Παράθεση:
|
Ο Σταύρος έγραψε:
Παράθεση:
Βέβαια, παρόμοιο "εφέ" στα σημεία που θέλεις, θα σου έκανε και η μπλύξα του Πάνου! :D |
Σταυρος εδω απο αλλο υπολογιστη οταν ειπα απλώνει πολυ εννοουσα οχι σε υψος αλλα σε πλατος,και επειδη είναι μικρό το ενυδρείο μην το πνήξει και δεν μείνει χώρος για τα άλλα φυτά.
|
Παράθεση:
Thanx Panos !:D O Echinodorus latifolius επειδη τον εχω δει πως αναπαραγεται γι αυτο του ειπα κι εγω του mafia σε pm οτι καλα θα ηταν να τον αποφυγει. Συγκεκριμενα αμολαει runners οπως ο tenellus αλλα με μεγαλυτερα διαστηματα ακομα μεταξυ των φυτων και φανταζομαι οτι σε Iwagoumi δεν θα δειχνει ωραια. Ενω η blyxa που στην ουσια ειναι stem plant δεν ερπει αλλα πεταει συνεχως φυτα απο τα πλαγια με αποτελεσμα να πυκνωνει. |
Παράθεση:
εκτος το pm δεν εχεις καμια αλλη συμβουλι για το τη χρειαζομαι απο αυτα που εγραψα παραπανο ??? |
Εισαι μια χαρα γι αυτο και δεν ειπα τιποτα. Μονο ξυνισα λιγο την μουρη μου με το diy CO2. Εχω παιδευτει πολυ και δεν θελω να μου το θυμιζουνε.:mad:
Γιατι βρε παλικαρι μου δεν παιρνεις μια μπουκαλιτσα να ξεμπερδευεις; αφου στο τελος θα την παρεις ετσι κι αλλιως. Φαντασου οτι το ενυδρειο σου παει καλα και το hc εχει κανει ενα υπεροχο χαλακι.. τοτε η 2λιτρη κοκα κολα χανει, δεν βγαζει αρκετες φυσαλιδες γιατι κανει κρυο, δεν πετυχε η μαγια η ηταν πολυ ζεστο η πολυ κρυο το μιγμα κλπ.. σε λιγες μερες αλγες παντου και εναν μηνα για να ανακαμψει το ενυδρειο. Μπρρρ τα εχω περασει αυτα γι αυτο στο λεω. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board