Παράθεση:
Το CΟ2 ειχε βγει προχθες και δεν εβαλα αεραντλια με το σκεπτικο να βαλω πιο "ελαφρυ" μειγμα. χθες πηγα με το σκεπτικο οτι οσο ειναι κλειστα τα φωτα και εχουμε διοξειδιο απο φυτα και diy, βαζω αεραντλια για να διωχνω το διοξειδιο. Μαλιστα ειχα την αεροπετρα στο σημειο που ειναι η σκαλα. Τι λετε, παιζει ρολο? Παράθεση:
Μη σου πω να φυγουν και αυτα και να παω σε καθαρα blackwater φυτα και ψαρια και να αφησω τα "μπασταρδεματα" :smt003 Ξεχασα να αναφερω οτι εχω σταματησει το excel μετα το CO2. Σωστα φυσικα δεν εκανα? |
Συγνώμη, αλλά παρακολουθώ το πόστ από την αρχή και παρατηρώ μιά εμμονή στο tds! :smt101
Αν δε κάνω λάθος, η μέτρηση tds έχει νόημα στη παρασκευή του νερού από την Α/Ο, όπου και δείχνει τη καθαρότητα του νερού στην έξοδο της και κυρίως, μας υποδεικνύει πότε πρέπει να αλλαχθούν η μεμβράνη ή τα προ-φίλτρα (ανάλογα με τη συνδεσμολογία, αν πρόκειται για in-line tds meter ή το στάδιο λήψης δείγματος-μέτρησης, αν πρόκειτε για φορητή συσκευή). Μήπως έχει νόημα η μέτρηση tds και για άλλους λόγους που μου διαφεύγουν?:confused: |
Παράθεση:
και γω ετσι απο blackwater που σκεπτομουν πηγα να το μπασταρδεψω λιγακι και τελικα μου βγηκε τωρα φυτεμενο αν και δεν εχει την κλασικη μορφη φυτεμενου |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board