Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δίσκοι (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=25)
-   -   κοινωνικό ... δισκοενυδρείο! (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21507)

ΧρήστοςΠ 21-12-07 14:32

Τόλη συμφωνώ μαζί σου στο κομμάτι που αναφέρεις για τις αλλαγές νερού .
Μίλησε όντως για μεγάλα συστήματα και ώριμα σε καμιά περίπτωση δεν κρίνω τον εαυτό μου ( για αυτόν μπορώ να μιλήσω άλλοστε ) ούτε ως έμπειρο ούτε επίσης έχω και κανένα μεγάλο σύστημα για αυτό και κάνω φυσικά αλλαγές νερού ;) .

nnd 21-12-07 19:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikitasp (Μήνυμα 223157)
γιατι μας υποβιβαζεις ετσι αν χρησιμοποιεις ενα 2236 και ενα 2217 με συνολικα 7 λιτρα σιποραξ για 300 λιτρα ενυδρειο χωρια σφουγγαρια θεωρεις φτωχη τη βιολογια σου? η ναντια πχ λεει οτι χρησιμοποιει 2 χιλιαρια τα οποια θα μπορουσε και τα 2 να χρησιμοποιει ως βιολογικα μηχανικα, με περισσοτερο ακομα χωρο για βιολογικο υλικο.δηλαδη σε 300 λιτρα ενυδρειο ποσα λιτρα σαμπ να βαλεις και ποσα λιτρα κυκλοφορια την ωρα θεωρουνται ισχυρη βιολογια?δεν τα λεω για να αρπαχτουμε απλως μπηκαν πολυ ενδιαφεροντα νεα δεδομενα στο χωρο μας τα οποια αξιζουν συζητηση.

πες τα χρυσόστομε!
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Giannis-malawi (Μήνυμα 223149)
φιλη Ναντια,
παρακολουθω απο την αρχη την κουβεντα,και ειπα να πω την γνωμη μου... οχι γιατι τα ξερω ολα...ΚΑΝΕΙΣ δεν τα ξερει...αλλα οταν παρουσιαζεις κατι το εκθετεις προς κριτικη την ιδια στιγμη..
και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι ή σταση σου απεναντι σε πραγματα που ειναι αυτονοητα..το οτι καποια πραγματα που κανεις ειναι λαθος και δεν κανουν καλο στα ψαρια σου ειναι γεγονος..

το αν θες να πιστευεις οτι ολα ειναι καλα ειναι ΑΛΛΟ..θα προτιμουσα να βγεις και να πεις "παιδια ετσι το εχω,και δεν θα το αλλαξω γιατι δεν γουσταρω",παρα να προσπαθεις να πεισεις οτι ολα ειναι καλα και σωστα..

καλη συνεχεια σου ευχομαι..

φιλικα,Γιαννης

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ......

Giannis-malawi 21-12-07 21:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nnd (Μήνυμα 223199)
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ......

ο πληθυντικος δεν χρειαζεται..εγω ειπα την γνωμη μου,φιλικα και σου ευχηθηκα καλη συνεχεια..

αν διαφωνεις με ολες τις αλλες αποψεις και οτι και να γινει εχεις δικιο,λαθος μου που μπηκα στην διαδικασια...

καλο βραδυ

leonm 21-12-07 21:50

Εμένα πάντως ούτε οι 7 δίσκοι + ολα τα υπόλοιπα ψάρια μ αρέσουν στα 250 λίτρα, αλλά ούτε και σαν setup. Πνιγμένο σε ψάρια και ακατάστατα τοποθετημένα φυτά.
Φυσικά ο καθένας με τα γούστα του ;)

mikele 22-12-07 20:51

πολλα ψαρια για αυτο το ενυδρειο ....
ποσο καιρο τρεχει.....

tok 24-12-07 17:09

καλες γιορτες:smt020

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:50.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01327 seconds with 10 queries