θενκιου!ναι ομορφαινει νομιζω:)
πιστευω οταν κατσουν ολα οπως θελω,θαναι πολυ ομορφο:) παντως απτη στιγμη που εβαλα τα φυτα πανω στα ξυλα,εχουν λυσσαξει! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα απο οταν τα πηρα τα ψαρια. δεν εχουν κατσει σε μια μερια. γυρνανε ολο το ενυδρειο και ψαχνουν παντου.χωνονται ακομα και στα σημεια που δεν πλησιαζαν πριν. ψηλα και πισω απτα ξυλα μεσα στα φυτα. εχω παθει πλακα:o μεχρι να τα βαλω,καθοντουσαν σε ενα σημειο. κυνηγιοντουσαν μεταξυ τους,ανεβαιναν και στην επιφανεια καθε τοσο,αλλα αυτο το πραγμα που βλεπω αποψε δεν το εχω ξαναδει:D ασε που βλεπω να πηγαινουν να τσιμπανε και στα φυτα καθε τοσο. μου το ειχε πει ενας χομπιστας σε φορουμ του εξωτερικου πως τα θελουν τα φυτα και πως πανε και τρωνε και τα δικα του,αλλα αυτο το πραγμα δεν το περιμενα. |
οπως ειναι αποψε:)
κανα δυο πραγματακια θα αλλαξω μονο,μολις κατσει το ξυλο μονο του και βγει το βαριδι που εχω βαλει. που να τα δειτε να τρωνε πανω απτο ξυλο:o μιλαμε για ονειρο:D τα κλεινω ολα σε λιγο,κατεβαζω ρολα και ξαπλωνω στον καναπε να χαζεψω:D http://www.aquatek.gr/rimages/albums...5-p1280194.jpg |
Πολυ καλο γιωργο...!
Αυτην την φερν εκει μονη της τι την ηθελες??? |
η τζαβα φερν θα βγει αποκει απτη μεση και θα μπει μια μεγαλη ανουμπια που εχω αριστερα.
μπηκε προσωρινα εκει γιατι δεν ειχα που να τη βαλω την ωρα που εφτιαχνα το ξυλο:D |
Όλα τα λεφτά ρε Γιώργο το ενυδρείο σου! Πραγματικά το χαζεύω, εντελώς όμως!
|
αααααα
Η πιστια επισης ολαααα τα λεφτα...μεγαλη ριζαααα... Και τα ψαρια αλλο πραγμα!! Βαλε και κανα σκορδα εε... |
δε χρειαζεται να βαλω,το τρωνε μαζι με αρτεμια και σπιρουλινα:D
|
Πιστια ήθελα κολασμένα να βάλω κι εγώ στο ενυδρείο μου. Έψαχνα και εψαχνα ώσπου μετά από πολύ καιρό και δύσκολα, βρήκα από ένα παληκαρι. Όταν την παρέλαβα από τον χομπίστα, είχα τρελαθεί από τη χαρά μου. Την πετάω μέσα στο ενυδρείο και έκανε φοβερή ατμόσφαιρα, το θέαμα, μοναδικό....μετά από 4 μέρες δεν υπήρχε τίποτα. Είχε γίνει σαλάτα για τα ψάρια.
|
σε τι ψαρια πανο? τη φαγανε?
|
Πολύ όμορφο τα αλτουμάκια σου!!!
Να τα χαίρεσαι! |
Παράθεση:
|
αυτα θα τρωγανε κιεσενα αν μπορουσανε.τα πιστια θα αφηναν?:D
|
Γιώργαρε τα σπάει τώρα!!!Ωραία τα πίστια και μεγάλα,από την "πηγή" που λέγαμε;
|
Πολύ χαίρομαι για σένα Γιωργο και για τα ψάρια σου :D για πολύ χάζεμα !!! :D:D
|
Πολύ όμορφα Γιώργο!!! Να τα χαίρεσαι :)
|
Ωραία πάει και τα ψάρια δείχνουν να είναι full προσαρμοσμένα.
Μια φορά είχα βάλει 1 πίστια σε ανοιχτό ενυδρείο και πέταγα κουβάδες κάθε 20 ημέρες. Φεύγανε και από τις ρίζες τους κομμάτια και κάνανε τον βυθό να θέλει σκούπα συνέχεια. Από τότε όποτε τις βλέπω zw |
ευχαριστω σας:)
συνηθως οι πιστια δεν πανε καλα σε ενυδρεια.η αν πανε καλα,δεν μεγαλωνουν αρκετα.αυτα εδω ημουν τυχερος και τα βρηκα τοσο μεγαλα. θελουν πολυ φως και πολυ λιγη εως μηδενικη κινηση.αν μετακινουνται συνεχεια στην επιφανεια η θα χαλανε,η θα μενουν πολυ μικρα.το ιδιο κουσουρι εχουν και οι ιακυνθοι του νερου.και θελουν και στρωμενα ενυδρεια με νιτρικα. ευτυχως υπαρχει χωρος κατω απτο καπακι και φως, και εκει που εχουν κατσει τωρα δεν κουνιουνται καθολου. θα δουμε πως θα πανε.μεχρι στιγμης καλα τις βλεπω,αλλα ειναι νωρις ακομα. |
....
Το ενυδρείο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και οι πρωταγωνιστές του ΟΝΕΙΡΟ!!!!!
Εγω πάντως σ εύχομαι γρήγορα να γεμίσει το ξύλο σ με αυγουλάκια...... :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041:smt041 |
κιεγω το ιδιο ευχομαι!
νασαι καλα:) |
υπεροχες εικονες!!!
Αντε καλες αναπαραγωγες να διαδωθουν αυτά τα πανέμορφα ψαρια!!! |
μακαρι πανο,ευχαριστω...:)
|
Πολύ ομορφα!!!
Σαν την Αμερική δεν εχει:D(Συγνωμη Κλεοβουλε:D) Το ενυδρειο είναι τοσο προσεγμενο που πιστευω δεν θα αργησεις να δεις αναπαραγωγή, ετοιμαζε τις καμερες σιγα σιγα:D |
αμα δω και αναπαραγωγη απο αυτα,δε θελω τιποταλλο:D
βασικα δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει σε ενυδρειο σαν αυτο. διαβαζω κατι τρελλα πραγματα για τριγκαρισμα αναπαραγωγης κλπ απο χομπιστες στο εξωτερικο,που δεν ειμαι σιγουρος πως μπορω να τα κανω εγω. extreme αλλαγες νερου,σκληροτητων και πεχα,που μου φαινεται απιστευτο πως δεν χανουν ολα τα ψαρια τους σε μια μερα. αν υπαρξει αναπαραγωγη με πιο απλες διαδικασιες,θα γελανε και οι πετρες:D μιλαμε ξεκινανε να σκληραινουν το νερο 4-5 μηνες πριν (φτανουν και πεχα 8 να φανταστεις)και ξαφνικα κανουν μια αλλαγη με πολυ πιο μαλακο νερο που τα τριγκαρει. θελει μελετη ακομα το πραγμα.δεν εχω κατσει ακομα να το μελετησω γιατι ασχολουμαι με το στησιμο ακομα και πως ειναι τα ψαρια. αν κατσει αναπαραγωγη ετσι απτο πουθενα παντως θα μου κανει τρελλη εντυπωση. |
Παράθεση:
Τις γεννηστρες και τις αρτεμισιερες να ετοιμασει. Αυτο ο χωρος που εχει τη βιβλιοθηκη αριστερα του ενυδρειου, ειναι οτι πρεπει για ενα rack. |
Ευχομαι να δεις ουριτσες συντομα...
https://www.youtube.com/watch?v=EC33R1kAoz4 Πολυ ωραιο γινεται... Βαζε φωτογραφιες!Μην σταματας!!!:D Υ.Γ. Αν σ'ενδιαφερουν ριζες κομμενες απο μενα, απο καποια θαμνοειδη που βρηκα σε βουνο που ειχα παει προσφατα για δουλεια, χωρις καποια επεξεργασια προς το παρον, πες μου! |
Παράθεση:
Σωστος Τις καμερες θα τις παμε εμεις όταν θα παμε να του παρουμε συνεντευξη:D. Διδαξε τα πληθη kgf!!:D Ασε τους ξενους να ανεβοκατεβαζουν σκληρότητες ph, εσυ βαζεις αγαπη μην μασας ρε:D |
χαχαχαχαχα!:D:D:D
ετσι ειμαστε εδω,"make love not war" κλπ:D |
Μια χαρά πάει... αλλά... βλέπω άλγη, στην λευκοκεφάλα; :confused:
|
Τι αλγη βλεπεις νικο? καφε μηπως?
Συνδεσα τον κοντρολερ για τα φωτα σημερα.ενταξει... Δεν εχω ξαναδει πιο ομορφο πραγμα σε ενυδρειο.τι moonlight κ ιστοριες.αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε. Οποιος εχει λεντ και θελει ανατολη δυση,παρτε τον.για 20-25 ευρω αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω πραγματικα. |
Πράσινο πάνω στο φύλο... είδα ωρέ;
Πέστα κι εσύ... εγώ το έχω δει το "έργο".- |
μπορει να ειδες και πρασινη γιατι τα φυτα ηταν σε αλλο ενυδρειο.μια βδομαδα ταχω.θα φυγει δεν προκειται να την παλεψει η αλγη σαυτο το ενυδρειο:D
|
|
respect Γιώργη! :smt038
|
ευχαριστω πολυ κλεοβουλε! :)
|
Αχχ τι μου θυμησες τωρα......:(:(
Υπεροχο το ενυδρειο...... |
Παράθεση:
|
Βρε Γιώργο, είναι λιγότερο σκούρο ή μου φαίνεται ;
Πάντως είναι πανέμορφο, και προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ έτσι , λιγότερο σκούρο :) Μπράβο βρε !! |
ναι ειναι λιγοτερο γιατι αφαιρειται μαυριλα με τις αλλαγες.
ενα βελανιδι βαζω μεσα μονο και θελει αλλαγμα τωρα. αν βαλω περισσοτερα θα μαυρισει παρα πολυ. θα σκουρηνει παλι τωρα μολις το αλλαξω. αλλα εχει προστεθει και μια λεντοταινια οποτε εχει και λιγο περισσοτερο φως. ξεγελαει και η φωτο λιγο γιατι ειναι ασπρομαυρη. |
Για το ασπρόμαυρη κάτι φαίνεται, αλλά με μπέρδεψαν τα φυτά που είναι πράσινα :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board