Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
αυτην είχα και μου την άλλαξε λέγοντάς μου πως δεν κάνει για τα λίτρα μου.
|
δεν πιστευω οτι παιζουν ρολο τα λιτρα, απλα θελει να εισαι προσεκτικος μην ρουφηξεις κανενα ψαρι.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
5 Συνημμένο(α)
Εγω εφτιαξα αυτην...κανω αλλαγες νερου και καθαρισμο βυθου ταυτοχρονα χωρις να βαζω χερι μεσα στο ενυδρειο;)
|
Παράθεση:
Σίγουρα και αυτή που έχεις είναι καλή αφού είναι και εταιρίας. Απλά αυτό που προτείνω εγώ δεν υστερεί σε κάτι και έχεις την ευχαρίστηση ότι το έφτιαξες μονό σου χωρίς να το πληρώσεις. Andros ωραίο αυτό που έφτιαξες. Το πράσινο που ρουφάει από τι είναι; Και τι άλλα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει; |
Andros ωραίο αυτό που έφτιαξες. Το πράσινο που ρουφάει από τι είναι; Και τι άλλα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει; [/quote]
Το πρασινο που λες φιλε μου ειναι σκουπα βυθου ( εχουν τα πετσοπ ) την οποια εχω μετατρεψη για να μην ρουφαω νερο και το κυριοτερο να μην βαζω τα χερια μου μεσα στο ενυδρειο. Πολυ απλα πηρα μια αντλια χειρος, εβαλα στην εισαγωγη της αντλιας την σκουπα και στην εξαγωγη ενα μακρι λαστιχο. Τρομπαρεις δυο, τρεις φορες και κανεις την δουλεια σου ομορφα και ωραια. Απλα πραγματα.....:D |
Παράθεση:
|
παιδια γεια σας... ψαχνω αυτην την σκουπα http://www.aquaristic.net/shop.php/s.../listtype/list υπαρχει στην ελλαδα για να αποφυγω τα 18 ευρω μεταφορικα? στο water in κοιταξα και δεν την βρηκα...
ξερετε κατι? ευχαρηστω πολυ! ------------------------- με αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=160315917903 πιστευετε θα καθαριζει ο βυθος? |
Η συγκεκριμένη που ψάχνεις δέν σου λέω οτι δέν κάνει δουλειά, αλλά επειδή την είχα δέν δουλεύει όπως περίμενα και τελειώνει τις μπαταρίες εύκολα. Πρέπει να βγάζεις υποχρεωτικά το νερό απ' το σωληνάκι εξόδου, γιατί αν χρησιμοποιήσεις το άλλο εξάρτημα με το διχτάκι, θα σου κάνει το νερό χάλια. Καλύτερα πάρε την Eheim.
|
εγω παιδια πήρα τη σκούπα της eheim με μπαταρίες και δεν κάνει τίποτα.τραβάει άμμο κ αφήνει τις ακαθαρσίες.τι μπορώ να κάνω?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board