Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15173)

Kostas G. 26-01-07 12:48

Να κάνεις...
Τα πολλά νιτρικά πράγματι κάνουν κακό στην υγεία μακροχρόνια και σε αυτό που σου είπε σχετικά με τα λιπάσματα έχει δίκιο.Ο λόγος που έχετε τόσα νιτρικά εκεί είναι τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια από τους αγρότες σε ποσότητες μάλιστα εως και 3 φορές πάνω από τη συνιστώμενη δοσολογία...

nikos_2600 29-01-07 17:46

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Kostas G. (Μήνυμα 150902)
Να κάνεις...
Τα πολλά νιτρικά πράγματι κάνουν κακό στην υγεία μακροχρόνια και σε αυτό που σου είπε σχετικά με τα λιπάσματα έχει δίκιο.Ο λόγος που έχετε τόσα νιτρικά εκεί είναι τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια από τους αγρότες σε ποσότητες μάλιστα εως και 3 φορές πάνω από τη συνιστώμενη δοσολογία...

Σημερα εκανα τις 3 μετρησεις!!!!!!!!!!!!!η αμμωνια ηταν και πριν 0 και τωρα 0!!!το νο2 ηταν πριν35 και τωρα ειναι επιτελους 0!!!!!!!το νο3 ηταν 30 και τςρα ειναι 25 ισως και λιγοτερο!!!αλλα αυτο ωφηλετε στο νερο της περιοχης μου!!!!λετε να εστωσε επιτελους???!!!!!!!!!!!

thanosatha 29-01-07 17:50

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikos_2600 (Μήνυμα 151392)
Σημερα εκανα τις 3 μετρησεις!!!!!!!!!!!!!η αμμωνια ηταν και πριν 0 και τωρα 0!!!το νο2 ηταν πριν35 και τωρα ειναι επιτελους 0!!!!!!!το νο3 ηταν 30 και τςρα ειναι 25 ισως και λιγοτερο!!!αλλα αυτο ωφηλετε στο νερο της περιοχης μου!!!!λετε να εστωσε επιτελους???!!!!!!!!!!!

Αφου μηδενιστικαν αμμωνια και νιτρωδη και μετρας μονο νιτρικα, οντως εστρωσε...
Τωρα κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου να φυγουν τα πολλα νιτρικα και εισαι ετοιμος!

nikos_2600 29-01-07 21:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanosatha (Μήνυμα 151393)
Αφου μηδενιστικαν αμμωνια και νιτρωδη και μετρας μονο νιτρικα, οντως εστρωσε...
Τωρα κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου να φυγουν τα πολλα νιτρικα και εισαι ετοιμος!

Επιτελους!!!!!!!!!!!!:p δεν την παλευα αλλο!!!!!!!και τωρα ψαρια!!!!εχω σκαλαρια 2 πλατι και 1 ξιφοφορο και 2 γλυφτες 1 κλουν τι αλλο να βαλω?εχω 120 λιτρα

thanosatha 29-01-07 21:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikos_2600 (Μήνυμα 151447)
Επιτελους!!!!!!!!!!!!:p δεν την παλευα αλλο!!!!!!!και τωρα ψαρια!!!!εχω σκαλαρια 2 πλατι και 1 ξιφοφορο και 2 γλυφτες 1 κλουν τι αλλο να βαλω?εχω 120 λιτρα

Ωπα, εδω υπαρχει προβλημα, καθως τα plati θελουν σκληρουτσικο, με υψηλο ph και με χαμηλοτερη θερμοκρασια νερο, ενω τα σκαλαρια πιο μαλακο, ελαφρως οξινο και θερμοκρασια 26-27... Μηπως να αναθεωρησεις τη συνθεση σου? Ασε που τα σκαλαρια στα 120 λιτρα (αληθεια ποσα ειναι τα καθαρα?) θα σε περιορισουν αρκετα...

nikos_2600 29-01-07 21:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από thanosatha (Μήνυμα 151451)
Ωπα, εδω υπαρχει προβλημα, καθως τα plati θελουν σκληρουτσικο, με υψηλο ph και με χαμηλοτερη θερμοκρασια νερο, ενω τα σκαλαρια πιο μαλακο, ελαφρως οξινο και θερμοκρασια 26-27... Μηπως να αναθεωρησεις τη συνθεση σου? Ασε που τα σκαλαρια στα 120 λιτρα (αληθεια ποσα ειναι τα καθαρα?) θα σε περιορισουν αρκετα...

100 καθαρα πρεπει να ειναι...θερμοκρασια εχω 26!το ph ειναι 6,8!!!δεν χερω θελω ψαρια με χρωμα!!!!το εχω σε μαγαζι

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:36.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01339 seconds with 10 queries