Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εγώ πάντος όταν είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα απευθήνθηκα σε γνωστό pet shop της Θεσσαλονίκης. Μου έδωσε GASTROPEX και το πρόβλημά μου λύθηκε μέσα σε 4-5 μέρες χωρίς να παρατηρήσω ιδιαίτερες επιπτώσεις σε φυτά και ψάρια
|
Εγώ πάλι με το GASTROPEX δεν είχα αποτελέσματα και δεν ξέρω αν χαλάει και την βιολογία του ενυδρείου......
|
Με 0,3% αλατότητα δεν τα βλέπω να το βάζουν κάτω ... Χτες ξέκανα :smt021 αρκετά (manual μέθοδος) απ το 20άλιτρο-γεννήστρα που δεν έχει χαλικάκι και δεν μπορούν να κρυφτούν , αλλά αν κατάλαβα καλά , είχαν σχεδόν γεμίσει την πλάτη του ενυδρείου με αυγά :smt119:smt119 (ένα πρασινωπό ημιδιάφανο πράγμα) .
Με βλέπω για round 2 , τον πρώτο γύρο τον έχασααααααα+-14 |
Τα σαλιγκάρια δεν κάνουν πρασινωπά αυγά(όχι αυτά που συναντούμε συνήθως στα ενυδρεία τουλάχιστον).Μήπως αυτό που λες ήταν άλγη;
|
όχι δεν ήταν άλγη , μη φανταστείς ότι ήταν και καταπράσινο ... ημιδιάφανο , στο τζάμι και πρασίνιζε κάπως ( σαν βλέννα ένα πράγμα ) ...
|
Λοιπόν , βρήκα κάτι κουφό σε μια ιστοσελίδα ενυδρειόφιλλων του εξωτερικού και παραθέτω το απόσπασμα :
Παράθεση:
Το έχει ακούσει κανείς αυτό ; Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ; Κουφό μάλλον είναι αλλά .... δεν χάνω τπτ να το δοκιμάσω πάντως (εκτός από μια μπαταρία) :D:D |
ενδιαφέρον ακούγεται... ας το δοκιμάσει κάποιος με μικρό ενυδρείο και σχετικά λίγα σαλιγκάρια γιατί...
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board