Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Το δεύτερο Ενυδρείο μου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25765)

Tolis 01-07-08 11:12

Bolbitis heudelotii

Πάνος 01-07-08 11:14

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 278023)
Bolbitis heudelotii

ευχαριστω!!!;)

etomis 01-07-08 11:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 278021)
τι μου θυμισες..:rolleyes:.τα ειχα πριν τουλαχιστον δεκα χρονια σε ενυδρειο μου....στις ακρες των φυλλων βγαζει νεες μικρες φτερες ...δεν τα ξαναειδα μεχρι σημερα στη φωτο σου...
τοτε η μονη ενημερωση που ειχα για το τι πρεπει να κανουμε για τα φυτα ....ηταν "να τα αγοραζουμε" οποτε αντεξαν μερικους μονο μηνες........ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος αν ξερει κανεις πως λεγεται το ειδος....

Τα αγόρασα πρίν μια εβδομάδα απο Pet City ..η αλήθεια είναι ότι πέταξα το καρτελάκι με την επίσημη ονομασία ..και δέν το κράτησα για να ξέρω πώς λέγεται, δέν είναι απο τα ποιο όμορφα αλλά είναι εντυπωσιακό. Μου το έδωσαν ώς εύκολης-μέτριας δυσκολίας ..σημέιωση δέν διοχετέυω CO....και πολύ πιθανό να έχω προβλήματα στην συντήρηση του ή των άλλων φυτών στο μέλλον.

delta66 01-07-08 16:20

Καλο ειναι να ξερουμε παντα τι βαζουμε στο νερο μας.
Ακομα και την λατινικη ονομασια του.
Και μαλιστα πριν το παρουμε, για να μαθουμε οσα περισσοτερα μπορουμε γι'αυτο, ψαχνωντας πληροφοριες στο δυκτιο.
Αν δεν ξερουμε το ονομα του, πως θα ψαξουμε? ;)

etomis 10-07-08 22:08

2 Συνημμένο(α)
Αυτό που έχω καταλάβει έχοντας ένα μηνα στο GAB και ψάχνωντας γενικώς είναι οτι η καλή προετοιμασία φέρνει καλά αποτελέσματα. (Αυτό που δεν έκανα εγώ δηλαδή...αντικέιμενα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν στο ενυδρείο (μπουκάλι)..:smt120.. και ξεκινώντας χωρίς να προβλέψω την ύπαρξη φυτών που πραγματικά ομορφαίνουν νομίζω κάθε ενυδρείο και το κάνουν ποιο φυσικό :)

...και μερικές ακόμα νέες φωτογραφίες :) ..η γνώμη σας πολύτιμη!

Γιώργος

Tolis 10-07-08 22:12

Η γνωμη μας πολυτιμη, αλλά δε βλεπεις κι εσυ ποσο πιο ωραιο ειναι?

(η σολο πετρα με χαλαει λιγο, αν θες τη γνωμη μου).

Sotiris7 10-07-08 22:20

Τεράστια βήματα προόδο φιλαράκι............ :smt041:smt041:smt041

Τώρα αν αντί για την πέτρα είχε καμιά ρίζα ακόμη, θα μου άρεσε ακόμη καλύτερα. ;)

etomis 10-07-08 22:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 279831)
Η γνωμη μας πολυτιμη, αλλά δε βλεπεις κι εσυ ποσο πιο ωραιο ειναι?
Το βλέπω και σας ευχαριστώ όλους!!
(η σολο πετρα με χαλαει λιγο, αν θες τη γνωμη μου). Υπάρχει για να κρύβει κατα κάποιο τρόπο το τελείωμα της αεραντλίας

Ελπίζω με το καιρό να γίνει καλύτερο και αν όχι αυτό το επόμενο!:o

_antonis_ 10-07-08 22:55

Ωραία, πολύ καλά! Σιγά σιγά και υποσυνείδητα πια θα το βελτιώνεις από μόνος σου με μικροαλλαγές.

etomis 10-07-08 22:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Sotiris7 (Μήνυμα 279832)
Τεράστια βήματα προόδο φιλαράκι............ :smt041:smt041:smt041

Τώρα αν αντί για την πέτρα είχε καμιά ρίζα ακόμη, θα μου άρεσε ακόμη καλύτερα. ;)

Ευχαριστώ Σώτήρη...να σου πώ την αλήθεια το έχω σκεφτεί οτι ακόμα ένα ξυλαράκι το θέλει μπερδεμένο μαζί με το υπάρχον και αν μπορούσε να πλεχτεί κάποιο φυτό πάνω του ακόμα ποιο super!! :p

Απο σεπτέμβριο προσθήκες γιατί το καλοκαίρι δεν προσφέρεται νομίζω...δύσκολοι καιροί για ενυδρεία! :)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:17.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01393 seconds with 10 queries