Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Bettas (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39)
-   -   SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14958)

tsikis 12-01-07 15:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Zorba_The_Freak (Μήνυμα 148203)
Διαφωνώ...

Κάτι τετοιοι τύποι θέλουν καταγγελία και κλείσιμο γιατί προφανώς εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες.

Δεν διαφωνώ μαζί σου..
Κλεισιμο σίγουρα μόνο και μόνο επειδή σκέφτονται έτσι.

Στην δική μου απάντηση διαφώνησες!!!! :confused: :confused:

Γιατί?

Δεν εννοούσα "κυριολεκτικά" αυτό που έγραψα!!

Απλά εκφράστηκα λίγο πιο """σόκιν"""" :smt110

georgetax 12-01-07 18:12

ο τυπος μου ειπε οτι ειναι μια παρεα φοιτητων που τους αγοραζουν ολους και τουσ βαζουν μεσα σε ενα ενυδρειο και βλεπουν ποιος θα ζησει.και πονταρουν αναλογα:(:(

jonny χίλια συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα σου

JONNY 12-01-07 18:25

ΑΙΣΧΟΣ
:smt013 :smt076 zw

a$wto$ 13-01-07 14:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgetax (Μήνυμα 148299)
ο τυπος μου ειπε οτι ειναι μια παρεα φοιτητων που τους αγοραζουν ολους και τουσ βαζουν μεσα σε ενα ενυδρειο και βλεπουν ποιος θα ζησει.και πονταρουν αναλογα:(:(

Mην ανησυχεις.Ειναι η εφηβικη μ@λ... που τους δερνει.Τις περισσοτερες τις τρωει ο καταστηματαρχης zw

MiziGr 13-01-07 15:44

Παιδιά το έχω ζήσει αυτό που περιγράφετε!!! Πρόσφατα βρέθηκα σε "φιλικό" σπίτι και είδα 10 μονομάχους μέσα σε μια λεκάνη (από αυτές που χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε τα ρούχα). Ντρέπομαι για λογαριασμό τους όχι μόνο για την πράξη τους αλλά γιατί μετά οι μονομάχοι κατέληξαν στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποιος τράβηξε το καζανάκι!!!! Έλεος

mariah 13-01-07 15:55

:sad: :smt021 :smt010 zwΕΛΕΟΣ!!!!!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από MiziGr (Μήνυμα 148500)
Παιδιά το έχω ζήσει αυτό που περιγράφετε!!! Πρόσφατα βρέθηκα σε "φιλικό" σπίτι και είδα 10 μονομάχους μέσα σε μια λεκάνη (από αυτές που χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε τα ρούχα). Ντρέπομαι για λογαριασμό τους όχι μόνο για την πράξη τους αλλά γιατί μετά οι μονομάχοι κατέληξαν στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποιος τράβηξε το καζανάκι!!!! Έλεος

andreas K 14-01-07 23:32

Για καποιους η ζωη δε αποτελει ''δωρο'' αλλα προιον αγοραπωλησιας...Εγω ανησυχω...

lucy 10-02-07 11:30

Γειά σας φίλοι μου.
Μόλις διάβασα για την κακοποίηση.
Κι εδώ στη Δράμα άκουσα κάποιον που το έλεγε με καμάρι πως έβαζε μονομάχους να σκοτώνονται και περιέγραφε με ενθουσιασμό τις λεπτομέριες. Φυσικά στα δικά μου σχόλια (τα οποία δεν ήταν υβριστικά) αντέδρασε μ' ένα ειρωνικό χαμόγελο και μου είπε πως είμαι βλακοδέστατα υπερευαίσθητη. "Ψάρια είναι" μου είπε σαν να έλεγε "πέτρες είναι".
Γι'αυτό απο τότε που γράφτηκα στο φόρουμ δεν σταματώ να πανηγυρίζω. Γιατί βλέπω πως δεν είμαι η μοναδική και δεν αισθάνομαι πλέον σαν ουφο. Γι' αυτό σας ονόμασα και ΦΙΛΟΥΣ λέξη στην οποία δίνω μεγάλο βάρος. Άνθρωποι με τέτοιες ΛΟΓΙΚΕΣ ευαισθησίες το αξίζουν.

gwgw 10-02-07 11:39

Lucy μου, ποτε θα ερθεις Θεσσαλονίκη να σε γνωρίσουμε???:)

ειναι ευκαιρια αυριο αν μπορεις...μια βολτιτσα.. εχουμε την εκθεση θα μας πετυχεις ολους μαζι...!!!

Mariel 11-02-07 02:44

Lucy δυστυχως υπαρχουν πολλοι που μας χαρακτηριζουν βλακωδως υπερευασιθητους.ευτυχως ομως εδω μεσα δε θα βρεις κανεναν τετοιο ;)

ASCCO1 11-02-07 14:48

δες και αυτο..............προς αποφυγη.....

http://www.fighterbetta.com/ :smt074

MiziGr 11-02-07 20:54

Αν είναι δυνατόν!!!!! Καλά έχω πάθει πλάκα με το link

ASCCO1 11-02-07 21:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από MiziGr (Μήνυμα 154299)
Αν είναι δυνατόν!!!!! Καλά έχω πάθει πλάκα με το link

και να ηταν το μονο...........:( :oops: :oops:

lucy 12-02-07 10:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από gwgw (Μήνυμα 154090)
Lucy μου, ποτε θα ερθεις Θεσσαλονίκη να σε γνωρίσουμε???:)

ειναι ευκαιρια αυριο αν μπορεις...μια βολτιτσα.. εχουμε την εκθεση θα μας πετυχεις ολους μαζι...!!!

Τι καλά που θα ήτανε να σας γνώριζα. Δυστυχώς υπάρχουν λόγοι που δεν μπορώ να κάνω ταξιδάκια αυτόν τον καιρό.:smt022 Πάντος σας νοιώθω πολύ ...:smt058 :smt055
Το link που δείχνει τις μάχες των μονομάχων δεν θέλω να το δω. Μου φτάνει που ξέρω.
Mariel κατάλαβα πως όλοι αγαπάτε τα ενυδρεία, όχι ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά θέλετε ένα "κομμάτι" του νερού κοντά σας. Το ίδιο κι εγώ... ;) ξέρω...;)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:45.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01729 seconds with 10 queries