Παράθεση:
Οι καινούριες φωτογραφίες είναι καλύτερες αλλά πάλι δεν μπορούν να αποτυπώσουν την ομορφιά του ενυδρείου σου στο 100% :smt108 |
Συγχαρητηρια και απο εμενα.. Πανεμορφο!
Πολυ καλη δουλεια.. Οσο για το σημειο εστιασης θα συμφωνησω με τον Νικμαν..Νομιζω πως οταν κοιταμε ενα ενυδρειο με μεγαλα και ομορφα ψαρια το σημειο εστιασης μας ειναι αυτα. Καλη συνεχεια και συντομα με το νεο ενυδρειο.. :smt023 |
μπραβο και απο μενα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου μπραβο.....
|
Και εγω απο την μερία μου να σου δώσω τα συγχαριτίρια μου. Έχεις κανει πάρα πολυ καλη δουλεία.
|
Απλα σου βγαζω το καπελο.
Και μετα λεω πως εχω ενυδρειο με δισκους(αλλο ενυδρειο με δισκους και αλλο ενυδρειο για δισκους) Ειναι απλα υπεροχο μοναδικο τιποτα αλλο. Τα συγχαρητηρια μου γι αυτον τον πινακα ζωγραφικης που κοσμει τον χωρο σου! |
Να κάνω μια ερωτηση,το φυτό που φαίνεταισαν γρασιδάκι τι είναι??Και κάτι άλλο,μόνο βράχο έχει μέσα το ενυδρείο ή έχει και ξύλο!!Συγχαρητήρια πραγματικά,ελπίζω να μην στο ματιάσουν!!
|
Παράθεση:
|
kostaskich
πολύ απλά είναι ΤΕΛΕΙΟ :smt038 :smt038 :smt038 :smt023 :smt023 :smt023
|
:smt041 :smt041 Μπραβο. πολυ ωραιο. να βλεπουμε και εμεις να μαθαινουμε:smt041 :smt041
|
Το συγκρινω και με θαλασσινο!!Πολυ ομορφη διαταξη
|
Παράθεση:
Απίθανος !!!!!:smt041 |
Leonm μπράβο! υπέροχο το ενυδρείο σου!!!! και μιας και εδώ και 2 χρόνια έχω ασπαστεί την φιλοσοφία του βιβλίου the Secret, (αν βλέπεται τώρα χαρδαβελα θα καταλαβαίνατε τι λέω!!!!!!) Κατέβασα και τύπωσα μια φωτο από το ενυδρείο σου και την καρφίτσωσα στο πίνακα με τους στόχους μου για να αποκτήσω ένα ίδιο και εγώ :):);)
|
και μιά τελευταία φωτό
1 Συνημμένο(α)
γιατί σύντομα θα διαλυθεί και πάμε για νέο...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καλη αρχη και καλη υπομονη λεωνιδα μου.ειμαι σιγουρος για το τελικο αποτελεσμα...!!
εγω,απο την αλλη αρχισα να με δυσκολευω με τη μικρη μου θαλασσα....... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το ενυδρείο σου είναι πραγματικά όμορφο.
θυμάμαι πόσες αλλαγές έκανες κατά το στήσιμο για να καταλήξεις σε αυτό το τέλειο αποτέλεσμα. Τυχερός όποιος το πάρει. :rolleyes: |
Φιλε μου μολις παρουσιασες το ενυδρειο που εχω στο μιαλο μου!!!!!
ΤΕΛΕΙΟ...!!!!!!!!! |
Παράθεση:
|
Πραγματικά καταπληκτικό! Και ξέρεις πώς φαίνεται στα δικά μου μάτια μια που το επόμενό μου θέλω να είναι δίσκοι...Θα δεχθείς επίσκεψη όταν έρθω Χανιά; Φαντάζομαι πώς θα' ναι το καινούριο, που όποιος το δεί, μάλλον θα είναι πολύ τυχερός...!
|
Παράθεση:
|
Να' σαι καλά! Πρίν λίγο μιλούσα και με την ξαδέρφη μου στα Χανιά (έχω και κεί σόι). Ήδη ανυπομονώ, προφανώς μέεεχρι να'ρθω θα έχεις στήσει το καινούριο...;) Πάντως και πάλι να σου πώ ότι είναι υπέροχο!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board