Το μονο που θα σου πω με απολυτη σιγουρια (περα απο το οτι ξερεις οτι θες μεγαλυτερο ενυδρειο :cool: ) ειναι οτι οταν τα convict γεννησουν μπαινουν σε Killer mode ON. Γινονται απιστευτα προστατευτικοι γονεις, για αυτο εχε το νου σου να δεις πως θα πανε. Η κιχλιδα που χτυπηθηκε ποια ειναι ?
|
Δεν χτυπήθηκε την ενοχλουσε το Firemouth και η κυχλίδα είναι η Convict! Το ξέρω αυτό που ειναι στο On και τα έχω υπό επιτιρησεί ;)
|
Απλα να σου πω οτι τα convict γεννανε σαν τρελα εγω ειχα καποτε ενα ζευγαρι και μεσα σε 2 μηνες ειχα 3 γεννες
|
Παράθεση:
Οπότε σκέψου τί θα κάνεις τα μωρά. Βέβαια με τους άλλους συγκατοίκους που έχουν (Oscar κλπ) δεν θα επιζήσουν όλα αλλά με την υπερπροστατευτικότητα των γονέων θα σου ζήσουν πολλά. Οπότε άρχισε να σκέφτεσαι τί θα κάνεις τα μωρά γιατί σύντομα θα γίνεται χαμός στο ενυδρείο σου. |
Έχω ένα μικρό ενυδρείο 40lt το προοριζα για καραντίνα-νοσοκομείο λέτε να πάρω φίλτρα κτλ και να το κάνω μια ώρα αρχήτερα... και να τα βάλω εκεί μόνα τους?
|
Μηπως εννοειτε οτι δεν θα επιζησουν τα Οσκαρ και ολα τα αλλα ψαρια του ενυδρειου???Γιατι τα κονβικτ πριν γεννησουν θα ξεπαστραψουν ανετα οτι κινειται και ας ειναι σε μεγαλυτερο μεγεθος απο αυτα.Ειχα και γω με οσκαρ παλια και πολυ μεγαλυτερα τους(τα οσκαρ) και τους ειχαν κοψει ακομα και πτερυγιο τα (κονβικτ) μεχρι που τ χωρησα και τωρα χαιρομαι ενα ζευγαρι κονβικτ με πολλα μικρα!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board