Αν το κανετε Κυριακη ισως, (με καθε επιφύλαξη) να ερθω κι εγω, μιας και μαλλον θα βρίσκομαι Κομοτηνή.:rolleyes:;)
|
Σάββατο μετά τις 4 εγώ..
Νεοκλή άντε ρε φίλε! ..στα παλιά λημέρια; |
Λεω για ενα tour!!!:cool::smt033
|
Πάντος το Σάββατο άμα θες βοηθάς εμένα στην έκθεση:smt033
|
τι λετε και οι υπολοιποι?? αν το κανετε κυριακη μπορω μονο 4-10....δουλευω πρωι και νυχτα.....(κομματια θα παω..:smt033)
|
την Κυριακη εχει αγωνα Πανθρακικος - Ηρακλης οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. το Σαββατο μαλλον εχω περισοτερες ελπιδες.
|
λοιπον.....kisifer, madfdg, harilaos,aaaooll και η αφεντια μου μπορουμε και σαββατο και κυριακη...ο αντωνης σαββατο και η λουσυ κυριακη..ισως κυριακη και ο νεοκλης......για ποσταρετε και οι αλλοι να δουμε που πεφτει η πλειοψηφια...
|
OUps! τι εχουμε εδω? :p
Πανο thanks για το ΠΜ :) Οτι μερα θελετε! :) (Το Σαββατο μετα τις 19:00 δυσκολα) |
να βρεθουμε να γνωριστουμε ..;)
να παρακολουθεις αυτο το θεμα...εδω κανονιζουμε τις συναντησεις μας... |
Κυριακη υπηρεσια εχω.Σαββατο μεσα ειμαι.
|
Μπα..Διανύουμε περίοδο εξεταστικής και είναι δύσκολα τα πράγματα..:(
|
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
συγκεκριμενο κατσικακι?? π.χ. σαμοθρακης?? αν γινει εδω η συναντηση κατι θα κανουμε..:smt033
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Καλά θα ηταν αλλα δυστυχως θα λείπω το Σ/Κ :( :( :(
|
Λοιπόν παιδιά.. Παρασκευή φτάσαμε!
Πρέπει να αποφασίσουμε μέρα και μέρος! Ένα θέμα θα είναι οι αγρότες. Η Εγνατία είναι ανοικτή; |
ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ , ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ.
|
Πρόταση.
Οργανώστε εκδρομή. Ελάτε την επόμενη Κυριακή ,στην Θεσ/νίκη στην συναντηση του ΚΒΕ στην ΔΕΘ.Να δείτε από κοντά και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην δημιουργία ,του περιπτέρου ,ενος ακόμα επιτεύγματος του ΠΣΦΕ. |
προσωπικα σωκρατη αν ειχα τα σαβ-κα ελευθερα θα ημουν εκει....αλλα...:smt086
για βοηθεια δε μπορω να ερθω γιατι ηδη ζητησα ελευθερο το σαβ.κο για το σεμιναριο του Κonings.. παιδια τι λετε πανω σε αυτο που ειπε ο αντωνης??? |
Εγώ το επόμενο ίσως δυσκολευτώ λόγω εξεταστικής..
|
παιδια τι λετε?? με τους δρομους ξερει κανεις τι παιζει??
|
οι δρομοι ανοιξαν.
το Σαββατο μπορειτε? |
μέσα...
|
Κυριακη εγω Σαββατο υπηρεσια
|
Παράθεση:
. |
Καλά εσάς δεν θα σας δούμε σε καμία συγκέντρωση!!!
Και Σαββάτο και Κυριακή!:rolleyes: |
Kυριακή θα έρθω θα πάρω και τον Ανδρεα μαζί.Σαββάτο δουλέυουμε
|
τι ώρα?? alexx? γιατί την κυριακή πάω στην εκκλησια για εξομολόγηση
|
σαββατο ολη μερα και κυριακη μονο απογευμα...(παλι πρωι νυχτα:smt086)
τι λετε?? να βγαλουμε σημερα αποφαση να ενημερωσουμε οσους δε μπουν να βρεθουμε επιτελους...:smt001 |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board