Γίνεται να το μπολιάσω στίβοντας το μπλέ μου σφουγγάρι του 96λιτρου στο μπλε σφουγγαράκι του 65 λιτρου.
|
Φυσικά!
Μόνον μην το στίψεις εντελώς!!! Και φυσικά θα προσθέτεις σιγά σιγά τους κατοίκους του φρέσκου ενυδρείου και ανα δυο μέρες τα τεστ ανα χείρας!!! |
Εκτός από γκάπι τί άλλα ψάρια μπορώ να προσθέσω;;;
|
Για το 65λιτρο?
Θα σου έλεγα και molies όμως πολύ σύντομα θα αποκτήσεις πρόβλημα υπερπληθυσμού (ουτως ή άλλως με τα guppy). Καλό είναι ήδη να ψάχνεις θετούς γονείς για τα ψάρια σου (ασχετα αν ακόμη δεν το έχεις αρχίσει! Αυτή είναι η κατάληξη σίγουρα.) |
Κανένα ζευγάρι ξυφοφόρων μπορώ;
|
Ξιφοφόρους ή πλάτυ μπορείς να βάλεις με τα γκάπυ.
|
Ή το ένα ή το άλλο όμως όχι και τα δυο είδη.
|
Πιό είναι το μικρότερο δυνατό ενυδρείο για να συντηρήσει γκαπάκια;Το ρωτάω αυτό γιατί αυτός που μου πουλούσε το 60λιτρο μου είπε πως άνετα μπορώ να βάλώ 3 γκαπάκια σε ένα 20 λιτρο
μόνα τους .Αληθέυει; |
Κοίτα,θα την παλεύουν στο 20άρι,για 3 γκάπυ τα χωράει αλλά γιατί να τα περιορίσεις,δώστους άπλα και εξάλλου θα πρέπει να βάλεις του ίδιου φύλου και τα 3 γιατί αμα αρχίσουν να γεννούν άντε γειά,δε θα σε φτάνει ούτε 60άρι....
|
Παράθεση:
|
Πιο είναι το μικρότερο δυνατό ενυδρείο για γκαπάκια;
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Φιλικά πάντα...;) |
Aν έπιαναν τα χέρια μου θα το είχα φτιάξει .
------------------------- Έχει κανένας γκάπις να μου χαρίσει. |
Δεν ρωτησες καποιον πριν αν σου χαριζει γκαπακια??
Να σου χαριζουν γκαπις θες ή να τα κανουν και παραδοση στον χωρο σου???? |
Επειδή κάνουμε ανακέννηση στο σπίτι και εγώ έσπασα το πόδι μου είναι δύσκολο να έρθω να το παραλάβω.
------------------------- Χαρίζω ένα γκουράμι.'Οποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ και να πληρώσει τα χέρια αποστολής.ΧΑΧΑΧΑ |
εγω φιλε betta-friend θα σου χαρισω και γκαπακια, θα στα φερω και στο χωρο σου και θα σε κερασω και καφε ή πιτσα
διαλεξε εμενα, διαλεξε εμενα :smt052 κανουμε και καμια πλακα ετσι; Παράθεση:
|
Ο συνήθης ύποπτος πατέρας μου διάβασε και μου έφερε 3 γκαπάκια ούτε και εγώ ξέερω από που και δεν έχω τωρα που να τα βάλω.Τώρα τα έχω στο 96λιτρο μέχρι να πάω να πάρω το 65λιτρο.
ΚΑΛΑ ΠΟΥ Τ ΒΡΗΚΕ ΚΥΡΑΚΑΤΙΚΑ. ------------------------- Ετυχώς που υπάρχει ο μεγάλος μου ξάδελφος και μαζί με το ι σκαλάρι πήρε τα γκαπάκια να τα φυλοξενήσει.Νά'ναι καλά γιατί αν δεν γταν αυτος το ενυδρείο μου θα ήταν σούπα κακαβιά.:D |
Ενώ το σκαλάρι με τα γκαπάκια μαζί τι θα γίνει?
|
Τα γκαπάκια θα μου τα ξαναδώσει πίσω αυριο.Όσο για το σκαλάρι είναι ακόμη πολύ μικρό και δεν πειράζει κανένα ψάρι.Μήπως να τα βάλω προσορινά στο 8 λιτρο μου και τον μονομάχο να ρον βάλώ στο ενυδρείο για κανά 2 εβδομάδες μέχρι να στρώσει και το δικό τους ενυδρείο;;
|
Με τις συχνές μεταφορές σε βλέπω να είσαι μόνιμα με ποστ στο thread Ασθενειες!!!
Μην κάνεις τίποτα και ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ. |
ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
|
να ανοιξεις μια μεταφορικη εταιρια και να παρατησεις το χομπι ενυδρεια φιλε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
this is a jock:D :D :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board