Lusi Ναι είναι καιρός να χαρώ την λίμνη μου παρόλο που δεν είμαι σίγουρος αν έχει τελειωμό! Σε περιμένω για πολλά καφεδάκια…..
Αποστόλη μην το λες…………. Κάτι έχω στο μυαλό μου….. Μιχάλη εύχομαι να πάει καλά η Θάλεια. Που την έβαλες τελικά, πως την στερέωσες? Ευχαριστώ για τα φυτά που μου έδωσες. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τα καλά τους λόγια. Εδώ να πω ότι ο φίλτροκαταρράκτης δουλεύει άψογα! Γίνεται αυτόματος καθαρισμός κάθε πρωί στης 6+20. Τώρα θα δω τη μπορό να κάνο και για τον αυτόματο καθαρισμό του πάτου της λίμνης. Τα βόττον τράιν βοηθάνε αρκετά αλλά δεν τα θεωρώ ότι είναι η καλύτεροι λύση. Ίσος κάτι που να ανακατεύει όλο τον βυθώ. Έχω κάποιες ιδέες. Όταν θα προχωρήσω θα σας πω τα αποτελέσματα. |
[QUOTE=yiannossavva;467946]Μιχάλη εύχομαι να πάει καλά η Θάλεια. Που την έβαλες τελικά, πως την στερέωσες?
Τελικα ηταν πιο δυσκολο να την μεταφερω παρα να την φυτεψω .Που λες την εβαλα σε μια μεγαλη γλαστρα στην οποια στερεωσα γυρω και πανω απο αυτη μεγαλες πετρες . Ως τωρα παει μια χαρα.Να σε καλα επειδη ειναι πραγματι το πιο εντυπωσιακο φυτο της λιμνης μου . |
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;467964]
Παράθεση:
|
Πανεμορφος ο χωρος σου.....:smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
¶ξιος Γιάννο! Γειά στα χέρια σου!!! :smt041 |
Παράθεση:
:D |
Ανεβάζω ένα πρόχειρο βίντεο με την διαδικασία καθαρισμού του φίλτρου.
Στο βίντεο δεν είναι όλη η διαδικασία αλλά μόλις βρω χρόνο να ανεβάσω ένα λεπτομερές βίντεο. Δώστε προσοχή στο χρώμα του νερού μέσα στο φίλτρο κατά την διαδικασία καθαρισμού για να διαπιστώσετε την απίστευτη δουλεία που κάνει. http://www.youtube.com/watch?v=g2ZesK3-xs0 |
Μόλις είδα το βιντεάκι.
Δεν ξέρω και πολλά από φίλτρα, αλλά φαίνεται να καθαρίζει καλά το νερό, κάνει καλή δουλειά! Όμως έχω μια απορία. Κάτι μαύρες μπίλιες που ανακατεύονταν μαζί με το νερό, τι είναι? |
Παράθεση:
Bio Balls άλλος βιόμπαλες. Είναι και αυτό ένα βιολογικό υλικό που απάνω του μαζεύεται βιολογία για το καθάρισμα του νερού. |
ετη φωτος μπροστα:smt041
και ο ευρυγωνιος αλλη ατμοσφαιρα οι γειτονες σου τα παιδακια δε μαζευονται να δουν τη λιμνη? δε μας γραφεις αν δε σου ειναι κοπος τα φυτα σου ενα ενα με τις φωτο τους γιατι πολλοι εχουμε μεσανυχτα απο χλωριδα? |
Μακραν η καλυτερη που εχω δει ;) ....μην ακους κανεναν ζηλοφθονα! :)
|
Παράθεση:
Υ/Γ Μου έβαλες ιδέες με τον περιμετρικό τοίχο της λίμνης σου! ------------------------- mariatito & Lusy Σας περιμένω. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Μια διευκρίνιση το φίλτρο είναι αυτό http://www.aquatek.gr/rimages/albums...a-dsc00620.jpg Κάνω σκέψεις πως θα το καλύψω και μάλλον καταλήγω στο να κάνω ένα κομμάτι από τεχνητό βράχο τον οποίο θα μπορώ να μετακινώ. |
Παράθεση:
να αναπαυτεις βρε αδελφε!!! σε βλεπω να χτιζεις και πετρα |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πολύ καλή ιδέα! |
:shock: :smt118 Επιτηδες το κάνεις!!!!!!!!!!
Επίτηδες έβαλες την τέταρτη φωτο για να με σκάσεις! :smt088 Ω πόσο σε μισώ απαίσιο στρουμφάκι! :smt019 ...ουπς λάθος αυτό είναι από άλλο έργο! :D :smt057 |
Παράθεση:
|
Πώπω!!! Υπέροχη!
Τυχέρα τα ΚΟΙ και τα χρυσόψαρα! |
Παράθεση:
|
|
Πολύ ωραία τα ψαριά σου, μεγάλωσαν αρκετά μπορώ να πω από ότι τα θυμόμουν από παλιότερες φωτογραφίες.
καλά τα χρυσόψαρα τα έδιωξες εντελώς από την λίμνη?????:(:confused: |
Παράθεση:
Το φαγητό κάνει πολύ δουλειά στην ανάπτυξη τον ΚΟΙ….. αλλά την πλερώνεις ακριβά! |
Καλα η μιμοζα του νερου μεγαλωσε απιστευτα ! Δεν το πιστευω ακομα οτι δεν βγαζει το χειμωνα αυτο το θηριο !
|
Φοβερος :smt041:smt041:smt041
αυτος ο κιτρινος ειναι πολυ πειναλας η θαραλεος :) τι τροφη τους δινεις? |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ε τι να κάνουμε? Πάντως έχω μαζέψει πολλούς σπόρους για του χρόνου. |
Εχει κανει κορμο .Δεν εχω εμπειρια αλλα θα στοιχηματιζα οτι μπορει να αντεξει το κρυο τουλαχιστον εκεινο το κοματι . Εγινε μικρο δεντρο ηδη
|
Παράθεση:
Η μόνη περίπτωση είναι να το έχεις σε συνεχή θερμαινόμενο χώρο και να του κτυπάει ο Ήλιος |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ααααα άσχετο αλλά …..όπου ακουμπάει στο νερό βγάζει ρίζες και μπορείς να κόψεις το κομμάτι και να το μεταφυτέψεις. Δοκιμασμένο. |
Παράθεση:
Αν θα μου το δωσεις επειδη νομιζεις πως δεν θα τα καταφερω να επιβιωσει σκεψου το ξανα :D:D Σε 2 ωρες ευκολα κανω αυτοσχεδιο μινι θερμοκηπιο που θα ειναι ειδικα κατασκευασμενο για αυτο το φυτο (με νερο μεσα κτλ ) |
Παράθεση:
------------------------- Επιτέλους ετοίμασα ένα βίντεο με την διαδικασία αυτόματου καθαρισμού του φίλτρου. http://www.youtube.com/watch?v=Mp-F4p5EO9c |
Κυπριακη παραγωγη :)
Κατοχυρωσε τα πνευματικα δικαιωματα να το πουλησεις σε καμια εταρια να το απλοποιησει και να γινεις πλουσιος . Μπραβο ! |
γεια σου Γιαννο!!!!!!! απο ολα τα κοι το κιτρινο που τρωει απο το χερι σου ειναι πανεμορφο!!!!!!!!!
|
|
τωρα καταλαβα πως μπορεις και γραφεις με τις ωρες στο φορουμ
βλεπεις τη λιμνη απ το γραφειο σου:rolleyes: εχεις φτιαξει ΟΑΣΗ μες στη πολη να τηχαιρεσαι εσυ και η οικογενεια σου:smt041:smt041 |
μπραβο ρε συ Γιαννο...απιθανη:smt041:smt041
να σου πω...εχεις σκεφτει καθολου να κανεις εκει ενα αναψυκτηριο? σκεψου το...θα χεστεις στο ταλυρο:D |
yanno απιστευτη....οχι μονο η λιμνη , αλλα και ολος ο γυρω χωρος χιλια μπραβο...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board