να δώ τέτοι μποστάνι !!!! εντυπωσιακότατο και σε άριστη κατάσταση!!!
μα καλά, την παλεύεις 210λτ με diy CO2??? |
Παράθεση:
Εντυπωσιακότατο! Συγχαρητήρια! :smt041 |
Πολύ καλή δουλειά και με καλό γούστο Μπράβο σου
|
Συγχαρητήρια ! Μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση των φυτών , νομίζω ότι πρέπει να παίξεις λίγο με τις πέτρες ώστε να βρούν μια πιό φυσική θέση. Μπράβο και πάλι !
|
Πανέμορφο!!! Πολλά μπράβο!!!! Τα Χανιά σκίζουν!!!!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
πχ να ξενεριζει ή να κανει θορυβο η φτερωτη? Εχω ακουσει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο για συστημα διαχυσης. Εχει και το χαρακτηριστικο που γεμιζει φυσαλιδες το νερο του ενυδρειου (που εγω δεν τις θελω καθολου) |
αν και εχω φυγει απο τα μποστανια πλεον:)
το ενυδρειο ειναι ολα τα λεφτα. μπραβο;) |
Χαίρομαι που υπάρχουν παρατηρήσεις τεχνικής φύσης, καθότι από αισθητικής πλευράς πιστεύω πως το ενυδρείο είναι πολύ μέτριο και λόγω του χαρακτήρα μου, ότι βελτιώσεις και να γίνουν δεν θα με ικανοποιεί ποτέ πλήρως…(καταλαβαίνω τον Raven που είναι ζωγράφος, εγώ έχω σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης … το μάτι μου θέλει πάντα περισσότερο από αυτά που μπορεί το χέρι μου…;))
Τεσπά, σχετικά με το CO2 το σύστημα απλά δουλεύει απρόσμενα καλά και σταθερά. Έχω βρει τη συνταγή μου για το μείγμα που ανανεώνω κάθε 8-9 μέρες, θόρυβος στο φίλτρο και φυσαλίδες παρατηρούνται 4-5 φορές την ημέρα και όχι συνέχεια και τα φυτά είναι γεμάτα οξυγόνο. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά δουλεύει πολύ ικανοποιητικά με μηδενικό εξοπλισμό…:p Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι στη χθεσινή μέτρηση τα νιτρικά είχαν εντελώς μηδενίσει.(Τρεις εβδομάδες μετά την μεγάλη αλλαγή νερού!) Με βλέπω αργά ή γρήγορα να προσθέτω και άζωτο σε λίπασμα…:( |
Παράθεση:
|
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Συγχαρητήρια !
|
Επανέρχομαι με μια πιο φρέσκια φωτογραφία από το μποστανάκι που δείχνει και τις αλλαγές που έγιναν… Η Cryptocorina τελικά τη γλίτωσε αλλά πήγε στο βάθος και μπροστά της μπήκε η Rotala την οποία χαμήλωσα…Τα ξύλα με τη moss πήγαν και αυτά προς τα πίσω για να ανοίξει λίγο το ενυδρείο και τοποθετήθηκαν και άλλες πέτρες που προσπάθησα να «δέσω» κάπως με τα υπόλοιπα στοιχεία του «τοπίου»…Τί λέτε;;)
http://www.aquatek.gr/vb/[IMG]http:/...t/PC060254.jpg[/IMG] |
1 Συνημμένο(α)
|
Εμενα μ'αρεσει και παλι :smt035
εχεις χερι. |
Μπράβο φίλε παρα πολύ ωραίο,μερακλίδικο αψεγάδιαστο.:p
|
αψογος!!!;)
|
Πάρα πολύ μου αρέσει!
Πραγματικά πολύ! Αψεγάδιαστο! Καλά το είπε ο στρατηγός! |
Μπραβο Νίκο!
|
Κουκλι,πεντακαθαρο ! μπραβο !
|
Ο mastronik ειναι mastro-nik ;)
|
Μπραβο ΠΑΡΑ πολυ ωραιο!!!
|
3 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα σε όλους...Επανέρχομαι με φρέσκιες φωτογραφίες από το μποστανάκι το οποίο έμεινε με τα microsorum τη moss και τη rotala για να απαιτεί λιγότερη συντήρηση...Βλέπετε ο συνδιασμός μωράκι και reefακι επέφερε λιτότητα στο φυτεμένο...;) Ελπίζω να σας αρεσει...:p
Συνημμένο Αρχείο 21922 Συνημμένο Αρχείο 21923 Συνημμένο Αρχείο 21924 |
εκλπηκτικο!!!:p
μπραβο σου!!! να τα χαιρεσαι...(και το μωρακι και το reefακι και το φυτεμενο...) |
Αισχος!!:D
|
Ανταξιο ενος .....mastronik !:D:D
|
με τις νεες σου φωτο ειχα την ευχαριστηση να δω και τις παλιες που δεν ειχα δει. απο οποια πλευρα να το δω εχω ενα διαφορετικο τοπιο. τα δυο νησακια που εχεις κανει ειναι πανεμορφα επισης μαρεσε πολυ η ολη μπορντουρα ασπρης καθαρης αμμου στο ενυδρειο τονιζει το υγειες χρωμα των φυτων και δινει στο ενυδρειο μια αλλη διασταση. οι πετρες δεσανε με την εικονα
|
Πάαααρα πολύ όμορφο! Να χαίρεται το μάτι να βλέπει...
|
Νίκο ήταν και παραμένει Super!!! :D:D
|
Πραγματικά πανέμορφο μποστάνι... :p
Και νομίζω πως η λιτότητα το ανέδειξε ακόμα περισσότερο..+-3 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board