την καλημερα μ στο φανταστικο τιμ αυριο θα κανονισουμε για καφε να συζητησουμε και τα υπολοιπα??
σημερα θα παω σε δυο πετ σοπ να δω για ψαρια... |
Ναι ναι, πείτε ώρα και μέρος.
|
Παράθεση:
κατι αλλο υπαρχουν καποια συγκεκριμενα ειδη ψαριων που θελουμε να ψαξουμε?? για να ξερω να κανω και κανενα τηλεφωνο |
Κατα τις 4.30-5 καλα ειναι?
|
Παράθεση:
|
Καλά είναι!
Βασικά άμα είναι κάτι που διαφέρει από αυτά που έρχονται κατά 99% στις παραλαβές νομίζω ότι τίθεται υπό εξέταση. |
Παιδια μια παρακληση.Αφου εχετε παρει σβαρνα ολα τα ενυδρομαγαζα,επειδη ψαχνω ροδοστομους,εχετε το νου σας(αν θυμηθειτε)ποια μαγαζια εχουν και σε τι κατασταση και τιμη.Ευχαριστω και sorry για το off topic.
|
Παράθεση:
|
Ευχαριστω πολυ.:p
|
Γύρισα από Ωκεανό και δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να δηλώσω. Μάλλον θα φέρουν και κάποια εξτραδάκια από Δευτέρα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε.
|
Ροδοστομα είδα στον Μανθο,δεν ξέρω αν τους εχει ακομα,παρε τηλέφωνο. Η
|
παιδια εγω με το ζόρι μπορω για αυριο...και αυτό μετα τις 8....αν καταφέρω κατι καλύτερο τα λεμε..
------------------------- επισης να θυμήσω οτι αυριο εχει γενικη ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΜΜμεταφορας ! ------------------------- παιδια μηπως μπορουμε να το μεταφέρουμε για λίγο αργότερα απο θέμα ωρας(αν και δεν ξερω αν θα βλεπετε-ουμε) αλλιως αλλη μέρα? για δειτε τι θα κάνουμε...και να ενημερώσετε και μενα να ξέρω τι θα κανουμε με τα bucktooth tetra ! |
Εμένα σήμερα βγήκε η λυπητερή... Γράφω την Παρασκευή, την Κυριακή και την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο...
:smt073 |
Ωραια πραματα....
Οποτε Κrispie δεν θα σε εχουμε καθολου εσενα...Ουτε καφεδες,ουτε στησιμο... Για καφεδακι αυριο,ο Αντωνης δεν μπορει,ουτε ο Κρισπης,ουτε ο Τασος... Θελετε να το αναβαλουμε για την Πεμπτη η για την προσεχη Δευτερα ωστε να κανουμε και την προβα τζενεραλε? Ακουω... |
Οποία πρόβα και αν κάνουμε, το δεύτερο τι ψάρια θα εχει;
|
για Δευτέρα ακούγεται καλύτερο!...αν και για πεμτη ειναι εξίσου καλό ...ψηφίζω πέμπτη και αν δεν μπορούνε παλι αρκετά ατομα το πάμε για δευτερα...
|
Εγώ μπορώ να ερθω την Δευτέρα .
|
Και γω Δευτερα μπορώ.
|
Εφοσον δεν εχουμε αλλες επιλογες τα exodon ακουγεται καλη λυση,ειδικα αν παραχωρηθουν δωρεαν.
Ακουω αν συμφωνείτε και αν διαφωνείτε τις προτασεις σας. Επισης προτεινω το ενα να ειναι φυτεμενο,σε βιοτοπικο μουντ παντα, και το αλλο ψιλοξερακιανο. Ακουω προτασεις λυσεις και οτι αλλο θελετε... Μητσο με τις πετρες-βοτσαλα τι εκανες? Να αναφερω επισης οτι τα ξυλα για ενα απο 2 ενυδρεια μπορω να τα καλυψω εγω με redmoor wood,τα ξυλα ειναι αυτα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30405 Μολις με πηραν απο πετσιτυ,η εισαγωγη οριστικα την επομενη εβδομαδα... Οποτε... Τα ματια σας ανοιχτα για dwarf puffer,3 εως 5 θελουμε για να κλεισουμε τον Indian biotope. |
dimi να μιλήσουμε καποια στιγμη στο τηλ,σχετικα με το δωρεάν γιατι εχω σκεφτεί κάτι..εγώ ειμαι μέσα για αυτα που εγραψε ο Δημήτρης..1 ξερακιανο 1 φυτεμενο με τις παραπάνω συνθέσεις...
|
Tασουλη πες του οτι αν το επιτρεπουν οι διοργανωτες θα το κανουμε αυτο που θελει.
Αλλιως θα του κανουμε ενα ευχαριστήριο για την προσφορα μεσω του φορουμ. Αυτα μονο μπορουμε να κανουμε. Αν μπορει ας βοηθησει,αν παλι δεν θελει,καλη καρδια! |
Εχουμε παντα ανοιχτα τα ματια μας για κανα διαμαντακι απο Αφρικη ή Ασια...
Οπου δειτε πετσοπ μπουκαρετε,μπορει να μας τυχει κατι καλο στα πιο απιθανα μερη... |
κοιταξε...εγω σκέφτηκα οτι μιας και σχεδον οι περισσότεροι θα εχουν σπόνσορες εκει..και καλως η κακώς και το ξέρουμε και θα το δείχνουν,μπορούμε για να μείνουν ολοι ευχαριστημένοι να βάλλουμε μια διακριτικη κόλλα Α4 δίπλα απο τα ενυδρεια μας που να λέει ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ των εξης καταστημάτων..δεν νομίζω οτι θα πειράξει κανένα μιας και ξερουμε ηδη οτι επιτρέπεται η συνεργασία με καταστήματα....
|
Με το Water Inn που λέει ακόμα στο eshop του ότι έχει steatocranus έχει μιλήσει κανένας μας;
Edit: Πήρα τηλέφωνο, δεν τα ήξερε καν η κοπελιά και δεν τα βρήκε στο ψάξιμο που έκανε. |
Εισαι σιγουρος οτι λεει οτι τα εχει διαθεσιμα ρε Στελιο...Εχω παει και δεν τα εχω δει.
Μηπως διαβαζεις κατι λαθος? |
εγω πεμπτη δεν μπορω απο δευτερα μετα η σκ...
τα exodon καλα ειναι απο την στιγμη που δεν βρισκουμε τιποτα αλλο!! |
Οκ προετοιμαστείτε για Δευτερα.
Θελω οποιος εχει κατι να προτείνει-επιδείξει, ετοιμη λυση,στησιμο,φυτα κτλ. Ακομα και φωτο αν εχει απο διαδικτυο ας την εχει εκτυπωσει ωστε να εχουμε και εικονα. Σκεφτειτε τι μας λειπει η τι χρειαζομαστε και πες τε το η δωστε λυσεις... Ειμαστε τελικη ευθεια πλεον. Τασο μιλα με Σταυρο. |
εγω θα εκτυπώσω σε 1 κολλα χαρτι οτι υλικό εχουμε διαθέσιμο απο φυτα ψαρια ξυλα πετρες και θα προσπαθήσω πρόχειρα να σχεδιάσω και κανα hardscape...
Τα ψάρια να τα κλείσω?>...πότε να του πώ να τα πάρουμε?..1μερα τουλάχιστον πριν φαντάζομαι...Οσο για τις χορηγίες το καλύτερο πιστεύω ειναι αυτό που πρότεινα,και θα μεινουμε ολοι ευχαριστημένοι... |
Μια τελευταία πρόταση που την ξεχάσαμε, έτσι πριν πάρουμε οριστική απόφαση.
Tilapia butticoferi από Gambia river; |
παλουκάρια ,μίλησα με Αβυσσο πριν λίγο..μου είπε οτι τα ψάρια θα πρέπει να τα παραλάβει καποιος απο το χώρο της εκθεσης την δευτέρα,οπου θα τα φέρει το παιδί που τα έχει...μπορεί καποιος απο εμάς να πάει?...αλλιως να το κοιτάξω εγω..!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board