οποιο ψαρι και αν ειναι αυτο , δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται 35 - 40 εκατοστα και να θελει 200 λιτρα , που το ειδες αυτο ;
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
δεν εχω λογο να παω οτι θελω απλα για να το βαλω στο ενυδρειο μου!!!!! |
Θαναση σου φαινεται λογικο ενα ενυδρειο να εχει πλατος οσο περιπου το μεγεθος που εχει το ψαρι και να ειναι καταλληλο?
Παράθεση:
Παράθεση:
Θα πρεπει καποιος να του κανει κουμαντο. :p Διασταυρωσε τις πληροφοριες παλι. ;) ΥΓ εγω δεν θα το εβαζα σε ενυδρειο μικροτερο απο 250 X 70 X 80 κατι ειπες πιο πανω για..... Παράθεση:
|
το ψαρι που μου ειπες δεν το ξερω στα 400 λιτρα μπορει να ειναι ενταξει
ωραιο παντως |
Για ποιο ψάρι μιλάμε ;
|
σιγα μη σου πει...:smt108
(θα σου πω εγω...ξερω;)) |
καλησπερα!!!!! παιδια το ψαρι που θελω να βρω ειναι αυτο....
DATNIOIDES MICROLEPUS και για τις πληροφοριες της κοιταξα καλα... δεν λεω εχεις ενα δικιο απλα το ψαρι λογικα στα ενυδρεια θα φτανει το πολυ μεχρι 35 εκατ. οποτε με 50 ποντους πλατος με περνει... το θεμα ειναι οτι το σκεφτομαι γιατι γραφει οτι τρωει μονο ζωντανες τροφες ( γαριδες, σκουλικια, μικρα ψαρια...) και εγω θα λυπαμε να βαζω μεσα μικρα ψαρακια για να τρωει... οποτε μαλλον θα κοιταξω για κατι αλλο... θελω κατι που να ειναι στο μεγεθος των δισκων και λιγο πιο μεγαλο ... και αν εχει και λιγο χρωμα καλα θα ειμαστε.... εχετε καμια γνωμη??? |
στα νερα που εχεις θα εβαζα καποια κιχλιδα κεντρικης αμερικης
ειναι λιγο περιεργες οι διαστασεις του ενυδρειου ομως |
Παράθεση:
γιατι ειναι περιεργες?? θελω να κανω το ενυδρειο μου με κανενα ξυλο μεσα, ευκολα φυτα, χαλικι, και καμια πετρα αν τεριαζει με το συνολο.... κια σκεφτομουν μηπος ξεφυγω απο κιχλιδες... οταν λες κεντρικης αμερικης για δωσε 1-2 που λες?? μηπος μου εχει ξεφυγει καμια...:D:D:D ------------------------- http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile22.html αυτο το ξερετε??? τι ειχε κανεις?? ειναι ομορφο και ενδιαφερον.... λεγεται heros severus |
γινεται μεγαλο και ειναι πολυ επιθετικο , δεν θα το εβαζα σε λιγοτερα απο 500 λιτρα για ενα ζευγαρι και θελει μαλακά και οξινα νερα
|
συγνωμη που σας εχω ζαλισει αλλα....:smt030:smt030
το heros severus που ειπα πριν τρωει φυτα!!!!:smt009:smt009 αυτα τα δυο τα πως τα βλεπετε?? αν ξερει κανεις αν ειναι ενδιαφερον ψαρια στην συμπερηφορα... θα μπορουσαν να μπουν με φυτα και κανενα ξυλο??? Thorichthys meeki Hypselecara Temporalis |
μεγαλες κιχλιδες και φυτα δεν πανε μαζι
θα εβαζα ενα ζευγαρι απο αυτο http://www.cichlidae.com/gallery.php?genus=Rocio ή αυτο http://www.cichlidae.com/gallery.php?genus=Hypsophrys ή αυτο http://www.cichlidae.com/gallery.php?genus=exCichlasoma το thoricthys meeki επισης θα ξεριζψσει ολα τα φυτα το hypselecara temporalis τωρα , δεν ετοιμαζεις εκεινο το 1000+ ; θελει μεγαλο ενυδρειο 700 λιτρα το λιγοτερο σχεδον μηδενικη σκληροτητα και 5,5 PH ειναι ομως ενα πανεμορφο τερατακι 40 εκατοστων |
το thoricthys meeki
το βλεπω σε διαφορες φωτο απο ενυδρεια και ειναι με πολλα φυτα.... λες να τα ξεριζωνει?? σε ευχαριστω που βοηθας!!! να σαι καλα... |
δοκιμασε το αν σου αρεσει με ανουμπιες και φυτα που μπορουν να πιασουν σε ξυλα και πετρες ή με πετρες γυρω απο το ριζωμα
|
Παράθεση:
διλαδη για να καταλαβω, δεν τρωει τα φυτα αλλα τα ξεθαβει?? |
Δεν τα τρωνε, απλα αμα δεν συμφωνουν με τη διακοσμηση σου κανουν δικια τους, που σημαινει ξεριζωμα κι οξω απο δω...
|
Παράθεση:
παντος το ξεριζωμα μπορω να το παλεψω... τι βιοτοπο εχουν αυτα?? εσυ θα ξερεις τολη.... |
ΠΑΙΔΙΑ SORY ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ
|
ρε παιδια οσο ψαχνω για τα Thorichthys meeki
βλεπω οτι δεν γινοντε πολυ μεγαλα...:smt009:smt009:smt009 η κανω λαθος...?? |
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ HELP!!!
PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E!!! |
Παράθεση:
|
Πατας την Κατηγορια που σε ενδιαφερει (πχ Αρχαριοι γλυκου νερου) κι οταν μπεις απανω αριστερα εχει ενα κουμπακι που γραφει New Thread. Το πατας και γραφεις.
|
EYXARISTO PARA POLY
|
αν παμε απο μερια μαδαγασκαρη τι εχετε να προτινετε?
αυτο Paratilapia sp. small spot'???? τουλαχιστον να σωσουμε κανενα ειδος προς εξαφανιση μιας και μου αρεσει... τι ενυδρειο χρειαζεται σαν διακοσμηση?? ------------------------- αν και εχω ζαλιστει με το να ψαχνω και εχω ζαλισει κι εσας.... αυτη τη στιγμη βρηκα ενα και το ερωτευτικα!!! ειναι τελιο!!! ειναι αυτο... Paretroplus menarambo |
Θελουν αρκετα μεγαλυτερα ενυδρεια ολα τα μαδαγασκαρια.
|
Παράθεση:
δεν φτανουν 360+ το σαμπ για ενα ζευγαρι??? |
Μονο αν βρεις φτιαγμενο ζευγαρι, κι αυτο οχι σιγουρα...
|
Παράθεση:
τολη οπως σου ειπα τα ειδα και τα ερωτευτικα!!! αν βαλω ζευγαρι στο ενυδρειο μου, μετα θα φτιαξω πιο μεγαλο!!!!! και μολις τωρα ειδα το δικο σου και εχεις τα ιδια μεσα??? τα εχεις ακομα??? |
Τα σκοτωσαν οι Paratilapia με συνοπτικες διαδικασιες οταν ζευγαρωσαν (εγω ημουνα νοσοκομειο και δεν μπορουσα να επεμβω...)
|
Παράθεση:
αν ετοιμασω το ενυδρειο θα βρω λες η το βλεπεις δυσκολο?? να φανταστω οτι θελουν περιπου οπως ειδα το ενυδρειο σου... ξυλα, αμμο, φυτα, πετρες...??? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board