Σουπερ φαινεται. Καλοριζικο, να σου ευχηθω ;) Η ταινια περιμετρικα δεν βγαινει απο κατω ετσι?
|
Σ ευχαριστώ πολύ!
Νομίζω πως θα βγει. Αν όχι δεν πειράζει, θα την κόψω περιμετρικά και δεν θα φαίνεται λόγω του στρώματος που θα πατήσει το ενυδρειο. |
Καλησπερα σε όλη την παρέα!
Το ενυδρείο είναι γεμάτο με νερό από την Τρίτη. Χρειάζεται να μείνει κι άλλο για ενδεχόμενη διαρροή ή να το αδειάσω από Δευτέρα, που θα έχω έτοιμο το έπιπλο, ωστε να το τακτοποιήσω στη θέση του; |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Έτοιμη και η βάση!
Αύριο πάω για τον υπόλοιπο εξοπλισμό, φίλτρο αντλίες κτλ. Με το φωτιστικό δεν έχω αποφασίσει ακόμα.. Ιδανικά θα ήθελα να φτιάξω ένα led full spectrum. |
Η βαση ειναι φανταστικη. Το εχεις :smt041 Το ενυδρειο οκ τελικα; Καμια διαρροη μεχρι στιγμης;
|
Φυσικα και το εχει ο ανθρωπος!
Τα πλαινα και τα πορτακια πως θα τα επενδυσεις? Ξυλο ολα? |
Καλημέρα!!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν θα τα επενδύσω με τίποτα.:D Ίσως να βάψω τα πορτακια αλλά δεν είναι σίγουρο. |
Ενδιαφερον! Ισως στο χρωμα που εχουν οι καρεκλες! ;)
Το ξυλο που βρηκες παντως ειναι σουπερ! |
1 Συνημμένο(α)
Χρόνια πολλά σε όλους!
|
Για το aquascape ριξε μια ματια και σε αυτο:https://www.thegreenmachineonline.co...-introduction/
|
Πολύ ενδιαφέρον!
Σ ευχαριστώ! |
Καλη αρχη να εχεις :) Το τσεκαρες καθολου για διαρροες πριν του βαλεις το υποστρωμα και τις πετρες ετσι;
|
Καλημέρα!
Βέβαια το τσέκαρα! Το άφησα στο μπαλκόνι γεμάτο πάνω από μία εβδομάδα!;) Υπάρχει και σχετική φώτο πιο πάνω! |
Πω πω εχεις δικιο, ζητω συγνωμη. Η μνημη μου τα εχει παιξει καπως :( Καλη συνεχεια λοιπον, να μας ενημερωνεις για την πορεια του.
|
χαχαχα
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Άλλωστε για τη δικιά μου ''ασφάλεια'' ρώτησες :grin: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board