Δεν γινεται να τα παραλαβουμε Δευτερα...
Διοτι θα χρειαστει να τα φιλοξενησουμε καπου...και μετα απο 4 μερες να τα παμε παλι αλλου...Θα τα παιξουν! Δεν γινεται να τα παραλαβουμε Πεμπτη - Παρασκευη? Στελακο,εγω βρηκα το πρωτο σεταπ....Βρειτε εσεις το 2ο!:D Κανε δημοσκοπηση.... |
Εγώ ρώτησα και περιμένω γνώμες!
|
χμμμμμμμ!!!....ναι δημητρη εχεις ενα δίκιο σε αυτό...δεν ξέρω τί γινεται..θα πρεπει να μιλήσω πάλι για να δούμε..αν και μάλλον δυσκολα πιο πρίν..τι να πω....!!!!!
YΓ εμένα δεν με τρελαίνει και πολύ το τιλάπια :) μου φέρνει λίγο σε παντόφλα :D :D |
1 Συνημμένο(α)
ενα στησιμο που νομιζω οτι δεν θελει πολυ black water ( για να φανουν και τα ψαρια.
με ενα τετοιο στησιμο και με αρκετα φυλλα καταπα αν εχετε, το κοπαδακι θα βολταρει καπου στο κεντρο φανταζομαι και θα δειχνει ομορφα. εγω μια ιδεα εδωσα,αντε να δουμε κι αλλες.... ΥΓ. αν στην παρουσιαση του ενυδρειου μπορειτε να ριξετε λιγη τροφη θα ειναι πολυ ομορφο θεαμα ενα κομματι γαριδα, μαριδακι κ.λ.π παντος ρωτηστε και τον Σταυρο τι τρωνε...:D:D |
το θέμα θανάση ειναι οτι τα ψάρια ο Σταυρος μου ειπε οτι μάλλον δευτερα ειναι η μέρα που μπορούμε να τα εχουμε στα χέρια μας..θα τον ρωτήσω μήπως γίνεται νωρίτερα αλλα δεν ξέρω...κατα τα αλλα πολύ καλο το στήσιμο..και γω καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου..!!!
|
Αν δε μιλήσουν και οι υπόλοιποι πώς θα αποφασίσουμε;;;;;
|
Παράθεση:
|
Εχω μπερδευτει και εχω ξενερωσει κιολας που δεν βρισκουμε τα ψαρια που θελουμε...
Ειλικρινα δεν ξερω τι θελω για δευτερο ενυδρειο,μου αρεσουν τα chocolate,οπως και τα acutirostre,οπως και τα buttikoferi,οπως και τα exodon,οπως και το Sulawesi,κανενα ομως δεν με εχει ενθουσιασει... |
Και δε νομίζω ότι πρόκειται να βρούμε κάτι άλλο. Εγώ μετά και τη σημερινή μου βόλτα δεν πάω πουθενά να ξαναψάξω μετά από τόση βενζίνη που χάλασα.
Νομίζω ότι για να είναι και πιο εύκολο πλέον να συκγεντρώσουμε τα υλικά που χρειαζόμαστε ή πάμε σε ξέρα Αμαζονίου ή σε buttikoferi. Τα δύο ctenopoma του Ωκεανού θα είναι χαμένα μέσα σε 200 λίτρα, τα chocolate αν θυμάμαι καλά είπες ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και το Sulawesi δεν ξέρω αν θα δείξει χωρίς να βάλουμε και τα ανάλογα ασπόνδυλα (που αυτή τη στιγμή δεν τα έχουμε). Τα exodon αν γίνεται να μην τα βασανίσουμε καλώς. Τα buttikoferi είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στα Pet City Ηλιούπολης. |
Οποτε ας αποφασισουμε...
Βuttikoferi μαζι με ενα κοπαδι Congo tetra σε ποταμισιο φυτεμενο Exodon μοναχα τους σε ψιλοξερακιανο. |
παιδια ..εγω σας ειπα μαλλον δευτέρα τα ψαρια..δεν εχω μιλησει με αβυσσοθα πρεπει να παω απο κει αυριο το πρωι αλλα και πιο νωρίς να μου πει δεν εχω μεσον να παω να τα παρω ..μας βολεύει?..αλλιώς το γυρνάμε σε κονγκο τετρα.....!!!! κριμα θα ειναι ομως....
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Κανένα congo tetra βρήκατε να το βάζαμε με καμιά κιχλίδα jewel ή πολύ κοινή επιλογή; Επίσης έχω δυο καλούλες ρίζες(μάλλον driftwood) να μουλιάζουν αλλά είναι μικρές και μπορούν να μπουν μόνο εκεί που αρχίζει η συστάδα... Άμα είναι θα βγάλω και καμιά φωτογραφία... |
Βασικά κρίμα δεν είναι τίποτα! Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα σωστό στήσιμο. Και με γκάπι να πάμε δε θα κλάψω, αρκεί να το κάνουμε σωστά και να χαρούμε πρώτοι εμείς με το αποτέλεσμα!
Διακριτά μαθηματικά δυστυχώς όχι, αν είχες τίποτα σε ΣΔΕ το συζητούσαμε! Ήθελα να το πω τώρα ότι ίσως χρειαστούμε τίποτα σε driftwood ανάλογα με το στήσιμο, οπότε βάλ' τα εσύ να υπάρχουν και άμα δεν τα χρειαστούμε... ξαναστεγνώνουν! Αν πάμε σε Αφρική και έχει κάποιος κανένα μεγάλο κομμάτι ας το προετοιμάζει. Αλήθεια παίζει κανένα; |
Παράθεση:
|
ροδόστομους που ζήτησε κάποιος πληροφοριακά εχει και ο Σταυρος (Αβυσσος) πολλους...σε καλο μεγεθος...
νομίζω οτι ειναι αρκετά κοινή επιλογή τα jewel με κονγκο... και γω το ίδιο με τον δημήτρη θα πω παντως...''Εχω μπερδευτει και εχω ξενερωσει κιολας που δεν βρισκουμε τα ψαρια που θελουμε... Ειλικρινα δεν ξερω τι θελω για δευτερο ενυδρειο,΄'' υπενθιμίζω οτι τα exodons ειναι ετοιμα ''στρωμενα'' και σε ενυδρείο εκτός μαγαζιού,... |
Παράθεση:
Ποια από τις δύο; |
Παράθεση:
ΣΔΕ από τη νέα σεζόν...:D Βάζω και τα ξύλα όσο φαίνονται αλλά είναι μικρά μόνο σαν συμπληρωματικά... 1, 2. Έχω και άλλο ένα μικρό mopani, δεν θα χρειαστεί, ε;;; |
Παράθεση:
|
σας ενδιαφερει....http://www.focuswebtv.gr/ondemand.as...oNYWa4jg%3d%3d
|
Παιδιά, επίσης κάτι άλλο... Τα tilapia δεν νομίζω να συνυπάρχουν στη φύση με τα congo, ή κάνω λάθος;
Θα έλεγα να πάμε αν είναι σε κάτι που να απεικονίζει έναν πραγματικό Βιότοπο... Και να περιέχει τουλάχιστον δυο είδη ψαριών... Και αν δεν βρούμε ψάρια που να είναι πιο σπάνια ας μείνουμε σε κάτι πιο κοινό αλλά σωστά στημένο... Βέβαια τέτοια ώρα... Την άποψή μου λέω απλά... Στέλιο είπες ότι οι πεταλούδες του Ωκεανού ήταν σε μέτρια κατάσταση; ΥΓ:Sorry για τις πολλές απαντήσεις, πάω για διάβασμα τώρα...:D:D:D |
mat8aios τα ειδα ολα ..:D :D
|
Έτσι μου φάνηκαν, τωρα αν μας ενδιαφέρουν πραγματικά να πάω και να τις τσεκάρω καλύτερα.
|
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πως θα φτάσετε Με αυτοκίνητο Από Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας-Κορίνθου Από Αττική οδό στην έξοδο 8 (Λαμία). Με προαστιακό σιδηρόδρομο Στάση αποβίβασης Μεταμόρφωση Με ηλεκτρικό τρένο ΗΣΑΠ Σταθμός αποβίβασης Ν. Ηρακλείου και συνδέεται με τοπική συγκοινωνία Νο 1 και Νο 20 και στάση αποβίβασης Εκκλησία Σωτήρος Με Μετρό Συνδυασμός ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) αλλαγή στον σταθμό Νερατζιώτισσας και προαστιακό με αποβίβαση Μεταμόρφωση Με Λεωφορεία Α9 από Χαλκοκονδύλη – αποβίβαση Πλατεία Μεταμόρφωσης Β9 από Χαλκοκονδύλη – αποβίβαση Πλατεία Μεταμόρφωσης 541 από Σταθμό Αμαρουσίου – αποβίβαση Εκκλησία Σωτήρος |
Βρε θα μας πεις τι έγινε τελικά με τα exodon;!
|
δεν πήγα ρε παιδιά..δεν εχω καθόλου χρόνο...αν θέλετε να κάνω ενα τηλέφωνο ..αλλα δεν νομίζω να τα πάρουμε νωρίτερα απο δευτερα...αν μπορεί καποιος να κάνει νωρίτερα απο μενα ενα τηλ ας κάνει γιατι δεν προλαβαινω
|
Βρες λιγο χρονο Τασο να παρεις ενα τηλ να συννενοηθεις,δεν μας περνει αλλο ο χρονος.
Πρεπει να φιξαρουμε το τι θα στησουμε! Επειδη δεν κοβω να βρισκουμε dwarf puffer η αμεσως επομενη επιλογη ειναι τα odessa barb,ζουν μαζι με του μασκαραδες στον ιδιο χωρο και ποταμο. Σας ακουω... Επισης αν τα εχοδον δεν κατσουν παιζει αφρικη με 4-5 buttikoferi ή hemichromis και στον βυθο 1-2 xenomystus nigri και 1-2 pantodon bucholzi στην επιφανεια...Biotope chad-liberia |
odessa με maskara +1 απο μενα....
για να δούμε τι θα δούμε με τα εξοδον...αν μου πεί για δευτερα τι να πω? |
Πρεπει να βρουμε καποιον να μας τα φιλοξενησει...
Μιλα και θα το ψαξουμε,επισης ρωτα αν γνωριζει σε τι μεγεθος ειναι τωρα τα ψαρια... |
τα ψαρια ειναι περιπου σε μέγεθος 10εκ αν θυμάμαι καλα (γιατι το συζητήσαμε) ειναι κοπαδάκι των10ατόμων σε ενυδρείο εκτος του καταστήματος...εγω εχω ενα 80λιτρο άδειο,αλλα πάσχω απο φίλτρο...
|
Φιλτρο εχουμε και στρωμενο....
Βαλε την γυαλα,βαζω φιλτρο. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board