Τα 120 λίτρα δεν προσφέρουν τον απαιτούμενο χώρο για να μεγαλώσει το συγκεκριμένο ψάρι με κανονικούς ρυθμούς. Ειδικά στην περίπτωσή σου που έχεις δύο ψάρια... ΑΝ είναι ζευγάρι (που εμένα μου φαίνονται διαφορετικά είδη) δεν υπάρχει περίπτωση να επιζήσει η θηλυκιά.
|
Μα εχει ξεκινησει ηδη το ζευγαρωμα.Κανει το ενα στο αλλο και κυριως ο αρσενικος κατι τρεμουλα με την ουρα και με το σωμα
|
Αυτό που παρατηρείς δεν είναι απαραίτητα διαδικασία ζευγαρώματος... οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πρόκειται για επίδειξη κυριαρχίας (δηλαδή επιθετικότητα)... ειδικά αν το συνδυάσω με τα σκισμένα πτερύγια του άλλου ψαριού (Aequidens pulcher ?)
|
Παράθεση:
|
auti ti stigmi exw ena zeugari gold saum pou exoun genisi peripou 10 fores.
to thiliko se mikro megethos den einai anagnorisimo. alla meta ta 10 cm anagnorizete poly eukola gt anti8eta me to arseniko pou exei poly entona xromata sto soma tou to thiliko einia poio grizopo. p.s to "thiliko" sou einia blue acara :P |
Να γράφουμε Ελληνικά γιατί έχουμε και μια κάποια ηλικία και τα ματάκια μας πονάνε ;
:p:p:p |
Ναι blue acara ειναι.Εχεις υποψιν σου καποιο καταστημα για θηλυκια gold saum η καποια γεννα σου προσφατη,οτιδηποτε.Αμα γινεται να αποφυγω τον υβριδισμο γιατι να μην το κανω? :)
|
jim den exw sosei kanena apo ta mora.. ta afinw sto enydreio kai ta trwne ta alla psaria .
giorgo opws eipa kai se allo mou post den exw ellinikous xaraktires :) |
αυτο ειναι σιγουρα θηλυκια ε?Μολις μου στειλαν φοτο απο ενα αμερικανικο σαητ!
http://www.fishforum.com/viewtopic.php?t=7005 |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Μια πιο καθαρή φωτογραφία (από το πλάι και να φαίνονται τα πτερύγια) θα βοηθούσε περισσότερο.
Κοιτάζοντάς το τώρα, είναι σίγουρα "Aequidens" sp. 'Gold Saum'. Δείχνει να είναι θηλυκό. Για να είμαι 100% σίγουρος όμως, θα ήθελα να δω και μια καλύτερη φωτό. |
OK ! , Θα βγαλω καλητερη φωτο . Ευχαριστω παντος !
|
giorgo polles fores ta arsenika pou einai underdogs allazoun kapos ta xrwmata tous kai fenontai san thilika. mi mas kanei na vialoume viastika simperasmata alloste kai ta 2 psaria einai poly mikra.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board