Και στην κούτα πόσα ψάρια μπορούμε να βάλουμε ;
|
Χμμμ αυτό δεν το ρώτησα...να στείλω ένα e-mail να δούμε τι θα μας πουν...
|
Ρώτησε και για ελάχιστη παραγγελία σε ευρώ ή/και ανά είδος ψαριού.
|
Αν υπάρχει ενδιαφέρον και μπορούν να φτάσουν Θεσσαλονίκη, πρόσθεσε και εμένα.
Κράτα μας ενήμερους και για το μαγαζί στη Γερμανία. Κανένα link; |
λιστα απο το μαγαζι εχουμε ή βασικα ποια ειναι η ονομασια του ;
|
Αν εχουμε μια λιστα ψαριων ενδιαφερομαι και εγω παιδια.
Ψαχνω κατι και δεν το βρισκω ελλαδα με τιποτις... |
Έχει λίστα παιδιά και τιμές...πάρτε το λινκ και βλέπουμε. www.verduijncichlids.com
|
Tους φίλους μας ; :D:D:D
Είμασταν εκεί τον Μάιο http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...3&postcount=42 |
Χεχεχεχεχε οπότε τουλάχιστον ξέρουμε ότι τα ψάρια τους είναι ΑΑ.
|
Εκτός από αυτό σαν ΠΣΦΕ έχουμε άριστες σχέσεις μαζί τους
|
Αααα πολύ ωραία...οπότε ίσως γίνει μια οργανωμένη κίνηση..για κάποια εισαγωγή.
|
Και δεν ειναι στη Γερμανια, στην Ολλανδια ειναι...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
αν τα φερει φιλος σου και τα ψαρια ειναι σχετικα μικρα μπορει να τα βαλει σε πλαστικα μπουκαλια νερου 1,5 λιτρου με λιγο νερο και μια παστιλια οξυγονου και να τα μεταφερει με την βαλιτσα - δεν απαγορευεται αλλα δεν χρειαζεται να το δηλωσει κιολας και ετσι δεν πληρωνουμε μεταφορικα ;)
αν ειναι μικρα μπορουν να μπουν πολλα στο ιδιο μπουκαλι και να μην βγει υπερβαρος |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Ακούστε να δείτε πως έχει η κατάσταση: Ένας φίλος μου θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Οξφόρδη(κοντά στο Λονδίνο). Ο Άγγλος συνχομπίστας από τον οποίο θα προμηθευτούμε τα ψάρια μένει στι Λίβερπουλ(αρκετά μακρια). Όταν λοιπόν λέω μεταφορικά αναφέρομαι στη διαδρομή Λιβερπουλ-Οξφόρδη. Όπως γνωρίζεται ενας επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μαζί του αποσκευές συγκεκριμένου βάρους χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρινση. Άν αυτό το όριο ξεπεραστεί έχει κάποια χρέωση ανάλογα με το πόσσα επιπλέον κιλά μεταφέρει(τα ψάρια μας) και ποια είναι η εταιρία. Ο φίλος μου θα ταξιδεψει για Ελλάδα την πρώτη Νοεμβρίου. Ένα θέμα που πρέπει να γνωρίζεται είναι το εξής: Τα ψάρια θα τα παραλάβει ο φίλος μου το Σάββατο το πρωι στις 30/10(δεν γίνεται αλλιώς). Θα πρέπει λοιπόν να τα βγάλει από τις σακούλες τους και να τα βάλει σε ένα ζεστό μέρος του σπιτιού για 2 μέρες σε φρέσκο νερό με αντιχώριο. Μετά θα πρέπει να τα συσκευάσει τη Δευτερα 1/11 που επιστρέφει. Το θέμα είναι οτι ο φίλος μου δεν έχει ιδέα από ψάρια και ενυδρεία. Ακούω και τις δικές σας ιδέες ώστε να γίνει η μεταφορά οσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Ορίστε και μια φωτό |
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Το θέμα όμως είναι: θα αντέξουν τα ψάρια αυτό το ταξίδι (5 μέρες δηλαδή) μέσα στην συσκεβασία τους; |
Γιατρέ δεν αντέχουν τα ψάρια 5 μέρες ;)
|
Παράθεση:
Το θέμα επίσης είναι: Θα σου στείλει μόνο μια κούτα? Έχει ελάχιστο θέμα παραγγελίας? |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω..... |
Έχω στείλει εμαιλ για τα ελάχιστα όρια αν υπάρχουν και περιμένω απάντηση. Δεν πιστεύω όμως ότι θα υπάρχει όριο..από την στιγμή που τα πέρνεις λιανική...
|
Με αεροπλάνο σε 24 ώρες κατά μέσω όρο . Αν υπάρξει καθυστέρηση έστω και μισής μέρας τα μισά ψάρια είναι Off
|
Και σε μένα που ήρθαν σε 24 ώρες.... ήρθαν οριακά...
Με UPS. Αλλά έτσι όπως κοίταζα την αποστολή, πήγαν από Ιταλιά Γερμανία και μετά Ελλάδα και γι΄ αυτό ίσως ήρθαν οριακά... |
Αρα ξεχνάμε το θέμα Μεταφορική μέσω ξηράς. Κρίμα θα μας συνέφερε πολύ.
|
Νέα από το μαγαζί στην Ολλανδία.
Τhere is no minimum quantity of fishes. To calculate the maximum quantity of fishes. A tropheus we pack separately in a bag of approx 0.75kg. Depending of the boxsize we can put 30 bags of 0.5-0.75 kg (= approx 0.5 liter) in one box. We can put less fishes in one box but then the transporter calculates the volume of the box which is the same price as 15kgs. We have 3 sizes of bags. small size (0.5-0.75 kgs) for small or medium sized fishes which we pack separately (approx. 30 in a box) medium size (1kgs) for medium to large fishes packed separately (approx 20 in a box) large size (2-2.5 kgs ) for large fishes packed separately of approx. 8-12 small sized fishes packed together. (approx 6-8 in a box) Hope this will help. Best regards, Catharina |
Τι εγινε ρε παιδια θα παραγγειλουμε?
Αντε και θελω 2-3 ψαρηδες απο εκει.... |
Παιδια υπαρχει ακομα ενδιαφερον?
|
Eίναι πολλά τα μεταφορικά.
200 ευρώ για 20-30 μεσαίου μεγέθους ψάρια |
Ενδιαφέρον υπάρχει...χρήμα δεν υπάρχει...χεχεχεχε...Πρέπει να βρούμε κάτι σε πιο οικονομικό όσον αφορά τα μεταφορικά...όντως 200 ευρώ είναι πολλά...αν και πιστεύω ότι γύρω στα 7 άτομα να μαζευτούμε...βγαίνει γύρω στο 30άρικο...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:04. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board