cyathopharynx furcifer
H μας εβαλες λάθος φωτογραφίες η εχεις μπερδευτεί λιγο
Τα συγκεκριμένα ψάρια στις φωτο είναι αυλονάκαρες Ποιος στα έδωσε για furcifer? |
Μπράβο Μιχάλη.
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και πανέμορφα ψαράκια οι................... .................................................. ........................................... .................................................. ......................................... .................................................. ............................................ .................................................. ......................................... αυλονάκαρες!!!!:smt040 :smt040 :smt119 :smt119 :smt030 :smt030 Εκτός κι αν είναι τίποτα καινούργιο είδος που μικρά είναι αυλονάκαρες, και μεγαλώνοντας γίνονται Cyathofarynx furcifer..... Μπορεί σε κανένα χρόνο να γίνουν και ελάφια,που ξες;:D :D |
πλακα μου κανετε
θα τον σκισω τον αραβα!!!!! Γαυρε, ριξε κανα δαγκωμα τον αλεκο!!!! Πωπω!!! |
|
Κι εγω ελεγα γιατι δεν αρχισαν να μεγαλωνουν ακομη τα κοιλιακα πτερυγια...:smt108 νομιζα οτι ειναι ακομη μωρα.Δεν τα ειδα και πολλες φορες απο τοτε που τα πηρα, 3-4 φορες το πολυ, οποτε εγω αγρον αγοραζα και ζευγη βοων! παναθεμα με, τρομαρα μου!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board