Για να συνοψίσουμε :
Υπάρχουν οι παρακάτω μέθοδοι στρωσίματος 1) με μπόλι 2) με τροφή 3) με αμμωνία 4) με σκευάσματα του εμπορίου 5) με ψάρια Όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους και ο καθένας (αφού ενημερωθεί) ακολουθεί τον τρόπο που θέλει. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε με σιγουριά και με ασφάλεια και να προτείνουμε κάποιον. Κάποτε έγινε μια προσπάθεια,μετά από ανοιχτή συζήτηση χομπιστών από διάφορα φόρα,να καταγραφούν όλες οι απόψεις και να ανέβουν σαν άρθρο στο πόρταλ του συλλόγου. Η προσπάθεια αυτή δεν οδήγησε τελικά στο αναμενόμενο αποτέλεσμα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
φιλε καλησπερα!!!! πολυ ενδιαφερον αυτο που κανεις και θα χαρω να μαθουμε ποσο καιρο πηρε τελικα το στρωσιμο!!! αληθεια ποσο κανουν τα ζουμια?? εμενα με αμμωνια που το εστρωσα μου πηρε 40-45 μερες, δεν θυμαμαι ακριβως!! αλλα το καλο ειναι οτι οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω εμαθα πολλα για την βιολογια του ενυδρειου μου!!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα ποστάρω update μόλις στρώσει τελικά το φίλτρο για να δούμε που βρισκόμαστε και αν άξιζε. |
Λοιπόν, ένα update για την ιστορία:
Χρησιμοποιώντας το nitrivec, σε 180αρι με λίγα φυτά και τη μέθοδο της αμμωνίας, το φίλτρο έκανε 29 μέρες για να στρώσει. Αυτό φαίνεται να κινείται στα "φυσιολογικά" πλαίσια που περιγράφονται για τη μέθοδο χωρίς άλλα ζουμιά, κλπ. Άρα, στην περίπτωσή μου τα βακτηρίδια δε φαίνεται να έκαναν απολύτως τίποτα. :smt017 |
ευχαριστουμε για την ενημερωση...αν οσοι τα χρησιμοποιουν καταθετουν την εμπειρια τους θα βγει μια γενικοτερη εικονα για τα σκευασαματα αυτα!
υ.γ. εχουμε κι ενα ραντεβου εμεις για εναν διαχυτηρα...:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board