ναι Σακη το ποι εμφανες απ ολα ειναι οτι τα ζωανθακια παιρνουν σιγα σιγα τα χροματα τους τα οποια χασανε σιγα σιγα με τον προιγουμενο φωτισμο! οι εφιλιες νομιζω οτι εχουν καλητερο χρομα και πλεων τα κοραλια δεν τεντονωνται για να βρουν φως!!!! πιστευω οτι με μια ακομα σειρα θα δουλευουν ποιο χαμηλα αρα και ποιο ξεκουραστα και θα μπορεσω να ποιασω καλητερη αποδοση! απλα δεν ξερω αν πρεπει στην δευτερη σειρα να πειραξουμε καθολου το φασμα!!??
|
αααααα!
σκέφτεσαι γερή αναβάθμιση λεων!:p μήπως υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου να σκληρύνεις την ρεεφαρα σου?:D καλά συνέχεια αγόρι! |
Το φάσμα είναι καλό θα μπορούσε να ήταν καλύτερο άλλο η διαφορά στην τιμή νομιζω ότι δεν αξίζει!
|
και εγω Σακη ετσι νομιζω!
Νικο λεμε τωρα κατσε να δουμε τι θα μινει στο τελος του χρονου και βλεπουμε ;):D:p |
Λεων θα την βρούμε την άκρη με τα σκληρά!
Να ειμαστε καλα φιλαρακι αυτο μετράει. |
παντα ρε φιλε!! το ενυδρειο ειναι ενα χομπι για να μας ηρεμει οχι για να μας αγχωνει!!!
|
Παράθεση:
εεεεεε...........και να μας εξιτάρουν λεων! |
λεων καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι; |
τιποτα το φοβαιρο και τρομερο δεν εχω να αναφερω!!! :D
μειωσα αρκετα το ταισμα μπας και μειωθει και η αλγη που μετα την αλλαγη του φωτιστικου δεν λεει να με εγκαταλυψει με φοβο για τον γιατρο γιατι λεει οτι θελει 3 φωρες ταισμα την μερα αλλα οκ θα δουμε! εχασα και κανα 2-3 σαλιγκαρια και εχω και αλλο ενα μεγαλο που και αυτο δεν την παλευει.. δεν ξερω γιατι αλλα συμβενει και δεν πρεπει να φταιει ο γιατρος τελικα. μια στο τοσο πεφτει ενας περονοσπορος στα σαλιγκαρια και δεν μπορεω να καταλαβω γιατι... ξερει κανεις σε τι ειναι ευεσθιτα? |
Λεο καλή είναι και η άλγη!
βάλε κανένα λαγό να την φάει σε 2-3 μέρες! |
Παράθεση:
|
γιατι ;
|
χαχαχαχαχα!
|
ειναι αυτο που λεμε "το πνυγεις το κουνελι..." ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
|
Παράθεση:
|
Κωστα χανω τα τεκτους ποιο ευκολα απο τα τροχους. την αλγη που εχω αυτη τη στιγμη δεν την τρωνε αλλα ολο και κατι βρισκουν δεδομενου οτι εχω και αρκετη στοματελα η οποια επιβοιωνει αρκετα καλα.
το τελευτεο που εχασα ηταν απο τα πρωτα που ειχα παρει δηλ κοντα χρονο τα αλλα κανα 5-6 μηνες. τελος παντων δεν ειναι πολυ μεγαλη η θνυσιμοτιτα αλλα μπορι να φτενε και τα νιτρικα που εχω παρα πολυ καιρο να μετρισω :smt095 |
Καλησπέρα λεων!
Τι εγινε φιλαρακι μου πως εισαι ; Στολίζαμε τα Christmas νε λεντακια; |
Μέρες που είναι θέλουμε εικόνα με το κοραλλι της εποχής.
φυσικά και κάνα δυο από όλα τα υπόλοιπα να δούμε τι κάνουμε. |
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
τις ειχα βγαλει πρην τις ζητισετε αλλα δεν τις ειχα περασει στον υπολογιστη οποτε....
|
χαχαχα .
Λεο πες μας τπτ για το κοράλλι πήρε καθόλου ανάπτυξη; |
Παράθεση:
γενικα παντος θα ηταν ωραιο να υπηρχε και σε αλλα ενυδρεια για να μπορουσαμε να συγκρινουμε ;) |
πανέμορφα λεων τα χαίρεσαι!
πως παει φιλαράκι τι νεα έχουμε? το φωτιστικο σε ποσο % το δουλεύεις? |
Νικο απο την πρωτη μερα ειναι στο φουλ γι αυτο και εχω κατι αλγες που περημενω απλα να κανουν τον κυκλο τους. κατα τα αλλα χαλαρα δεν εχω πιραξει τιποτα :D
|
η πράσινη όσον θα έχει θρεπτικά δεν νομίζω να φύγει.
θα πρέπει να στεγνώσει για να πάρει την κάτω βόλτα. Φυσικά αυτό δεν θα αρέσει στα κοράλλια σου οπότε καλύτερα πάρε κανένα καλό ζωντανό να την φάει! |
τα σαλιγκαρια δεν την τρωνε δεν ξερω κανενας εριμιτης... τι εχεις να πρωτινεις?
|
αν πιστεύεις ότι θα έχει φαΐ τότε λαγό αλλά θέλει προσοχή μόλις καθαρίσει τα πάντα.
|
2 Συνημμένο(α)
καλημερα παιδια νεο update και νεα απωρια!!
3 ψαρακια ηρθαν χθες 2 magnifica και ενα ταγκ. εδω ειναι και η απωρια. για τι σας κανει για Acanthurus pyroferus που υποτιθετε οτι ειναι η Acanthurus olivaceus που μου φαινετε οτι ειναι?? ελα ντε!! :D φωτο απο τα μαγκνιφικα δεν εχει παιζουν ακομα κρυφτο και μια ανκορα πορτοκαλι (υποσχομαι καλητερη φωτο οταν ανοιξει καλα!!) |
καλορίζικα λεοναρδε
η εφιλια πανεμορφη, το ψαρι αν και δεν το ειχα ποτε μου μοιαζει με pyroferus, ακομα ειναι στρεσαρισμενο, αργοτερα χρωμα... |
Να σου ζησουν
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board