Έχουν περάσει τα καρναβάλια !!
|
Παράθεση:
|
καλημερα παιδια..........!!!!!!!!λοιπον η ιδεα ειναι τελεια!!!εγω ειμαι απο εκει και τα μερη που αναφερεται τα εχω επισκεφτει αρκετες φορες!!!λοιπον αν ολα πανε καλα και εκτος απροοπτου θα ερθω να σας βρω και εγω......!!!!!φιλακια
|
κουκλα..ειδες την ημερομηνια του ποστ....??
χιχι... |
ΠΑΙΔΙΑ.............ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ.............ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ......!!!!!!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ
|
δεν θα ερθεις δηλαδη `back to the future μαζι μας......???
ΥΓ.μπορω να φερω μαζι μου και τον φιλο μου τον mr spok.....???? κριμα θα ερχοταν και ο πρυτανης με καμμια διακοσαρια κιλα δισκους,ξερεις,απο αυτους που εκτρεφει κατα χιλιαδες..... |
Παράθεση:
|
hi
E MEIS APO SERRES THA EIMASTE SIGOYRA 4 ATOMA!
|
Nικο αργησες, στην επομενη ομως θα προλαβεις...
για την ωρα ετοιμασου να μας επισκεφτεις στην εκθεση ζωοτεχνια στις 8 φεβρουαριου εως τις 11! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14705 |
Πολύ καλή η ιδέα αλααα επιφυλάσσομαι γιατί έχουμε πρόβλημα
με τα εγκονια μου τα οποία προσέχουμε (τα ξέρετε αυτές η υποχρεώσεις) Ώμος θέλω και να ξεσκάσω και λίγο αλλά και να γνωρισθούμε γι αυτό Θα προσπαθήσω να κάνω μια μικρή επανάσταση και θα το προσπαθήσω πολύ. Ευχαριστώ με πολύ φιλία Γιώργος |
Τοmas....για δες λίγο τις ημερομηνίες....μήπως μπερδεύτηκες ; :confused::confused::confused:
|
/lock asap
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board