Ευχαριστω παιδιά !!:D
To ένα το νούφαρο :D τα άλλα σταμάτησαν και κάθε μέρα κόβω χαλασμένα φύλλα . |
εγω ενα φυλλο ειχα απο νουφαρο και χαλασε και αυτο:rolleyes:
|
Και εμένα τα νούφαρα άρχισαν να χαλάνε, κόβω κίτρινα φύλλα συνέχεια, και η θερμοκρασία δεν έχει πέσει κάτω από 22, αντε το βράδυ που έβρεξε να κατέβηκε στους 19
|
Εμενα πανε σφαιρα...!!!Τον χειμωνα τι κανεις με τα νουφαρα αρτεμης???
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Aαααα Λουκά για βαλε καμια φωτό να δούμε ;) τον χειμώνα κόβω όλα τα φύλλα και τα αφήνω στους 60 πόντους να ξεχειμωνιάσουν. Δεν έχουν πρόβλημα αυτα μόνο τα τροπικά (στα τροπικά η ρίζα είναι σαν μπάλα) .Τα hardy αντέχουν στο κρύο απλά να μην γίνουν παγάκι ;).
|
Θα βαλω οταν γυρισω...ειμαι κυκλαδες τωρα..σουλατσαρω!!!
Καλα μην φανταστεις...απο χρωματισμους μια χαρα τελεια...απο μεγεθος αναλογουμενο του 45λιτρου..φαντασου και οι υακινθοι πηραν τα πανω τους...τα παπαγολοφτερα εχουν ψιλοεξαφανιστει Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
6 Συνημμένο(α)
Και ήρθε η ωρα του χειμώνα :( καθάρισμα φουλ και αφαίρεση φυτών (πολύ πόνος) ......
Τα ευχάριστα έχω ένα κοπαδάκι μικρά !! :D Τα πρώτα του Μαίου και τα άλλα του Σεπτέμβρη που ακόμα δεν έχουν χρώματα . :cool: Φωτό απο την εξέλιξη γιατι κάνω brake λόγω κούρασης και πόνου μέσης, αυτες οι γλάστρες είναι πιο βαριές απο εμένα .... |
Ευχάριστα νέα για τα ψαράκια, να τα χαίρεσαι!
Περαστικά για την μέση... |
2 Συνημμένο(α)
Να σαι καλά !! :D
Κάπου εδω σταμάτησα, συνεχεια το Σ/Κ.:D |
Τα φυτα που τα πας??μια χαρα ολααα...για την μεση υπομονη!!θα γιανει :-)
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Πολύ όμορφη την έχεις την λίμνη σου :) Λυπάμαι πολύ για την κούραση σήμερα
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Φοβερή λίμνη.Μπραβο σε λεω
|
Υπεροχη η λιμνη , αλλα εχει και τον κοπο της! :p:p
|
Eυχαριστω πολύ!!!! :D Αν δεν ήταν τα φυτά πάει στον αυτόματο ;) αλλά εγω χωρίς φυτά, δεν γίνεται χαχαχαχαχαχα
|
Τα αγαθά, κόποις κτώνται.
Το θέαμα όμως αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο... να την χαίρεσαι Αρτεμησία.- |
Σε ευχαριστώ Νικόλα !!!!! :D:D:D:D
|
:smt103 :smt104
Ωχχχχχχχχχχχχ.... την "κόλλησα" χρωματίτηδα.- :D :smt043 :smt042 :smt037 :smt005 :smt044 |
Σήμερα έριξα λίγο φαγητό στην Λίμνη και άφησα το κινητό να τραβάει βίντεο ;) είχα δουλειά στην δίπλα λίμνη . Έπιασα αυτή την σκηνή.
Ενα απο τα μωρά Κόι έκανε βουτιά!!!! :D Κάτι ψάρεψε το φαγανό μου !!! :cool: https://www.youtube.com/watch?v=7gYtAbCR5pg |
|
τι ωραια ψαρια!!!να σου ζησουν ειναι στολιδια!!!
|
Σε ευχαριστω πολύ καλέ μου !! :D
|
Καπως ετσι πηδανε οι ζαργανες οταν τις κυνηγανε τα μαγιατικα :grin::grin::grin:
Να τα χαιρεσε τα κουκλια σου χαλαλι η κουραση,μετα απολαμβανεις!!! |
Χαχαχαχαχα να σαι καλά Αλεξανδρε :D
|
Για σου Νεράιδα με τις γοργόνες σου :)
|
Ευχαριστω Τάκη μου :D:D:D
|
Πολύ όμορφα, αυτά είναι ψάρια!!
|
Σήμερα με το χιόνι έβαλα και ένα θερμοστάτη Τιτανίου , γιατι ταΐζω τα μικρά :D Τα μεγάλα δεν δίνουν καμία σημασία .
Βαρέθηκα να καθαρίζω καλύμματα όλη μέρα απο το χιόνι .... και είχα κάνει και τα νύχια μου zw Το θέμα είναι τα ψάρια μια χαρά !!! Του πατέρα μου πάγωσε (που είναι και μέσα στην πόλη) ενω η δικιά μου μια χαρά ;) https://www.youtube.com/watch?v=1dbgXVuzquo |
Αρτεμισσια δε παιζεσαι:D. Μου αρεσει και το σχολειο με τα νυχια. Ηδη το κανω εικονα πολυ γελιο :D. Αρτεμισσια στον πατο που ειναι τα ψαρια τι θερμοκρασια υπολογιζεις οτι εχει? Απο χιονι πως πας?
|
Να σαι καλά Χρήστο μου :D:D:D Ε τι να κάνω, έχετε και μια γυναίκα στο φόρουμ, που ασχολείται και με τα νύχια της εκτός απο τα ψάρια :D:D χαχαχαχα . Ισως μια μέρα να αποκτήσουμε και άλλες :D:D
Τωρα θερμοκρασία στον πάτο ακριβως δεν ξέρω ... κανα 5άρι υπολογίζω. Γιατι μια βδομάδα τωρα δεν έχει πάει πάνω απο το 0 :smt009 Εδώ λέω πάλι καλά που έχω ακόμα νερό στο σπίτι. Απο χιόνι έχω πλεόνασμα !!! :D Χαρίζεται ΧΙΟΝΙ !! |
1 Συνημμένο(α)
Σήμερα :D:D
|
Με τα άσπρα σας τον Χειμώνα,
Με τα πράσινα σας την Ανοιξη και το Καλοκαίρι , μια χαρά είσαστε εκει πάνω :) |
Πολύ όμορφος ο χιονισμένος κήπος με το τοπίο στο βάθος
|
Αυτα ειναι. Σε εμενα πλεον εχουν λιωσει σχεδον ολα. Παει και ηταν ωραια
|
Ευχαριστω πολύ όλους !! :D:D Καλά είναι, για λίγο όμως ;) ακόμα πονάνε τα χέρια μου. Να γιατι δεν έχουμε γυναίκες με λίμνες ....
|
|
Αρκτική λέμε :-) Το σπίτι σου έγινε σαλέ :-)
|
Αλπεις ,
α βρε Αρτεμησία, στην Ελβετία ζεις :) |
α ρε χιονι!!!! Θελω και γω και αλλο δε χορτασα:D
|
Άντε ελάτε, :D κερνάω χειμερινές διακοπές !!!
Τελικά για σήμερα ούτε στην δουλειά μπορώ να πάω ..... Ενα εκχιονιστικό βρε παιδιά κάτι ???? Καλα που έχω αλάτι για τις λίμνες και έριξα 3 κιλά στην σκάλα ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board