Λογικά καφέ!;)
|
ειναι κατι πρασινες πιτσιλιες και μου ειπαν οτι ειναι αλγη.τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?
------------------------- ναι καφε πρως το χακι ειναι!!!τι ειναι? ------------------------- παιδια παντως ευχαριστω που ασχοληστε !! |
Η καφε αλγη ειναι συνηθες φαινομενο σε νεα ενυδρεια, θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει αν ολα ειναι οκ.
|
ναι αλλα φανταζομαι οτι ειναι συνηθες φαινομενο σε παλια ενυδρεια.εμενα ειναι 20 ημερων περιπου.μου ειπαν ακομα να ριχνω καθε μερα βακτηριδια επειδη εχω ανεβασμενο το no2
|
Παράθεση:
|
και κατι τελαιφτεο γιατι σε επρηξα.στο τζαμι υπαρχει σε μεγαλη επιφανεια μια ασπριλα οχι εντονη και καθαριζεται ευκολα.αυτο τι ειναι?
|
Από φρέσκα άλατα μέχρι πρωτεϊνη κλπ! Πως περίπου είναι? και περίπου σε ποιο ύψος του τζαμιού?
|
λοιπον ειναι ενα πολυ αχνο πραγμα που το παρατηρησα οταν κοιταξα απο το πλαι μεσα στο νερο και ειδα μια δαχτιλια απο το χερι μου,σχεδον σε ολο το μπροστινο τζαμι.σαν να βλεπεις τα χνωτα σου σε τζαμι αλλα αρκετα ποιο ανεπεσθητο.
|
Προς το παρόν μην δίνεις σημασία! Λογικά επίσης κάποιο είδος άλγης είναι έτσι όπως το λες! Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω!
|
παιδια σημερα εκανα παλι μετρηση και το no2 ειναι παλι στο 10με15 και δε λεει να πεσει με τιποτα ριχνω καθε μερα βακτηριδια.
να θυμησω πως αλαξα φιλτρο προσφατα. |
Εγώ νομίζω ότι προσπέρασες χωρίς προσοχή το σημαντικότερο μήνυμα
Παράθεση:
|
Πέστα βρε dimitris21......!!!!!! Να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί να το δει!!!!!!
|
ρε μαρακι το ειδα!!!αλλα θελω να βρω χρονο και μετα να απευθηνθω σε καποιον!!!μετα βιας προλαβαινω και γραφω στο φορουμ!μη βαρας!!!παντως σημερα εκανα τεστ και τα πραγματα ηταν καλητερα.αν παρω μποιλι απλα βγαζω τα δικα μου πραγματα απο το ενυδρειο και βαζω τα (ετοιμα)?
------------------------- απο το φιλτρο ηθελα να πω! |
θα πλύνεις το βιολογικό υλικό του στρωμένου ενυδρείου μεσα στο δικό σου αστρωτο ενυδρείο, το νερό θα γινει καφέ και θα φαίνεται πολυ βρώμικο αλλά σύντομα το φίλτρο σου θα κατακρατήσει τη βρωμιά και το νερό θα γίνει πάλι διαυγές. Άλωστε αυτό είναι το ζητούμενο, να εγκατασταθούν τα βακτήρια στο φίλτρο.
|
και δεν θα ξαναριξω βακτηριδια μετα?
|
Παράθεση:
|
ρε παιδια αντι να κατεβουν τα νιτρωδη ανεβηκε η γενικη σκληροτητα!!!τι να κανω?
|
Με τι τεστ είπαμε οτι μετρας?
|
tetra υγρο αλλα εχω και στικ τα ιδια λενε και τα δυο
|
Τότε κάτι έχεις μέσα στο ενυδρείο το οποίο ανεβάζει τη GH!
Έχεις κάποια πέτρα (που μπορει να είναι ασβεστολιθική) ή κοράλι κλπ κλπ ? |
οχι δεν εχω τιποτα μονο ψαρια και πλαστικα φυτα.τιποτα του κεφαλιου μου
|
Για μέτρα πάλι μήπως έγινε κάποιο λάθος και μέτρα και το νερό της βρύσης σου!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board