τι moss ? :smt017ταγκανικα φτιαχνεις !!! Θα περιμενεις να πιασουν οι πετρες αλγη και θα δειξει πολυ πιο φυσικο. Βάλε αρκετα ακομα σαλιγκαρια. ειδες αν η αμμος ειναι ασβεστολιθικη ? Μετρησεις εκανες να δεις που βρισκεσαι απο gh/kh ? Μην νομιζεις οτι θα σου δωσω ετσι τα μωρά μου !!!:smt018:smt011 Θα ερθω για ελεγχο πρωτα με το βαλιτσακι της τετρα......:smt108
|
Παράθεση:
|
ελπιζω!!! Για να +-4 λιγακι......:D :D
|
Ωραιο ειναι, και θα γινει πολυ ομορφο.
Για την ωρα το βρισκω αρκετα καλο, αργοτερα ομως οσο θα μεγαλωνει η οικογενεια θα χρειαστει πιο πολλα σαλιγκαρια και πιο πολλες πετρες, οι μαμαδες στα σαλιγκαρια και οι μπαμπαδες συνηθιζουν να κανουν βολτες στα βραχια για καλυτερη επιβλεψη της αποικιας! Καλη συνεχεια... Υ.Γ. Leonm ευχαριστω για τα καλα λογια! |
ωραιο το ενυδρειο μου αλλα το ριο καλυτερο αντε να το φτιαξω και γωσιγα σιγα
|
mikenuke το ενυδρειο σου πραγματι ειναι πολυ ομορφο....
Aντωνη πως και ....απο δω ? Που εισαι Χανια ή Ηρακλειο ? |
ηρακλειο ερχομαι αυριο!!!!!!!
με αναζητησατε? |
Δείτε το link που μου είχε βάλει ο leonm, ο mikenuke έχει βάλει java moss στο ενυδρείο του κ είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
Αντώνη την κοπανίσαμε χτες ε!!!! |
Ελβιρα νομιζω :smt030
Αλγη ειναι.... Ακυρο στις τελευταιες εχει πραγματι .....:confused: |
Λοιπόν έβγαλα την άμμο θαλάσσης κ έβαλα αραγωνίτη..οπότε Ηλία έλα με το βαλιτσάκι σου με τα τεστ σε κανα δυο βδομάδες να κρίνεις αν μπορώ να φιλιξενήσω να μωρά σου!!! Φωτο αυριο, να φύγει η θολούρα!!! Έβαλα κ backround!!!!
|
2 Συνημμένο(α)
Οριστε κ φωτο!!!
|
Καλησπέρα κ από εμένα! Νομίζω ότι τα ψαράκια θα βρούν ένα πολύ ωραίο περιβάλλον μέσα στο ενυδρείο σου!
Τις πέτρες ελπίζω να τις ακούμπησες στον πάτο κ όχι πάνω στην άμμο! |
Eλβιρα θα σου δωσω μικρα μονο αν μου δωσει εγκριση ο Soupias!!!:D
Soupia εγκρινεις το ενυδρειο για τα εγγονια σου? |
Σειρα μου τωρα...μια και εχουμε και τη γεννα του Ηλια.Ελβιρα αυριο αν δε βρεχει για τις πετρες :)
|
Παράθεση:
Ελβιρα? |
μ αρεσει πολυ το ενυδρειο σου, μπραβο!!!
|
Τις πέτρες τις ακούμπησα στην άμμο!!! Γιατι δε μου το ειπατε πιο νωρις? Γκρρρ!!! Ε θα το διορθώσουμε το πράγμα!!
|
Eλβίρα καλό θα ήταν να τις ακουμπήσεις στον πάτο γιατί σκάβουν πολύ κ δε θέλουμε να έχεις κανένα ατύχημα! Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Τον Ηλία να μαλώσεις που δε σου το είπε! |
ελβιρα βάλε και κανενα φελιζολ για καλο και για κακο....
|
Παράθεση:
|
Οκ, θα τις ακουμπήσω στον πάτο!!! Μην εχουμε κανενα ατυχημα..
|
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σκαβουν....
|
3 Συνημμένο(α)
Ορίστε μερικές σημερινές φώτο!!! Τι λέτε?
|
No comments! Ο λαός απαιτεί πλήρη παρουσίαση, και τα συγχαρητήρια θα μπούν εκεί! :D
|
Σωστά απαιτεί ο λαός!!!! Υπομονή να μου έρθει η όρεξη για παρουσίαση!!:D
|
Η εξελιξη του μονο θετικοτατα σχολια μπορει να αποσπασει, ευγε!
|
Νομίζω ότι ο Ε.Τ. εκανε καλή δουλεια!
|
Με τόσο καλά σχόλια θα ετοιμάσω σύντομα παρουσίαση!!!!Ευχαριστώ παιδιά!!! Ναι...το σύμπαν συνωμότησε για να φτιάξω ένα όμορφο ενυδρείο!!!:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board