εαν βαλεις βραχο νομιζω οτι δεν θα χρειαστεις κατι αλλο για κυκλοφορια!το μονο ευκολο ειναι να βρεις βραχο απο αθηνα,εγω εχω παρει απο υδροκοσμο και απο ωκεανο,αλλα απο οτι ξερω απο βδομαδα θα φερει και ο καρχαριας και ο ταρεκ βραχο απο fiji,ο οποιος θεωρηται ο καλυτερος και σιγουρα στελνουν θεσ/νικη!
|
Ουσιαστικά δεν έχεις χημικό φιλτράρισμα που είναι απαραίτητο.Θα χρειαστείς στο εσωτερικό φίλτρο να βγάλεις το σφουγγάρι και να βάλεις ενεργό άνθρακα,αντιφώσφορο και λίγο υαλοβάμβακα στην είσοδο του νερού.;)
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σχετικά με τον βράχο. Επικοινώνησα ήδη με Υδρόκοσμο που στέλνει και με αντικαταβολή. Δεν φαντάζομαι ο βράχος να πάθει τίποτα κατά την μεταφορά, έτσι; Πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με την αγορά του βράχου;
Το ένα νταμσελ αποδήμησε. Το άλλο το είχε ταράξει στο τσίμπησα στην κυριολεξία. Το σφουγγάρι από το εσωτερικό το βγάζω τελείως; Τον ενεργό άνθρακα και το αντιφώσφορο πως τα βάζω; Μόλις έρθει ο βράχος πρέπει να ακολουθήσω καμία διαδικασία συγκεκριμένη εκτός από τον φωτισμό; Ρωτάω μην κάνω καμία βλακεία γιατί από ότι βλέπω έχω κάνει ήδη αρκετές. |
Σε αυτή τη περίπτωση πριν βάλεις τον βράχο, πιάσε το damsel, επέστρεψέ το στο μαγαζί και κάνε ένα σωστό στρώσιμο στο ενυδρείο σου, όπως περιγράφτηκε παραπάνω.
Σφουγγάρι βγάλε τόσο, όσο να χωράνε τα χημικά σου. Βάζεις πρώτα να δέχεται το νερό ο άνθρακας και μετά το αντιφώσφορο, ανάλογα με το φίλτρο σου δηλαδή. Η διαδικασία είναι να δώσεις χρόνο στο ενυδρείο σου να στρώσει σωστά και μετά να προχωρήσεις στην εισαγωγή κάποιου ψαριού. |
Παράθεση:
|
Επανέρχομαι δριμύτερη. Φως φαίνεται στον ορίζονται μετά από συνάντηση με τον Φώτη, ο οποίος είναι παραπάνω από διευκρινιστικός.
Θα κάνουμε νέο στρώσιμο με αραγωνίτη, ζωντανό βράχο, αναμονή κ.λ.π. Θα σας ενημερώσω σχετικά... |
Παράθεση:
Και ευελπιστούμε να σας δούμε στην κοπή της πίτας ;) |
Μπράβο Betty :smt038 έτσι σε θέλω δυναμική και αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά.:D
|
Έγινε ένα μικρό βήμα σήμερα. Επιστρέψαμε το δεύτερο νταμσελ. Έρχεται και αρχή της άλλης εβδομάδας η παραγγελία από aquaristic καθώς και ο ζωντανός βράχος και ξεκινάμε δυναμικά και ελπίζω σε μια πιο σωστή αρχή.
Θα σας ενημερώσω σχετικά. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board