Καλη χρονιά λεων!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε,πως παει το ενυδρείο; |
Λεων πως πάει με της άλγες είδες καμία διαφορά ;
Τα ψαράκια έκαναν καμία εμφάνιση; |
καλη χρονια παιδια σε ολους να ειμαστε ολοι καλα και να εχουμε εναν χρονο τουλαχιστον καλητερο απο τον προιγουμενο ευχομαι
το ενυδρειο παει σταθερα, τιποτα το νεο τιποτα το ξεχοριστο. (καλο ειναι αυτο) τα μαγκνιφικα δεν τα βλεπω και πολυ καλα ειναι εκει κριμενα μονιμα βγενουν τρωνε φοβουνται ξανακρυβονται. τι τα εχω τι δεν τα εχω το ιδιο ειναι, τωρα ο χρονος θα διξει η που θα ξεψαρωσουν η που θα τα χασω. εγω παντος εκανα οτι μπορουσα απο δω και περα πρεπει να διξουν λιγο τσαγανο. το ολιβασεους παντος μια χαρα το βλεπω, αν και εκανε μια πλυδουλα στο σωμα, προφανος καπου ξυθηκε, αλλα ολα οκ. ειναι και αυτο λιγο κοτα αλλα οχι πολυ κυκλοφωρει και τρωει κανονικα οποτε ολα οκ! |
ρε λεο τι τέρας ειναι αυτη η ανκορα?
|
Παράθεση:
|
καλημέρα λεων!
άλλαξε ο χρόνος και ακόμα περιμένουμε καμία φώτο! καλή συνέχεια φιλαράκι μου! |
2 Συνημμένο(α)
καλησπερα παιδια. ολα καλα πανε με το ενυδρειο εκτος απο τις αλγες που διχνουν μια επιμωνη, ετσι αποφασησα να αλλαξω τακτικη και να βαλω στο ριακτορακι λιγοτερο αντιφοσφ. και να τον αλλαζω συχνοτερα. απο 100 gr καθε 40 μερες τωρα βαζω 45-55 καθε 15. ανεβασα λιγο και την αντλεια για καλητερη αναδευση και νομιζω οτι εχω βελτιωση. πα ολα αυτα ξερει κανεις τη αλγη ειναι και αν την τρωει η ντολαμπελα?
και μια φωτο απο την ανκορα (δεν ειναι αυτο το χρωμα της αλλα ετσι βγηκε μαλλων λογο φωτων, οχι την γιορτη, και δεν μπορω να την διορθωσω πολυ:p) |
Η ντολαμπελα την τρώει την άλγη αυτή.
Το σωστό είναι όμως να δούμε τι την κάνει να είναι τόσο ζωντανή η άλγη! Η εμφιλια πολύ ωραία.... |
τη την κανει? να σου πω Σακη, εχω καταφερει να εχω ενα εξερετικο φυτεμενο ριφ!!! χαχαχαχαχα:D:p:D
|
Λεο απλά λέω ότι το να απαλαχθουμε προσωρινά με την άλγη δεν σημαίνει ότι το διόρθωσα το πρόβλημα.
θα πρέπει να διορθώσουμε το πρόβλημα για να μην ξανά εμφανιστεί... |
Λεων καλημέρα!
κάτσε να με καθαρίσει και στην στέλνω αν είναι να την φιλοξενήσεις όσο χρειαστεί! |
να σε καλα ρε φιλε!!
εχω την ενυπωση οτι αυτος ο οργανισμος ειναι για να γυριζει!! χαχααχα |
Μεγάλος εργάτης οποίος δεν το έχει δει να δουλεύει απλά δεν μπορεί να καταλάβει.....
|
Λεο τι νεα φιλαρακι μου;
Πως παει ο ύφαλος,εχουμε κανενα νέο! |
καλα δεν ξερω τι ψυχολογικα εχουν τα μαγκνιφικα αλλα δεν τους φτανει που τους την πεφτουν τα ταγκ και βγενουν λιγο μονο για φαι σημερα διαπιστωσα οτι κυνηγιουνται και μεταξυ τους!! δηλ δεν παιζονται μιλαμε!!! :smt084:confused::p
|
Βάλε καμία φώτο και τα ψαράκια στον Γιάννη να γουστάρουν !!!!
|
στον Γιαννη να δεις τι ξυλο εχουν να φανε!!!!!
φωτο λογικα το βραδυ!:p |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
βαλε φωτο!! |
6 Συνημμένο(α)
μερικες φωτο που ειχα ταξει!
γιατι η ακανθαστρεα εχει παντα εξω τους πολυποδες? |
τα κοραλλια τα βλεπω σε πολύ καλή κατάσταση λεοναρδε. :smt038:smt038
τα fetherdaster αυξήθηκαν αισθητα. το ανοιγμα που ειχες στο κεντρο ομως δεν φαινεται πια και ηταν ομορφο. |
Τα κοράλλια υγιές αλλά και η άλγη και δεν μου αρέσει.......
Τι ρίχνεις από φαγητό για ψάρια και κοράλλια και σε τι ποσότητες; Ξεκινά σιγά σιγά βακτήρια και πάρε Κανένα λαγό! |
μπράβο λεο,πανέμορφο έχει γίνει φιλαράκι μου!
να τα χαίρεσαι και να το καμαρώνεις! |
ευχαριστω πολυ παιδια!!!!:D:D:D
ναι Γιαννη το εχει κρυψει το κενο η ξενια αλλα δεν πιραζει θα δουμε στην συνεσεια!! οσεαν νουτρισαν φορμουλα 1 και 2 ριχνω μια φωρα τη μερα αλλα μαλλων το παρακανω! για τα κοραλια ρεεφ πλας |
Ωραίο Λεων, όλο και καλύτερο, ή ακαν μάλλον όλο κάτι βρίσκει να φάει και είναι έτσι οπότε μην σε προβληματίζει
|
ολα πανεμορφα!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
ευχαριστω πολυ παιδια!!!
|
Πραγματικά πανέμορφο και η διαφορά από παλιά είναι τεράστια.!!
Το christmas tree το έχω ερωτευτεί!!!!!!!!!! |
Reefακι 210lt κατασκευη
Απίστευτη δουλειά κάνει η dola Bella. Θυμάμαι κάποτε που είχα, περναγε μεσα απο τις άλγες κ έφτιαχνε διαδρομους
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Καί τα sps αλά & τα μαλακά έχουνε τρελή ομορφιά και κίνηση.
Να το χαίρεσαι! |
Παράθεση:
|
αυτο ελπιζω και εγω! αγροτης μονος ψαχνει!!! :D:D:D[/QUOTE]
----------------------------- Αγρότη μόνε που ψάχνεις; Ετοιμάσου γιατι θα σου ερθει σύντομα η "ντανα η ταρντάνα"!:D Σημερα το πρωι πριν παω δουλεια την επιασα πάνω στα βράχια να οργώνει! Κανει απίστευτη δουλεια Λεο,θα σε στεγνώσει! |
η ντανα η νταρντανα?? χαχαχα ακομα γελαω!!! χαχαχαχαχαχα
αμα φαει ολη την αλγη που εχω θα γινει η 10 νταν-α η νταρτνανα!!! |
Καλημέρα Λεο, ξεκίνησε δουλειά ο αγρότης- εργάτης;
|
Παράθεση:
|
Λεο κανει απίστευτη δουλεια φιλαρακι!
Την νύχτα δεν την πιάνεις,την μερα ειναι αραγωνιτη μεσα! Με εχει καθαρίσει στο 50%,θα σου στειλω σήμα οταν θα ειμαι έτοιμος! |
να σε καλα ρε φιλε!!!!
δεν χρειαζετε!! οταν βγω στο παραθυρω και δω λαμψη απο Αθηνα θα ξερω οτι εισαι ετημος!!! χαχαχα:D:D:D |
με τρωει απειρα για τριτο ταγκ :smt120:smt120:smt120
θα μου κοψετε την καλημερα???:smt084:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Βάλε ρε συ ενα κοπαδάκι με ανθιες να τις χαρείς. Θα σου στειλω την χοντρή σε λιγο καιρό που ειναι Οχι απλα σαν τανκ,αλλα πραγματικό άρμα!:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board