βρε παιδια πρεπει πρωτα πρωτα να παρετε χαμπαρι, οπως πηρα κι εγω, πως ΚΑΝΕΝΑ ψαρι δεν ζει σε γυαλα, εκτος αν η γυαλα σας ειναι κανα 15λτ και πανω με φιλτρο και θερμοστατη, τοτε και ΜΟΝΟ τοτε μπορουμε να συντηρησουμε ενα ψαρακι...;) ετσι λοιπον η καλυτερη δουλεια που εχει να κανεις, ειναι να παρεις ενα τουλαχιστο 15 λιτρα ενυδρειο με φιλτρακι και θερμοστατακι, και να τον βαλεις μεσα (συμφωνα με οδηγιες παντα που δεν μπορω με ενα ποστ να αναλυσω)
|
Και αν δεν είναι στρόγγυλη!
|
ναι κι ευτο, το παρελειψα καταλαθος:smt102-+5-+5
|
Επειδή είχα μία ανάλογη εμπειρία με μονομάχο,ΜΑΛΛΟΝ σαπίζουν τα πτερυγια του.Είναι αρρώστια που παρατηρείται στους μονομάχους.Ρώτα ή στο φορουμ, αν ξέρει κάποιος,ή σε κάποιο πετ να σου δώσουν το ανάλογο φάρμακο για θεραπεία το συντομότερο δυνατό,αν και τον έχεις αφήσει πολύ καιρό και η καταστασή του μπορεί να μήν είναι αναστρέψιμη.Και φρόντισε να βάλεις θερμοστάτη και φίλτρο για να μην τον ταλαιπωρείς.Και κάτι που παρατήρησα με τον δικό μου μονομάχο.Οταν τον εβγαλα από την στρογγυλη γυάλα οπου ήταν για 7 μήνες και τον τοποθετησα σε ενα ενυδρείο σαφώς πολύ μεγαλύτερο είχε και ο δικος μου συμπτώματα καταθλιψης.Δεν ετρωγε,καθόταν σε μια γωνια..Μετά από 2 μέρες τον ξαναέβαλα στην παλιά του γυάλα και επανήλθε αμέσως και η όρεξη και η διάθεση του.Ισως τον πείραξε η αλλαγή οπτικής.{η γυάλα είναι στρόγγυλη το ενυδρείο επίπεδο ή απλά η αλλαγη περιβαλλοντος,δεν ξερω..}
|
Παιδιά εχω περίπου το ίδιο πρόβλημα με αυτό του Γιάννη.Ο μονομάχος μου, κάθεται στον πάτο, δεν τρωει, τρομάζει εύκολα και κάνει γρήγορες και σπαστικές κινήσεις μετα από άσχημη εμπειρία με θερμοκρασίες. Δεν έχει καμία εξωτερική αλοίωση. Τι μπορεί να έχει? Δε θέλω να ψωφίσει, του έχω αδυναμία.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board