Αυτο το δοκιμασα με αλλο ψυκτικό μεσο πολυ ποιο δυνατό και δεν έπιασε (φιλτρο eheim) άδικα θα το δοκιμάσεις οι απώλειες είναι μεγάλες
|
δηλαδή τί έκανες? Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία?
|
Απλα έκανα μια δοκιμη για να δω αν ειναι δυνατόν ψυχοντας το φιλτρο eheim pro II να κατεβάσω την θερμοκρασία του ενυδρείου το έβαλα λοιπόν σε ενα (ψυγειο) απο φελιζολ και γέμισα τον κενο χωρο με πάγο και παγοκυστες στους -18 μετρημένο με ψηφιακό θερμομετρo,
ενυδρειο 180 λιτρα μετα απο 3 ωρες η θερμοκρασία στον χωρο του (ψυγειου) έφτασε στους +2 αλλά του ενυδρειου δεν κατέβηκε ουτε 1 βαθμο υποθέτω οτι ο λογος ηταν μεγαλες απώλειες απο σωλήνες πλαστηκο κουβα φιλτρου, μοτερ φιλτρου και ..... |
αυτό που δεν ξέρω είναι πως μπορεί να αντέδρασε η βιολογία σου στους -18 !!!
έκανες καμια μέτρηση απο τότε να δέις αν έχεις ακόμα βιολογία ? |
Τότε το ενυδρείο ήταν άδειο και στα πειράματα για ρύθμιση του PH τωρα στο ιδιο ειναι οι δίσκοι και δόξα το θεο βρήκα γεννήτρια έχω γράψει αλλού για αυτό άτιμη ΔΕΗ zw
|
Τελικα τι εχινε δούλεψαν τα peltier:confused:
|
Τελικά την πέρασα εγω για αρκετό καιρό σε γιατρούς και νοσοκομεία... Πέρασαν κατόπιν οι χοντρες ζέστες και φυσικά ούτε λόγος πλεον υπήρχε αλλα ούτε και διάθεση... Ελπίζω να υπάρχει υγεία και όρεξη την ερχόμενη άνοιξη...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board