Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Γλυκό νερό - Γενικά (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=8)
-   -   μπαινει σε ενυδρεια;;; (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25451)

jimfytakis 05-06-08 16:09

Πολυ ομορφο ψαρακι παρα το ελαχιστο μεγεθος του ΑΛΛΑ:
1)ph 3 πως να διατηρησεις τοσο χαμηλο ΡΗ??
2)ειναι υπο εξαφανιση αρα μπορει να απαγορευεται κ η εξαγωγη του
3)υπαρχει στο stocklist καποιου πετ σοπ?δεν το νομιζω...

Αν καποιος καταφερει παντως κ το βρει με οποιοδηποτε τροπο να λαβει πολυ σοβαρα υποψιν τις απαιτησεις του καθως και το οτι ειναι υπο εξαφανιση.Τετοια ψαρια δεν πρεπει να αγοραζονται γιατι απλα μας αρεσουν,αλλα πρεπει να δειξουμε ενα στοιχιωδη σεβασμο προς το περιβαλλον και τηρωντας τις απαιτησεις τους να επιδιωξουμε αναπαραγωγη,η τουλαχιστον να εξασφαλισουμε τις σηνθυκες που μπορει να γινει αναπαραγωγη

lucy 05-06-08 17:38

Δεν αντέχω θα μιλήσω!!!!
Τόλη μην τους κόβεις πάνω που αποφάσισα να κάνω χαβαλέ μ' αυτούς που ειρωνεύονται!!!
Να σας πω μια ποντιακή ιστορία:
Κάποτε ένα άτεκνο ζευγάρι, ονειρευόταν τι καλά που θα ήταν να είχαν ένα παιδάκι.
-Αν ήταν αγόρι θα το έλεγα Τίτο, λέει ο άντρας, θα του μάθαινα όργωμα, καλλιέργεια ... κ.τ.λ. κ.τ.λ.
.... να μην πολυλογώ με τα "θα" φτάσανε και στους κινδύνους
-Κι αν κοβόταν με το δρεπάνι;;;; κι αν .... κι αν ....
- Κι αν έπεφτε το τσεκούρι που έχουμε κρεμασμένο στην αποθήκη και τον σκότωνε;;;;
Κι αρχίσανε το μοιρολόι .... Τίτο μ', Τίτο μ', (με ποντιακό θρήνο)

Να κι αυτοί τώρα!!! Δώστε ειρωνία να χορτάσει η ψυχή σας!!!!!!

* Δεν εννοώ λογικά σχόλια, σαν του jimfytakis.

_antonis_ 05-06-08 20:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lucy (Μήνυμα 269826)
Γιατί τόσο μένος Αντώνη;;;;;;;;;;;;; Κι εγώ το θέλω γιατί μου αρέσουν γενικά τα μικρά μικρούλια! Τι αντίρηση θα φέρεις για την άποψή μου;;;;

Όχι ρε παιδί μου τι αντίρρηση να φέρω; Μάλλον lucy θ'αρχίσω να μή λέω την άποψη μου όταν κάτι δε μ'αρέσει ή διαφωνώ μή πάει και παρεξηγηθούμε...:D (γενικά μιλάω).
Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: δεν ειρωνευόμαι, αυτό που πιστεύω λέω!

lucy 05-06-08 20:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από _antonis_ (Μήνυμα 269956)
Όχι ρε παιδί μου τι αντίρρηση να φέρω; Μάλλον lucy θ'αρχίσω να μή λέω την άποψη μου όταν κάτι δε μ'αρέσει ή διαφωνώ μή πάει και παρεξηγηθούμε...:D (γενικά μιλάω).
Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: δεν ειρωνευόμαι, αυτό που πιστεύω λέω!

Αν πίστευα πως υπάρχει ειρωνία στο λόγο σου θα έλεγα "γιατί τόση ειρωνία;"
εγώ διακρίνω πάθος, μένος, το οποίο ... δεν με σκοτώνει κι όλας, αλλά σίγουρα λίγο μου "την σπάει" :???: λίγο

Πάντα φιλικά και να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να παρεξηγηθώ. ;) :)

ΑΝΤΩΝΗΣ1980 05-06-08 20:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lucy (Μήνυμα 269976)

To πολυ πολυ να σε ματιασει.:D:D:D

_antonis_ 05-06-08 20:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lucy (Μήνυμα 269976)
Αν πίστευα πως υπάρχει ειρωνία στο λόγο σου θα έλεγα "γιατί τόση ειρωνία;"
εγώ διακρίνω πάθος, μένος, το οποίο ... δεν με σκοτώνει κι όλας, αλλά σίγουρα λίγο μου "την σπάει" :???: λίγο

Πραγματικά χαίρομαι, λέω και γώ τώρα θα ξαναμαλώσουμε στο φόρουμ (γενικά ξαναμιλάω-πάντα κάποιοι μαλώνουν...:)). Όχι, δεν έχω μένος, απλά το βρίσκω λίγο άδικο κόπο αυτό το θέμα με το ψαράκι. Τέλος πάντων, δε μπορούσα να μη πώ την άποψή μου, την είπα και ξαλάφρωσα! :D

lucy 05-06-08 20:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ1980 (Μήνυμα 269977)
To πολυ πολυ να σε ματιασει.:D:D:D

:smt082 :smt082 :smt082

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από _antonis_ (Μήνυμα 269980)
Πραγματικά χαίρομαι, λέω και γώ τώρα θα ξαναμαλώσουμε στο φόρουμ (γενικά ξαναμιλάω-πάντα κάποιοι μαλώνουν...:)). Όχι, δεν έχω μένος, απλά το βρίσκω λίγο άδικο κόπο αυτό το θέμα με το ψαράκι. Τέλος πάντων, δε μπορούσα να μη πώ την άποψή μου, την είπα και ξαλάφρωσα! :D

:smt052

PascM 06-06-08 01:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από jimfytakis (Μήνυμα 269884)
Πολυ ομορφο ψαρακι παρα το ελαχιστο μεγεθος του ΑΛΛΑ:
1)ph 3 πως να διατηρησεις τοσο χαμηλο ΡΗ?? Αυτό είναι το σχετικά εύκολο κομμάτι
2)ειναι υπο εξαφανιση αρα μπορει να απαγορευεται κ η εξαγωγη του Αυτό παίζει αρκετά έντονα
3)υπαρχει στο stocklist καποιου πετ σοπ?δεν το νομιζω... Ε δυστυχώς αυτό είναι σχεδόν σίγουρο!

.................................

mikele 06-06-08 07:25

ειχα καιρο να πμω και επεσα πανω σε καυγα:smt062

ακομα και να το βρεις ακομα και να επιτρεπεται εισαγωγη ακομα και να επιβιωσει στις συνθηκες των ενυδρειων μας θα γινει φυσικη τροφη μιας και θα ειναι στα τελευταια σκαλια της τροφικης αλυσιδας του ενυδρειου.....
οποτε αδικα ........:p:p:p

.......γιατι μη μου πεις οτι θα εχεις μονο τετοια.....?????

lucy 06-06-08 08:17

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikele (Μήνυμα 270095)
.......γιατι μη μου πεις οτι θα εχεις μονο τετοια.....?????

Γιατί mikele; άσχημα θα ήταν σ' ένα ενυδρείο μινιατούρα με βρυόφυτα μόνο και μπόλικη τύρφη για υπόστρωμα ( για το pH) να έχεις ένα κοπαδάκι τέτοια ψαράκια; :)

Εγώ προσωπικά αυτήν την εικόνα είδα μπροστά μου όταν πρωτοείδα το ψαράκι! Αν ήταν δυνατόν να έχω ένα τέτοιο ενυδρείο θα το κοιτούσα με τις ώρες!!!! :p

jimfytakis 06-06-08 08:34

Μα ουτε οι κοντρολερς δεν εχουν στη κλιμακα τους ΡΗ3!

lucy 06-06-08 10:58

Για την ιδέα μιλάω βρε παιδιά! Αν, λέω αν υπήρχε δυνατότητα δεν θα ήταν όμορφο ένα τέτοιο νανο-ενυδρείο;

jimfytakis 06-06-08 13:06

Νανο....Γιατι απαραιτητα νανο?!Και ενα 60λιτρο ισως και μεγαλυτερο με ενα μεγαλο κοπαδι θα ηταν ομορφο...Αλλα οι απαιτησεις που εχει σαν ψαρι ειναι μεγαλες

samer 06-06-08 16:17

Αυτο το ψαρι το ειδα στο ZOO PLANET την προιγουμενη εβδομαδα πανω στη Βουλιαγμενης Βουλα/Γλυφαδα. Δεν θυμαμαι τιμη.

jimfytakis 06-06-08 17:43

Το ΖΟΟ Πλανετ?Δεν νομιζω να ηταν αυτο το ψαρι.Ισως καποιο που του εμοιαζε σε μικρο μεγεθος

Tolis 06-06-08 18:03

Με τα ματια κλειστα διαβαζετε ε?

smernaros 08-06-08 13:28

υπαρχει και αυτο ..

http://www.fishbase.se/summary/Speci...y.php?id=61060

λιγο μεγαλυτερο..αλλα πολυ πιο ευκολο για ενυδρειο...

asteris_veroia 08-06-08 13:44

το αλλο δεν μπορεσα να το βρω.θα ψαξω για αυτο.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:17.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02391 seconds with 10 queries