Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Τα 2 ψάρια που ψόφησαν τα κοιλιά τους ηταν φουσκομενα, προσεξα πριν και τα άλλα 2 σκαλάρια έχουν φουσκωμένο κοιλιά |
μήπως είχαν σηκωμένα λέπια κ τα μάτια τους ήταν προς τα έξω?
|
Παράθεση:
|
Αφού έχεις corydοras,καλύτερα να μη βάλεις αλάτι.
|
Παράθεση:
|
To φάρμακο που πήρες δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα με το Ick.
|
Παράθεση:
|
Ε καιρος ηταν...
|
Ε ναι...
|
Γιατί τον κόψατε,ρε παιδιά...:cry: Έναν Λαζόπουλο κι έναν cichlidakia είχαμε για να γελάμε τις τελευταίες μέρες...
|
Που είναι ο cichlidakias? οεο?
|
Καλησπέρα είναι το πρώτο μου ποστ στο forum γι αυτό ζητάω συγνώμη αν δεν μπήκα σε σωστό νήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι αρχάρια με τα ενυδρεία.΄Έχω ένα ενυδρείο 30 λιτ. κ έχω πρόβλημα με ένα από τα ψάρια μου συγκεκριμένα με τον μονομάχο. Έχει φουσκώσει η κοιλιά του κ απο την μία πλευρά είναι σα να έχει ένα μεγάλο καρούμπαλο μου είπαν να βάλω διάλυμα σκόρδου γιατί μπορεί να είναι εντερικό το πρόβλημα αλλά το έκανα κ πάλι τα ίδια αν κ δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα. Σας παρακαλώ αν ξέρει καποιος κάτι ας με βοηθήσει.
------------------------- Perazzi είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις κ μου είπαν ότι είναι άλγη. |
Παράθεση:
|
Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε , έτσι νομίζω πέρασε το πρόβλημα τα άλλα ψάρια που έμειναν φαίνονται μια χαρά σήμερα:D :D :D
|
Παράθεση:
|
αααχχχ!!! παλιες καλες στιγμες!!!....:smt033:smt033
|
Γιναν καλά τα ψαράκια και μας ξέχασες??? Πως πάνε ζούνε καλά τα υπόλοιπα?? Η θολούρα??
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board