μην το χασει μονο τοσο μικρο που ειναι!!:rolleyes:
|
ειναι σε τετοιο μεγεθος η μπαλιτσα που δε χανεται ;)
|
Παράθεση:
ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :D :D :D που μπορώ να την βρώ αυτή τη μπαλίτσα??? πρέπει να έχει απίστευτο γέλιο μόνο που το σκέφτομαι :smt025 και δεν θα τα παίρνει ο πόντικας αν σκάει απο τοίχο σε τοίχο ?? :smt089 :D :smt076 |
Οχι, όχι, όχι.....
Θα είναι αστείο θέαμα αλλά λυπηθέτε το....:smt085 :smt085 :smt085 :smt085
Φανταστείτε να βρισκεστε στη θέση του...:confused: :confused: :confused: :confused: Εγώ θα σε συμβούλευα να μηντο πάρεις...Έχει τον τροχό του μέσα στο σπιτάκι του, δεν θέλει τίποτα άλλο......... |
επειδη το'χω ψαξει το θεμα δεν υπαρχει κανενας λογος "λυπησης"...τα χαμστερακια προτιμουν 1000 φορες καλυτερα αυτη την μπαλα παρα τη ροδα.τους δινει τη δυνατοτητα να κινουνται ελευθερα σε ολο το σπιτι ανακαλυπτοντας νεες μυρωδιες που διεγειρουν την πιο αναπτυγμενη τους αισθηση
|
αυτην την παλιτσα την εχω δει σε πολλα πετ σοπ !
|
Μάλιστα...!!!
Α μάλιστα...αυτό δεν το ήξερα..:smt033 :smt033 :smt033
Προσοχή στις μυρωδιες όμως...Το τσιγάρο και γενικά όλες οι άσχημες μυρωδίες ενοχλούν τα χάμστερ, με αρνητικές συνέπεις στην υγεία τους...:smt001 |
Παράθεση:
θα δω αν μπορώ να βρώ αυτήν την μπαλίτσα πουθενά εδώ Χαλκίδα, αν και δεν το νομίζω .... :( |
Όταν καπνίζεις να μην είσαι κοντά στο χάμστερ και αν θα το πιάνεις να πλένεις τα χέρια σου...:smt001 :smt001 :smt001
Μια καλύτερη λύση είναι να κόψεις το τσιγάρο...:p :p :p :p Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι...αφόυ ξέρετε ότι ειναι τόσο βλαβερό γιατί δεν σταματάτε...:confused: :confused: Μόνο θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται...:p :p :p |
Παράθεση:
Πήγαινε σε κάποιο pet shop και ζήτα τους το συγκεκριμένο προϊόν. http://www.hagen.com/canada/english/...06000830010101 Η σφαίρα κοστίζει το ανώτερο 10,60. |
τη βρήκα τελικά χαλκίδα πριν λίγες μέρες .....
δεν την πήρα εγώ αλλά η φίλη μου που έχει χάμστερ και εκείνη ... τελικά όντος έχει πολύ πλάκα !!! :d :d :d μέχρι να καταλάβει ο ποντίκης τι του γίνεται είχε λαλίσει !! μετά σάρωνε το σπίτι !! :d :d :d :d |
βαλε αρκετο χαρτι τουαλετας που θα κοψεις στα 4 για να φτιαξουνε την φωλια τους μην νομιζεις οτι πολυ τρελαινονται για τα ροκανιδια, αυτα ειναι για να κραταει το μερος τους στεγνο μιας και δεν τους αρεσει η υγρασια. Φρουτα θα βαζεις πολυ λιγο για να μην το αποθηκευουνε μετα και σαπισει. αυτο το ασπρο που λες ειναι για να ροκανιζουνε τα δοντια τους διοτι συνεχεια μεγαλωνουνε σε σημειο αμα δεν εχουνε κατι να ροκανισουνε να γινουνε υπερβολικα μεγαλα. Πιστεψε με την μπαλιτσα την λατρευουνε σε καποια φαση οταν ειχα εγω χαμστερακια και τα εβγαζα εξω να παιξουνε πηγαινανε κατευθειαν στην μπαλλα :P επισης αμα σου μυριζει πολυ το κλουβι απο τα ουρα τους (παρολο που το καθαριζεις καθε βδομαδα) τοτε μπορεις να βρεις ειδικες πετρουλες που αποροφανε την αμμωνια καπως ενα πραγμα σαν το ammo-block που εχουμε για τα ενυδρεια. Επισης προσοχη που τα βαζεις τα χαμστερ δεν εχουνε αισθηση του υψους και πολυ ευκολα μπορει να πεσουνε απο υψος
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board