Θέλουμε αυτά κυρίως:
Παράθεση:
Η νυμφαία παραπάνω είναι του Ωκεανού, ρώτα και για αυτή αν μας τη δίνει. Για το δρομολόγιο άμα δε σε παίρνει κανένας θα σε φορτωθώ εγώ! |
microsorum pteropus εχει το petcity ρε γμτ και το μεγαλο και το narrow σε καλη κατασταση.αρκει να κατσει η χορηγια.θα σκασω αμα δεν κατσει:mad:.μουπε θα με παρει ο μανατζερ του καταστηματος.τωρα σε λιγο λογικα...
|
Αν δεν σε παρει....ΠΑΡΤΟΝ ΕΣΥ!:D
Θελουμε τζαμπα Denisonii ρεεεεεεεεεεεεεεεε |
Παράθεση:
|
Νομίζω ο Γιώργος και του τα μάσαγαν.
|
Παράθεση:
Ετσι μου ειπαν και μενα και πανε να μου κανουν το ενυδρειο κρανιου τοπο!!:smt103 Μπας περιπτωση ευχαριστουμε :D για τις προσφορες σου:p |
τον πηρα τωρα.και μου ζητησε τηλεφωνο να με καλεσει αυτος.αμα μου πει μα μου θα το ριξω στην που...νια και θα του πω κριμα,εδω μας κανουν χορηγια τα αλλα καταστηματα κιεσεις ολοκληρο πετσιτυ τιποτα? lol! ελπιζω να πονεσει λιγο:D
με ωκεανο μιλησα εγω και μου ειχε πει να τον παρω τηλεφωνο το απογευμα χτες αλλα δεν τον πηρα γιατι δεν τους ειδα πολυ θερμους.κατσε να κανω ενα τηλ κιεκει τωρα που το λες,μπας και.... |
Αν και εννοούσα κλαδάκι από φυτάκι (μάλλον έπρεπε να γράψω κλαδεματάκι ε;!) ευχαριστούμε Ντίνο!
Θείε Δημήτρη μπορείς να πεις όχι σε μικρά παιδιά;! Παράθεση:
Πες τους και ότι ο Dimitris77 είναι λίγο τσαντισμένος αυτές τις μέρες! |
Παράθεση:
Θα μου πεις, μέχρι να φτάσει στην 22 σελίδα θα απελπιστεί και θα δεχτεί...:D |
Πάντως από το υπόλοιπο φόρουμ που διαβάζει αυτό το θέμα δεν υπάρχει κανείς άλλος που να του περισσεύει κάποιο φυτό από αυτά που μας λείπουν να μας το δανείσει;
|
ρε ρεμάλια κοιμήθηκα μερικές ωρες και εχω να διαβάσω τοσα πολλα..!! οργιάσατε...
ανακεφαλαιώνω : a) τα μπλουζάκια Σπερνουν!!! β) δεν κατάφερα να βγω για αναγνωριστική απο το σπίτι γ) αυριο 5 ειναι καλα...θα μπορέσω να ερθω..αλλα τις επόμενες μέρες θα πρέπει να συνεννοηθώ με κάποιον αν τον βολευει να παμε μαζί.... δ)dimis εχεις πμ ε) kgf12345 καντους να κατουρηθούνε απο τη ντροπη ρε..χαχαχαχ στ )για φύτεμα πιστεύω οτι μας παίρνει και τις δυο μερες...αλλα θα προλάβουμε αυριο να τα κάνουμε όλα??? !! |
Παράθεση:
Τελικα φυτευουμε Πεμπτη? Να βγαλω τα φυτα:rolleyes::confused::(:smt090 |
update
μιλησα με ωκεανο και υδατινο κοσμο. μου ειπε να τον παρω σε δεκα λεπτα να παει να δει τι φυτα εχει και να μου πει.τον βλεπω μεσα αυτον,αρκει ναχει τα φυτα... |
Παράθεση:
ΘΕΙΑΦΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
Παράθεση:
μακαρι να το διαβασει.θα τους κανουμε τρελλη διαφημιση.και που να βγουμε και πρωτοι ε?:smt047 |
Παράθεση:
|
Καλα ρε...Τι τζαμπατζηδες ειστε εσεις...:smt110:smt042
|
απο ωκεανο και υδατινο κοσμο φαγαμε ακυρο.μονο για πωληση ενδιαφερονται...:rolleyes:κριμα...
εχει χαρη που δεν εχουμε χρονο.αλλιως θα σουλεγα... |
Δεν πειραζει.Να ναι καλα οι ανθρωποι...
|
Παράθεση:
Λοιπόν πήρα Fish & Pet μου είπε ότι μάλλον θα φέρει και αύριο Tropica για την έκθεση... Εχει microsorum... Όχι τον windelov, έτσι;;;; |
Πτεροπους θελουμε και μεγαλοοοοοο!
Και ελεοχαρις θελουμεεεεεε! Και λιμνοφιλα ακουατικα-ιντικα θελουμεεεεεεεεε! Και HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES θελουμεεεεεεεεεεε! Αμε.....:smt036 |
STARFISH AQUARIUMS ΔΩΡΕΑ 6 ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ACCICULARIS!!!!!!!!
Εγώ λεω αυριο και το φύτεμα. |
μπραβο!!!! ευχαριστουμε πολυ!!!!
πρεπει οπωσδηποτε να περασω μια βολτα απτο starfish aquariums! αποδεικνυεται οτι πολυ κακος το ανεβαλα τοσο καιρο. |
Α καλα.....Ο Μανθος για ακομη μια φορα δειχνει ποιος ειναι!!!:smt038+-3
Mανθε μου...Χιλια ευχαριστω! |
Ρε Μάνθο είσαι άρχοντας!
|
Χίλια ευχαριστούμε μάνθο...:) :)
Ρε σεις..?? τα φυτα μονο με φώτα ?? φέρτε και κανα γενικό λιπ..εγω εχω ξεμεινει ...!! που ειναι η ακουαπουρα?>.. ------------------------- μέσα και γω για αυριο φύτεμα..έστω και τα μισα να φυτέψουμε! !! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
το petcity ακυρο.αργησαμε λενε...:rolleyes:δεν ειναι της παρουσης οποτε θα τα πουμε μετα την εκθεση:rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Έχουμε κάποιον άλλο που τα έχει; Το Water Inn;
Από rosy barbs εμένα το μάτι μου πήρε μόνο longfin στον Ωκεανό. Παράθεση:
|
χαχαχα!:D λε καταστασιον τρε απελπιστικ που λεγαμε και στην παλια μου δουλεια(κιεκει χομπιστες ειμασταν αφου δεν πληρωνομασταν...)για γελια και για κλαμματα ειναι.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
για ψαρια τι κανουμε τωρα?υπαρχει λυση?
|
Παράθεση:
|
κατι πηρε κιεμενα το ματι μου για εναλλακτικη λυση παραπισω αλλα δεν ειμαι σιγουρος,γιαυτο ρωταω.δε βλεπω και τιποτα στο waterinn ρε γμτ απο κεραλα....
|
Εχω δωδεκαδα Rosy barb τζαμπα...Χορηγια λεμε!:D
|
Ας περιμένουμε λίγο τον Ντίμη που έχει άστρο στα ψάρια. EDIT: Ούτε να μιλήσω δεν προλαβαίνω με εσένα!
Το λεπόν, η bolbitis heteroclita στην Ινδία βρίσκεται μόνο λίγο στα βόρεια οπότε αντίο. Αν δε βρούμε ceratopteris νομίζω ότι μπορεί να γίνει δουλειά με την ντοματιά, γιατί απαντάται στην Kerala. |
αυτα ειναι dimis :) :) :) !!!! οπότε νομιζω οτι ειμαστε σχεδον ετοιμοι !!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board