Παράθεση:
Κλεισιμο σίγουρα μόνο και μόνο επειδή σκέφτονται έτσι. Στην δική μου απάντηση διαφώνησες!!!! :confused: :confused: Γιατί? Δεν εννοούσα "κυριολεκτικά" αυτό που έγραψα!! Απλά εκφράστηκα λίγο πιο """σόκιν"""" :smt110 |
ο τυπος μου ειπε οτι ειναι μια παρεα φοιτητων που τους αγοραζουν ολους και τουσ βαζουν μεσα σε ενα ενυδρειο και βλεπουν ποιος θα ζησει.και πονταρουν αναλογα:(:(
jonny χίλια συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα σου |
ΑΙΣΧΟΣ
:smt013 :smt076 zw |
Παράθεση:
|
Παιδιά το έχω ζήσει αυτό που περιγράφετε!!! Πρόσφατα βρέθηκα σε "φιλικό" σπίτι και είδα 10 μονομάχους μέσα σε μια λεκάνη (από αυτές που χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε τα ρούχα). Ντρέπομαι για λογαριασμό τους όχι μόνο για την πράξη τους αλλά γιατί μετά οι μονομάχοι κατέληξαν στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποιος τράβηξε το καζανάκι!!!! Έλεος
|
:sad: :smt021 :smt010 zwΕΛΕΟΣ!!!!!
Παράθεση:
|
Για καποιους η ζωη δε αποτελει ''δωρο'' αλλα προιον αγοραπωλησιας...Εγω ανησυχω...
|
Γειά σας φίλοι μου.
Μόλις διάβασα για την κακοποίηση. Κι εδώ στη Δράμα άκουσα κάποιον που το έλεγε με καμάρι πως έβαζε μονομάχους να σκοτώνονται και περιέγραφε με ενθουσιασμό τις λεπτομέριες. Φυσικά στα δικά μου σχόλια (τα οποία δεν ήταν υβριστικά) αντέδρασε μ' ένα ειρωνικό χαμόγελο και μου είπε πως είμαι βλακοδέστατα υπερευαίσθητη. "Ψάρια είναι" μου είπε σαν να έλεγε "πέτρες είναι". Γι'αυτό απο τότε που γράφτηκα στο φόρουμ δεν σταματώ να πανηγυρίζω. Γιατί βλέπω πως δεν είμαι η μοναδική και δεν αισθάνομαι πλέον σαν ουφο. Γι' αυτό σας ονόμασα και ΦΙΛΟΥΣ λέξη στην οποία δίνω μεγάλο βάρος. Άνθρωποι με τέτοιες ΛΟΓΙΚΕΣ ευαισθησίες το αξίζουν. |
Lucy μου, ποτε θα ερθεις Θεσσαλονίκη να σε γνωρίσουμε???:)
ειναι ευκαιρια αυριο αν μπορεις...μια βολτιτσα.. εχουμε την εκθεση θα μας πετυχεις ολους μαζι...!!! |
Lucy δυστυχως υπαρχουν πολλοι που μας χαρακτηριζουν βλακωδως υπερευασιθητους.ευτυχως ομως εδω μεσα δε θα βρεις κανεναν τετοιο ;)
|
|
Αν είναι δυνατόν!!!!! Καλά έχω πάθει πλάκα με το link
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το link που δείχνει τις μάχες των μονομάχων δεν θέλω να το δω. Μου φτάνει που ξέρω. Mariel κατάλαβα πως όλοι αγαπάτε τα ενυδρεία, όχι ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά θέλετε ένα "κομμάτι" του νερού κοντά σας. Το ίδιο κι εγώ... ;) ξέρω...;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board