αντε ρε βασιλη...μια γαριδα πηρες και σου βγηκε και κουλη.......???:D:D:D:D
|
Παράθεση:
|
Σημερα τελικα πηγα με το φωτη και πηρα δυο κλοουν που ηταν και ζευγαρι,ειναι πολυ καλα σε υγεια και εφαγαν μεσα σε δυο λεπτα απο την στιγμη που τα εβαλα στο ενυδρειο μου....:p:pΤο βραδυ θα βαλω φωτο να μου πητε και τη γνωμη σας... http://www.marineaquarium.gr/forum/i.../icon_wink.gif http://www.marineaquarium.gr/forum/i.../icon_wink.gifΑ τελικα εκανα παραγγελια στον αζορες την αυτοματη αναπληρωση της τουζνε με το ριακτορα....Οποτε τωρα μου μενει να καταληξω και σε ποιο στιλερ να επιλεξω...:rolleyes::rolleyes:Δωστε καμια βοηθεια βρε παιδια...Θελω να ειναι για περιπου 500λιτρα για να χρησιμοποιησω και μετα...;)
|
6 Συνημμένο(α)
Γεια σας παιδια σας βαζω μερικες φωτο να δείτε τους νεους κατοικους μου..:p:p
|
Μια χαρα φαινονται ολα Billy ...
απο φιλτρα τι εχεις ? |
Παράθεση:
|
Πραγματικά όμορφα…. Και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό που έφαγαν αμέσως…
Την έχω πατήσει και εγω πολλές φορές με τις γαρίδες.... |
Γειά σου Βασίλη θαλασσινέ!!!
Καλά που δεν σε λένε και Παντελή να έχουμε άλλα...:grin: :grin: |
Mπραβο Βασιλη να σου ζησουν και να εχουν παντα υγεια;)
|
Eυχαριστω πολυ ολους παιδια....:p:pΤο ενυδρειο απέκτησε ζωη και ειναι πανέμορφο, άρχισα να το απολαμβάνω πραγματικά:p:p:smt055...
|
Παράθεση:
να δω ποτε θα μπορεσω να το δω και απο κοντα....:rolleyes::p:p |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Φρεσκες φωτο....
4 Συνημμένο(α)
Γεια σας παιδια.....Θα ηθελα να σας παρουσιασω το ενυδρειο μου μετα απο δυο μηνων αργη και σταθερή προσπάθεια.Ευχαριστω πολυ τον Φωτη εκ των προτερων γιατι έφτασα σε αυτο το σημειο χαρη σε αυτον και ολους εσας για την πολυτιμη στηριξη που μου δώσατε και θα μου δινεται στο μελλον...:p:p
|
4 Συνημμένο(α)
Μερικες ακομα...
|
4 Συνημμένο(α)
Και τελος...
|
Super
Καλέ μιλάμε κουκλί το ενυδρείο σου Βασίλη...ζηλεύω...
Έχει πέσει και εκπαίδευση βλέπω και τρώνε από το χέρι σου...:D :D Πότε με το καλό θα βάλεις κανένα κοράλι; Πρέπει να περάσει αρκετός καιρός ακόμα; |
Παράθεση:
|
Πολυ ωραια ολα Βασιλη.Εχεις κατι πολυ βασικο.ΥΠΟΜΟΝΗ.:grin:
|
Mια χαρά όντως!!! Συνέχισε έτσι ;) .
|
Καινουργιες φωτο...
5 Συνημμένο(α)
Γεια σας παιδιά.Σας βάζω καινούργιες φώτο από το ενυδρείο μου το οποίο πάει αρκετά καλά αν εξαιρέσουμε την άλγη η οποία δεν λέει να υποχωρήσει...Θα σας παρακαλούσα να μου λέγατε και τις ονομασίες από τα κοράλλια γιατί ακόμα τα βρίσκω δύσκολα με τα ονόματα τους.. Τα τρία πρώτα είναι της Ναταλίας την οποία ευχαριστώ πολύ... Tο πρωτο το βλέπω κάνα δυο μέρες δεν ανοίγουν οι πολύποδες του ενώ πήγαινε καλά ..Λέτε να το χάσω?
|
5 Συνημμένο(α)
Μερικές ακόμα...Ευχαριστώ...:p:p
|
2 Συνημμένο(α)
Και δυο ολόκληρο ...
|
Mπράβο ρε Βασίλη!!!!
Μαγεία σκέτη!!! Τελικά το βρήκες το blue tang μικρό,ε; Πολύ όμορφο!!!!! Χαλάλι η ταλαιπωρία που λέγαμε.:):) |
Ευχαριστω Σακη...:pΣήμερα επιτέλους έβαλα σε λειτουργία και το τσιλερ (TR15)Και το ρύθμισα στους 26 βαθμούς..Ολα βαίνουν καλά...:p:p
|
Με κάθε επιφύλαξη (δεν τα πάω καλά και εγώ με τα ονόματα…)
|
Παράθεση:
|
εγω παντως περιμενω μια πληρεστατη παρουσιαση του ενυδρειου σου,ειδικα σε οτι αφορα τον εξοπλισμο του,και με αναλυτικες φωτος....
(για να μαθαινουμε και εμεις οι νεωτεροι......)χεχεχεε..... |
Θες να μάθεις και για το μαρούλι :rolleyes: :D Εγώ που έμαθα έπαθα...:smt120 :roll:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board