Πολυ ομορφο ψαρακι παρα το ελαχιστο μεγεθος του ΑΛΛΑ:
1)ph 3 πως να διατηρησεις τοσο χαμηλο ΡΗ?? 2)ειναι υπο εξαφανιση αρα μπορει να απαγορευεται κ η εξαγωγη του 3)υπαρχει στο stocklist καποιου πετ σοπ?δεν το νομιζω... Αν καποιος καταφερει παντως κ το βρει με οποιοδηποτε τροπο να λαβει πολυ σοβαρα υποψιν τις απαιτησεις του καθως και το οτι ειναι υπο εξαφανιση.Τετοια ψαρια δεν πρεπει να αγοραζονται γιατι απλα μας αρεσουν,αλλα πρεπει να δειξουμε ενα στοιχιωδη σεβασμο προς το περιβαλλον και τηρωντας τις απαιτησεις τους να επιδιωξουμε αναπαραγωγη,η τουλαχιστον να εξασφαλισουμε τις σηνθυκες που μπορει να γινει αναπαραγωγη |
Δεν αντέχω θα μιλήσω!!!!
Τόλη μην τους κόβεις πάνω που αποφάσισα να κάνω χαβαλέ μ' αυτούς που ειρωνεύονται!!! Να σας πω μια ποντιακή ιστορία: Κάποτε ένα άτεκνο ζευγάρι, ονειρευόταν τι καλά που θα ήταν να είχαν ένα παιδάκι. -Αν ήταν αγόρι θα το έλεγα Τίτο, λέει ο άντρας, θα του μάθαινα όργωμα, καλλιέργεια ... κ.τ.λ. κ.τ.λ. .... να μην πολυλογώ με τα "θα" φτάσανε και στους κινδύνους -Κι αν κοβόταν με το δρεπάνι;;;; κι αν .... κι αν .... - Κι αν έπεφτε το τσεκούρι που έχουμε κρεμασμένο στην αποθήκη και τον σκότωνε;;;; Κι αρχίσανε το μοιρολόι .... Τίτο μ', Τίτο μ', (με ποντιακό θρήνο) Να κι αυτοί τώρα!!! Δώστε ειρωνία να χορτάσει η ψυχή σας!!!!!! * Δεν εννοώ λογικά σχόλια, σαν του jimfytakis. |
Παράθεση:
Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: δεν ειρωνευόμαι, αυτό που πιστεύω λέω! |
Παράθεση:
εγώ διακρίνω πάθος, μένος, το οποίο ... δεν με σκοτώνει κι όλας, αλλά σίγουρα λίγο μου "την σπάει" :???: λίγο Πάντα φιλικά και να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να παρεξηγηθώ. ;) :) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ειχα καιρο να πμω και επεσα πανω σε καυγα:smt062
ακομα και να το βρεις ακομα και να επιτρεπεται εισαγωγη ακομα και να επιβιωσει στις συνθηκες των ενυδρειων μας θα γινει φυσικη τροφη μιας και θα ειναι στα τελευταια σκαλια της τροφικης αλυσιδας του ενυδρειου..... οποτε αδικα ........:p:p:p .......γιατι μη μου πεις οτι θα εχεις μονο τετοια.....????? |
Παράθεση:
Εγώ προσωπικά αυτήν την εικόνα είδα μπροστά μου όταν πρωτοείδα το ψαράκι! Αν ήταν δυνατόν να έχω ένα τέτοιο ενυδρείο θα το κοιτούσα με τις ώρες!!!! :p |
Μα ουτε οι κοντρολερς δεν εχουν στη κλιμακα τους ΡΗ3!
|
Για την ιδέα μιλάω βρε παιδιά! Αν, λέω αν υπήρχε δυνατότητα δεν θα ήταν όμορφο ένα τέτοιο νανο-ενυδρείο;
|
Νανο....Γιατι απαραιτητα νανο?!Και ενα 60λιτρο ισως και μεγαλυτερο με ενα μεγαλο κοπαδι θα ηταν ομορφο...Αλλα οι απαιτησεις που εχει σαν ψαρι ειναι μεγαλες
|
Αυτο το ψαρι το ειδα στο ZOO PLANET την προιγουμενη εβδομαδα πανω στη Βουλιαγμενης Βουλα/Γλυφαδα. Δεν θυμαμαι τιμη.
|
Το ΖΟΟ Πλανετ?Δεν νομιζω να ηταν αυτο το ψαρι.Ισως καποιο που του εμοιαζε σε μικρο μεγεθος
|
Με τα ματια κλειστα διαβαζετε ε?
|
υπαρχει και αυτο ..
http://www.fishbase.se/summary/Speci...y.php?id=61060 λιγο μεγαλυτερο..αλλα πολυ πιο ευκολο για ενυδρειο... |
το αλλο δεν μπορεσα να το βρω.θα ψαξω για αυτο.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board