ΜΠΡΑΒΟ
Μάγδα είναι υπέροχο σα πίνακας ζωγραφικής,ατέλειωτες ώρες υπομονής και επιμονής.Συγχαρητήρια.+-8 |
Μαγδα ? το δεξι κοκκινο χαμηλα ειναι νυμφεα... το αριστερο ειναι το ιδιο ? δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο..
Και το αλλο απο πανω που κανει λιγο κοκκινο στις ακριες.. τι ειναι ? Aromatica? |
Ναι Σόνια το δεξί κόκκινο χαμηλά είναι Nymphaea lotus.
Το αριστερό κόκκινο χαμηλά είναι Ludwigia repens και πίσω της το ψηλό που κοκκινίζει στις άκρες είναι Limnophila aromatica. |
Tι ρεπενς ειναι... ειναι πολυ κοκκινο.. παρα πολυ ωραιο χρωμα...
Στην αρχη νομιζα πως ηταν Ludwigia glandulosa 'perennis' |
μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν για να στηθεί αυτό το μικρό θαύμα και φυσικά σε σένα Μάγδα !!!:p
εντυπωσιακό αποτέλεσμα !!:smt030 καλό κουράγιο από εδώ και πέρα ... τα δύσκολα δεν πέρασαν !! |
:p τα λογια ειναι περιτα......η λεξη μπραβο μαγδα μου ειναι το λιγοτερο που μπορει να ειπωθει...ανηκω και εγω στη ταξη των τυχερων ανθρωπων που το εχω θαυμασει απο κοντα,και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι η φιλη μου μαγδα επενδυσε εκτος απο τα χρηματα(που ειναι βεβαια το λιγοτερο)ατελειωτες ωρες προσπαθειας-αγωνιας για το αποτελεσμα,και τονους μερακι και δουλεια για να υλοποιηθει αυτος ο υπεροχος υδατινος κηπος:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 .πιστευω οτι αξιζει να μπει με καποιο αναλογο αρθρο στο περιοδικο μας για να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολους τους χομπιστες.βεβαια στηλωβατης της προσπαθειας της μαγδουλας μας ειναι,και ο αντρας της ο μιχαλης ,ο οποιος οσο χαμηλων τονων και αν ειναι, αλλο τοσο εχει βοηθησει σε αυτο το project.μπραβο λοιπον μαγδα μου,και μακαρι και εγω καποτε να φτασω στο μισο οπτικο θεαμα του δικου σου ενυδρειου........:p προς το παρων αρκουμαι να εξαγω τονους αλγης σε ολα τα βαλκανια...........:smt081 :D
|
Καλησπέρα Μάγδα μου,
Καταρχάς σε ευχαριστώ για τις επισυνμάσεις σου ξέρεις εσύ!!! Όσον αφορά τώρα το ενυδρείο σου τι να πω; Χάλια, αίσχος, ντροπή και όνυδως που το δικό μου είναι έτσι!!! Πίστεψέ με έχεις αναβάσει πάραααα πολύύύύύύύύύ ψηλά τον πύχη. Φιλικά Ιορδάνης. Υ.Γ. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς που το έχει δει από κοντά.Είναι αλήθεια λοιπόν η φωτογραφία το αδικεί,ΕΙΝΑΙ ακόμα πιο όμορφο από κοντά. |
Μπραβω μαγδα η δουλεια που εκανες ειναι τελεια ειναι ολα τα λευτα ελπειζω καποια στηγμη να ευδοκημησουν και οι δικημου κοποι.
Αν και οι γνωσεις μου δεν ειναι μεγαλες απο αυτα που ειδα πρεπει να λαβεις μερος στον διαγωνισμο. Για μια ακομη φωρα θελω να σου πω ενα μεγαλω ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ για την βωηθεια σου. |
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
|
Απαίσιο,χάλια,τρισάθλιο,ουουου σίγα το ενυδρείο :shock::smt119:smt120:smt104:smt101
|
* απορία
Παράθεση:
μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι σημαίνει το 'αυτόματα" σε αλλαγή νερού? και τι είναι το dyi σε λιπασμα, εννοείς τη μίξη? ευχαριστώ! |
Aυτόματες αλλαγές νερού ;)
DIY λίπασμα = DIY λίπασμα...παίρνω τα υλικά...βρίσκω τις αναλογίες...κλπ κλπ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board