Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=142)
-   -   neon - δισκο.... λες???? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25007)

blondi 14-06-08 17:41

μ άρεσε το ενυδρείο σου, για την αφίσα στα είπαν πιο πάνω τα παιδιά, πολύ ωραίο μπράβο!!!

chriskousis 14-06-08 20:42

πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!

πως τα παει ο καινουριος δισκος με τον παλιο? δε τον βλεπω τον μικρουλη στις φωτο.. μηπως τον εχει αρχισει στα κυνηγητα?

antonis t83 15-06-08 00:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από chriskousis (Μήνυμα 272961)
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!

πως τα παει ο καινουριος δισκος με τον παλιο? δε τον βλεπω τον μικρουλη στις φωτο.. μηπως τον εχει αρχισει στα κυνηγητα?

σωστη η παρατηρηση. ο παλιος δισκος εγινε ανταλλαγη γιατι κ ηταν πιο μικρος (υπεθεσα οτι θα εχει προβληματα με τον παραλιγο συγκατοικο του) κ ηταν σκουροχρωμος κ αδικουταν πολυ σαυτο το ενυδρειο (με το μαυρο χαλικι).
σκοπος μου ειναι αν ολα πανε καλα (κ δεν μας πιασει κανενας καυσωνας στο ενυδρειο) να παρω αλλους 2 ιδιους κ σε μεγεθος κ σε χρωματα. ειναι εκπληκτικη η αντιθεση που κανει στο μαυρο-πρασσινο φοντο απο τα φυτα κ το χαλικι....

delta66 15-06-08 00:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από antonis t83 (Μήνυμα 272981)
.....σκοπος μου ειναι αν ολα πανε καλα (κ δεν μας πιασει κανενας καυσωνας στο ενυδρειο) ...

Για τους δισκους θα ειναι παιδικη χαρα, τα neon οπως ξαναειπα θα τα μαζευεις ενα-ενα και ειναι και πολλα. Τσαμπα τα "0,80€ το κομματι". :D

imichal 15-06-08 09:43

Μηπως θα ηταν πιο σωστο να βαλεις ολους τους δισκους ταυτοχρονα και οχι εναν εναν......Γιατι σχεδον παντα τους νεους θα τους τρεχουν....
Εγω που ετοιμαζομαι να βαλω δισκους θα βαλω και τους 5 μαζι....

antonis t83 15-06-08 09:48

σιγουρα θα ηταν καλυτερα αλλα εχω παθει φοβια με αυτα που εχω ακουσει για τις ευαισθησιες τους...
κ αν κ ειμαι καλα προετοιμασμενος δεν θελω να ρισκαρω κατι.

Sotiris7 15-06-08 16:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από imichal (Μήνυμα 273006)
Μηπως θα ηταν πιο σωστο να βαλεις ολους τους δισκους ταυτοχρονα και οχι εναν εναν......Γιατι σχεδον παντα τους νεους θα τους τρεχουν....
Εγω που ετοιμαζομαι να βαλω δισκους θα βαλω και τους 5 μαζι....

Την εβδομάδα που μας έρχεται, μπαίνουν και οι δικοί μου 5 δίσκοι στο σπίτι τους........

Μήπως να συναντηθούμε να κάνουμε κανένα homecoming party........... :D:D:D

imichal 15-06-08 20:16

μεσα....

basillis 17-06-08 22:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από antonis t83 (Μήνυμα 273007)
σιγουρα θα ηταν καλυτερα αλλα εχω παθει φοβια με αυτα που εχω ακουσει για τις ευαισθησιες τους...
κ αν κ ειμαι καλα προετοιμασμενος δεν θελω να ρισκαρω κατι.

Μπράβο Αντώνη, ωραίο κομμάτι ο καινούργιος και τα φυτά σου επίσης.
Όσο γι αυτό που λες παραπάνω, μην μασάς σε τίποτε. Κάνε οσα ξέρεις, (και οσα μαθαίνεις εδω), και θα είσε μια χαρά και χωρίς προβλήματα.;)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:59.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01332 seconds with 10 queries