mat8aios τα ειδα ολα ..:D :D
|
Έτσι μου φάνηκαν, τωρα αν μας ενδιαφέρουν πραγματικά να πάω και να τις τσεκάρω καλύτερα.
|
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πως θα φτάσετε Με αυτοκίνητο Από Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας-Κορίνθου Από Αττική οδό στην έξοδο 8 (Λαμία). Με προαστιακό σιδηρόδρομο Στάση αποβίβασης Μεταμόρφωση Με ηλεκτρικό τρένο ΗΣΑΠ Σταθμός αποβίβασης Ν. Ηρακλείου και συνδέεται με τοπική συγκοινωνία Νο 1 και Νο 20 και στάση αποβίβασης Εκκλησία Σωτήρος Με Μετρό Συνδυασμός ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) αλλαγή στον σταθμό Νερατζιώτισσας και προαστιακό με αποβίβαση Μεταμόρφωση Με Λεωφορεία Α9 από Χαλκοκονδύλη – αποβίβαση Πλατεία Μεταμόρφωσης Β9 από Χαλκοκονδύλη – αποβίβαση Πλατεία Μεταμόρφωσης 541 από Σταθμό Αμαρουσίου – αποβίβαση Εκκλησία Σωτήρος |
Βρε θα μας πεις τι έγινε τελικά με τα exodon;!
|
δεν πήγα ρε παιδιά..δεν εχω καθόλου χρόνο...αν θέλετε να κάνω ενα τηλέφωνο ..αλλα δεν νομίζω να τα πάρουμε νωρίτερα απο δευτερα...αν μπορεί καποιος να κάνει νωρίτερα απο μενα ενα τηλ ας κάνει γιατι δεν προλαβαινω
|
Βρες λιγο χρονο Τασο να παρεις ενα τηλ να συννενοηθεις,δεν μας περνει αλλο ο χρονος.
Πρεπει να φιξαρουμε το τι θα στησουμε! Επειδη δεν κοβω να βρισκουμε dwarf puffer η αμεσως επομενη επιλογη ειναι τα odessa barb,ζουν μαζι με του μασκαραδες στον ιδιο χωρο και ποταμο. Σας ακουω... Επισης αν τα εχοδον δεν κατσουν παιζει αφρικη με 4-5 buttikoferi ή hemichromis και στον βυθο 1-2 xenomystus nigri και 1-2 pantodon bucholzi στην επιφανεια...Biotope chad-liberia |
odessa με maskara +1 απο μενα....
για να δούμε τι θα δούμε με τα εξοδον...αν μου πεί για δευτερα τι να πω? |
Πρεπει να βρουμε καποιον να μας τα φιλοξενησει...
Μιλα και θα το ψαξουμε,επισης ρωτα αν γνωριζει σε τι μεγεθος ειναι τωρα τα ψαρια... |
τα ψαρια ειναι περιπου σε μέγεθος 10εκ αν θυμάμαι καλα (γιατι το συζητήσαμε) ειναι κοπαδάκι των10ατόμων σε ενυδρείο εκτος του καταστήματος...εγω εχω ενα 80λιτρο άδειο,αλλα πάσχω απο φίλτρο...
|
Φιλτρο εχουμε και στρωμενο....
Βαλε την γυαλα,βαζω φιλτρο. |
εγινε....!!θα καλέσω αργότερα για να σιγουρέψω το πως και πότε τα ψάρια..και μιλάμε για να δούμε πως θα τα διατηρήσουμε..
|
http://www.youtube.com/watch?v=RcJbO...e_gdata_player
Σαν εναλλακτική της τελευταιας στιγμής δεν ειναι άσχημη αν συναντήσουμε καποιο πρόβλημα. |
firemouth e?...με λίγο πιο προσεγμένο στήσιμο,είναι μια καλη εναλακτικη....
|
Δημητρη καλο ειναι να εχουμε εναλλακτικες...
Ε...ψιτ...εσυ κοπελια...:smt079 Εβαλες τις πετρες να πιασουν καμια αλγη? Επισης οι πετρες μας καλυπτουν για 80 cm? |
σε μένα πάει αυτό για τις πέτρες..!!! ? αν ναι τοτε οχι δεν τις έβαλα..!!!:(
|
Οχι εσυ ρε Τασουλη...Η αλλη κοπελια με την κοτσιδα,η σιτεμενη!:smt047
|
Παράθεση:
οχι και κοπελια τετοιο νταρντανομωρο!!!:D:D:D:D:D |
Ο Bleher που θα μας κρινει ειχε φτιαξει ιδιο βιοτοπο με αυτον που παμε εμεις να κανουμε http://www.aquapress-bleher.com/inde...d=83&Itemid=53
Δεν ειναι καλο αυτο...:confused: |
o bleher απο που θα κρινει?εξ αποστασεως,η θαναι εκει?
|
Απο το τηλεφωνο......:smt079
Εκει θα ειναι ολες τις ημερες της εκθεσης! |
εγώ δεν ειδα να έχει κατι απο αυτα που θα χρησιμοποιήσουμε...!!! (πάντως δεν μου άρεσε και πολύ το στήσιμο του..) αλλα για να το λες....!!!!!!
------------------------- θα σου στείλουμε τις φωτογραφιες kgf12345 που θα βγάλλουμε με τους κριτες χαχαχαχαχ..εεεε ρε ..απο τώρα φτιάχνω τη λίστα με τις ερωτήσεις !!!! |
οχι ρε γμτ! πρεπει να κανονισω να ειμαι εδω τοτε.ισως μπορεσω να τον ρωτησω κανα δυο πραγματακια που θελω για τα altum.δε νομιζω να μπορεσω,-κιαν μου μιλησει δηλαδη-αλλα λεμε τωρα:rolleyes:
τι μου κανατε τωρα-+9 |
Τι δεν ειδες βρε αετοματη? :confused:
Δες εδω απαντηση του επι των ψαρηδων...http://forums.waterwolves.com/lofive...p/t135851.html Πατα στο λινκ που δινει... Εχει στησει exodus-amandae-oto macrospilus |
δημήτρη..εγώ νομίζω οτι ειναι και καλό και κακό..θα ειναι μια καλή ευκαιρία να δειξουμε ποσο καλα μπορούμε να αναπαραστησουμε το βιότοπο..αλλα θα θέλει και ιδιαίτερη προσοχή....
|
|
Το λεπον...
Μιλήσαμε το διήμερο με τον Αντωνη και εχουμε ψιλοκαταληξει σε 2 aquascape αλλα θα πρεπει να τα δειτε και εσεις... Αυτο μπορει να γινει την Δευτερα το απογευματακι,καλο ειναι να προσπαθήσετε να ερθετε οσοι μπορειτε γιατι θα μας μενουν ακριβως 2 μερες για να καταληξουμε και να βρουμε τα υλικα-φυτα κτλ. Προς το παρον θα ηθελα να ξεκινησουμε να ψαχνουμε να βρουμε τα εξης: Σκουρα μη ασβεστολιθικα βοτσαλα,απο μεγαλα εως μικροτερα... Rottbea? Πετρες μυτερες και αγριες φυσικου χρωματος,ολων των διαστασεων (καλυτερα μη ασβεστολιθικες)... Απο ξυλα θα χρειαστουμε μονο μερικα λεπτα και επιμηκη των 60-80 ποντων,αν εχουμε μικροτερα οκ,θα τα βολεψουμε.... Απο φυτα ψαχνουμε αυτα: τα φυτα απο kerala Hydrilla verticillata (elodea) Eleocharis viviparia Cryptocoryne retrospiralis Limnophila indica Οπωσδηποτε Microsorum pteropus Οπωσδηποτε Ceratoptheris thalictroides Οπωσδηποτε Limnophila aromatica Καλο αν το βρουμε Laganandra toxicare Polygonum.... :D Ceratophyllum demersum Salvinia natans Cabomba caroliniana Αμερικα cabomba furcata Οπωσδηποτε Cabomba aquatica Cabomba caroliniana Ceratopteris pteridoides Ceratopteris thalictroides Echinodorus horizontalis Echinodorus tenellus Οπωσδηποτε Echinodorus amazonicus Echinodorus bleheri Echinodorus bolivianus Echinodorus cordifolius Echinodorus parviflorus Eichhornia azurea Eichhornia crassipes Hydrocotyle leucocephala Limnobium laevigatum Mayaca fluviatilis Heteranthera zosterifolia (Stargrass) Ceratophyllum submersum Vallisneria americana cabomba furcata Vallisneria gigantea Vallisneria spiralis Οτι εχουμε απο αυτα ας το αναφερουμε,σε μερικα θελουμε σοβαρη ποσοτητα και σε καλη κατασταση... Θα σηκωσω και αγγελια... Επισης αν καποιος ξερει καποιος που εχει κατι απο τα παραπανω και μπορει να μας τα δανεισει ας το αναφερει. Δεχομαστε προσφορες :D Αποριες? |
CHALLENGE ACCEPTED :D :D :D παιδια...εχει κανείς τύρφη να μου δώσει?..γιατί θα πρέπει να φιλοξενίσω τα ψαράκια (εξοδονς) και πρεπει με καποιο τρόπο να κρατήσουμε το νερό στα επίπεδα που θα ειναι στην έκθεση...και εχω ξεμεινει.ευχαριστω...
|
Ρε φρουτα...
Θα απαντησετε τι εχουμε απο τα παραπανω? Αντε και δεν βγαινει η διαιρεση...:rolleyes: |
ποια διαιρεση δε βγαινει?χρειαζεστε ατομο?:Dξερω ειναι πολυ αργα,αλλα αν χρειαζεστε ατομο ειμαι μεσα:Dαπλα το λεω να τοχετε υποψιν σας αν χρειαστειτε ;)
|
δεν εχω τπτ απο φυτα ...:D
|
Παράθεση:
Αλλα αν θελεις... Ευπρόσδεκτος! |
Δημήτρη...απο κανα μαγαζί παίζει να δανειστούμε??:confused::confused:
|
Ίδωμεν...
|
Guys εγώ από αυτά που είπαμε μόνο έναν Echinod. bleheri έχω αλλά μικρό και σε όχι καλή κατάσταση...
Τελικά το δεύτερο θα είναι με τα exodon σίγουρα; |
αν ειμαι ευπροσδεκτος,μεσα ειμαι δεν το συζητω,απτην ομαδα εξαρταται:Dστειλτε πμ με οτι θελετε η και λογαριασμο να στειλω λεφτα τη δευτερα για τη συμμετοχη μου;)χρονο εχω μπολικο.αν δεχεστε κιεμενα τοσο αργα, οτι μπορω να κανω πεστε μου;)αρκει να μην εχει κανεις απτην ομαδα αντιρηση φυσικα.αλλιως,ειμαι μεσα με πολυ ορεξη για τρεξιμο:D
|
ξερω κ..φαλιτσα γιατι θες να ερθεις....μόλις ακουσες για μπλεεεχεερ!!..αχαχα εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα...αυτα που χρειαζόμαστε προς το παρόν ειναι φυτα..και απο διακοσμητικα λεπτα ξυλα νομίζω...το 2ο ναι ..νομίζω θα ειναι με τα εξοδονς !
|
Εγώ έψαχνα καιρό ένα θύμα να γυρίζει τα μαγαζιά μαζί μου! Τον θέλω!
|
:smt081 ε τι να κανω κιεγω...:D
ξυλα τι ξυλα? driftwood? τι ειδος δηλαδη? και πετρες?τι ειδος?εχετε κατι υποψιν σας?θα κανω τις μαντρες ανω κατω στα μεσογεια και οχι μονο απο δευτερα:smt081 |
Φυτα αυτα που αναφερω...
Ξυλα λεπτα και μακρυα,απο 50 εως και 80 ποντους,δεν μας πειραζει να ειναι ισια,απλα να εχουν μηκος. Πετρες μυτερες και αγριες σε φυσικο χρωματισμο,καφε - μπεζ ολα τα μεγεθη περιπου 15-20 κιλα. Φυλλα ξερα,απο καταπα,πλατανο,μανόλια... Φυσικα και μπορεις να εισαι στην ομαδα,γιναμε 10,οποτε την Δευτερα 6 ευρω εκαστος και ειμαστε κομπλε. Τα λεμε στον καφε... |
Ξύλα έχω αυτά του beat και έχουν μπει στο νερό να κάτσουν. Πέτρες θα βρούμε εύκολα ή δύσκολα, το ίδιο και τα φύλλα.
Τα φυτά είναι το ζήτημα. Κι εγώ από αυτά που ψάχνουμε echinodorus bleheri έχω, αλλά όχι στην καλύτερη κατάσταση. Δηλαδή μπαίνουν μόνο αν δε βρούμε καλύτερα. Bacopa monieri που έχω δεν μας κάνει; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board