Πο πο ρε Γιώργο πολύ θα θελα να ' μουν μαζί σας.
Φαίνεται ότι περάσατε καλά! |
Για την μασαμπουκα ομως καμια φωτογραφια και κανενα σχολιο.....
|
Μπααααα που χρονος για φωτογραφίες όταν γλύφαμε τα δάχτυλα μας.
|
Τη φατσα σου την εβαλες. Τον φιλο που συναντησες εκει οχι ε?
Τι παιδι εισαι εσυ ρε..............:smt075 :smt075 |
Μπα μπα περίεργε...
Δεν έχω βρε αφού έτρωγα χααχχα |
Παράθεση:
|
Μπράβο ρε halvas69 τράβηξες φώτο και την πατρίδα "Αιτωλικό".
|
Παράθεση:
|
Ρε Γιωργαρε αφου το φωτοσοπ το δουλευεις καλα δεν μπορουσες να μου βαλεις λιγο μαλλακι στη φωτογραφια ετσι να χαρω λιγο.Οχι τιποτα κοτσιδες αλλα λιγο χνουδακι δε θα με χαλαγε....Ετσι για να θυμηθω τα παλια ;) ;) ;) ;)
Περα απο την πλακα περασαμε καλα και φαγαμε ακομα καλυτερα.Ας ειναι καλα ο Δημητρης τον οποιο και ευχαριστουμε για τους ωραιους μεζεδες που μας ετοιμασε. Παντα τετοια αλλα με περισσοτερη παρεα!!!!!!!!!! |
Από καφέ το ξεκινήσατε ...πάλι μασαμπούκα χαλβαδούλι μου....:) :) διαβάζω... και μόνο για μια ανούμπια τέτοιο τσιμπούσι :smt082 :smt082 . Που να είχατε και κανά κουβά κλαδέματα ακόμη δεν θα είχατε σηκωθεί από το τραπέζι...
Πάντως από τα πρόσωπα βλέπω ότι καλοπερνάτε... πάντα τέτοια, Caverman |
Εισαστε για κανα καφεδακι το Σ-Κ γιατι αν αρχισουν τα σχολεια αντε να τους πετυχουμε μερικους.
Θελω να μαθω και πως τα περασε και ο Χαλβας μας και κυριως τι ψαρια επιασε. Αντε να δηλωνουμε συμμετοχη!!!!!!!! |
Ναι, ναι καθώς θα μας φύγει ο JohnT για τα βόρεια σύντομα.
Να πάρουν και τα περιοδικά τους όσοι δεν επικοινώνησαν μαζί μου. ΑΚΟΥΣ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ !!! |
Aκόμα τα περιοδικά Μόντυ???:D
Ναρθω για καναν 3ωρο καφέ να τα δώσουμε??? |
Έλα......ξέρεις εσύ κάλτσες κλπ μην επεκταθώ..χι,χι,χι.
|
Γιωργη δε βλεπω φως.Παλι τρεις κι ο κουκος θα ειμαστε......αν ειμαστε.
|
Για ποιο Σ Κ μιλάτε; Έχουμε και εκλογές... Άντε οι ετεροδημότες ας πάνε να δουν τους δικούς τους ,γιατί για ψήφο δε βλέπω...
|
Για το προηγούμενο μιλάγαμε...........ούτε ο κούκος τελικά.
|
Δεν το πήρα χαμπάρι:smt020 .Στείλτε και κανένα μήνυμα...
|
Παράθεση:
Χθες πήγαμε μία βόλτα στο Αίγιο με Sak & Yiatse να αποχαιρετήσουμε τον αγαπητό μας Junior "JohnT" γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα πάει Θεσσαλονική καθώς μπήκε στην γεωπονική. Μου υποσχέθηκε δε, ότι μόλις πάρει το πτυχίο του, θα μου ανθίσει τις ανούμπιες. Ελπίζω να μας τον προσέξετε τον μικρό μας, οι του ΚΒΕ, αλλιώς θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας. Παραθέτω ελάχιστο φωτογραφικό υλικό με 2 άγνωστες ψωνάρες που διαβάζουν το Madame Figaro. http://www.aquatek.gr/rimages/albums...9-hpim1924.jpg Στην επόμενη φωτογραφία ο Σάκης "Ρουβάς" προσπαθεί να κάψει την φωτογραφία για να κλέψει την φωτογένεια του JohnT. http://www.aquatek.gr/rimages/albums...9-hpim1923.jpg |
Toν JohnT τον περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη μας και ελπίζουμε να τον βλέπουμε συχνά στις συναντήσεις μας και ότι θέλει ... εμείς εδώ είμαστε :grin:
|
Παράθεση:
Να 'στε καλά παιδιά! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board