Τωρα αμα σου πω πως εγω δεν εχω προβλημα δεν λυνεται το δικο σου μηπως εχει προβλημα η συσκευη ;;
|
Μαλλον αλλα θα με κραξει ο Γερμανος αν του ζητησω και αλλη!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :D
|
Προσεξα ομως κατι χρησιμοποιώ μονο τες τρεις πρωτες μπριζες αν βαλω την τεταρτη σε λειτουργία τοτε εχω το πρόβλημα σου για δοκίμασε (συγνώμη ξεχασα να το αναφέρω)
|
Παράθεση:
------------------------- Το εκανα! Εβγαλα ολες τις μπριζες αλλα παλι τζιφος!:smt086 Αλλα οταν τις ξαναεβαλα εκλεισα το κοκκινο κουμπακι και συνδεσα το usb (λεω τι εχω να χασω)... ακουγοταν ο συναγερμος και την αναγνωρησε κανονικα!:p Βεβαια οταν το ανοιξα παλι κατευθειαν εβγαλε μυνημα αγνωστη συσκευη αλλα τουλαχιστον μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις και ας ειναι κλειστο το κοκκινο κουμπακι!!! Τωρα απομενει να δω αν δουλευουν σωστα οι θεσεις και αν ναι ολα καλα!! Βρε μηπως βραχυκυκλωνει μεσα τιποτα? Να το εγχειρησω?? Σε ευχαριστω boss!! Με βοηθησες πολυ!!Θα εισαι σπιτι αυριο να πιουμε αυτο το καφε (οσμωσης??) να ακυρωσω την αλλαγη νερου για Δευτερα?? |
Μαλλον παλι δεν στα ειπα καλα οταν εγραψα χρησιμοποιώ την τελευταία εννοω (προγραμματίζω) την τεταρτη πριζα ασε την απρογραμματιστη και Off να δεις που δεν θα σου ξαναβγαλει (αγνωστη συσκευη)
Εδω θα ειμαι !!! |
Παράθεση:
Οσο για την συσκευη γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος, θα γράψω αργότερα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το θεμα ειναι μπορω να το εμπιστευτω οτι θα δουλευει χωρις προβλημα (στις ρουτινες του!!!!):rolleyes: |
Δεν έχεις πρόβλημα, το πρόγραμμα δεν ξέρει που πάει το καλώδιο, εγω το δούλεψα μερικές μέρες πριν το διορθώσω...
|
Το πρόβλημα (άγνωστη συσκευή) οταν προγραμματίσεις την τέταρτη πρίζα λύθηκε με το software version 3.1.1.5 (κυκλοφόρησε μερικούς μήνες)
|
Παράθεση:
------------------------- Το εβαλα!! Δουλευει αν και καποια στιγμη ... παλι αγνωστη συσκευη βγαζει αλλα τουλαχιστον προλαβαινω να το προγραμματιζω σωστα :p Σε ευχαριστω Γιαννη!!! :smt052 Το αλλο που ειχα ξεγραμμενο (λειτουργει κανονικα αλλα πρεπει να ειναι συνεχεια με το usb του υπολογιστη) εκανα πατεντα με φορτιστη bluetooth κινητου προσαρμοσμενο στην usb ωστε να δινει μονιμη ταση ... και λειτουργει τελεια!!! :smt020 |
Gembird programmable power outlet - Energenie EG-PMS2
Μετά από αρκετό καιρό να αναμοχλεύσω το θέμα... :D
Για όσους φίλους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο πολύμπριζο - χρονοδιακόπτη (Gembird programmable power outlet - Energenie EG-PMS2), μπορούν να το προμηθευτούν και από Ελλάδα (e-shop). Έχει ίδια τιμή (46€) με το Γερμανικό aquaristic αλλά γλυτώνεις τα μεταφορικά που είναι σημαντικό ποσό (20€). Μιλάω πάντα για την πιο απλή έκδοση, γιατί υπάρχουν και άλλες τέσσερεις εκδόσεις, που φτάνουν μέχρι και τα 260€!!! :smt120 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board