Πάνο θα έχεις και το ενυδρείο δώρο για αυτόν που θα έρθει πρώτος ? :D (αυτό του Sir λέω)
|
Εγώ λογικά θα είμαι.. Είτε Σάββατο είτε Κυριακή είναι εντάξει για μένα. Για ποιο μέρος λέμε; (πόλη)
|
Θα δώσω και εγώ το παρόν!:D
|
Σάββατο;;;;;;;;;;;;; μου τα χαλάτε!!! Λίγο δύσκολο το βλέπω! Αν όμως γίνει Ξάνθη κάτι θα γίνει. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο! Αλλά ίσως να ...
.... δεν ξέρω κανονίστε όπου και όποτε θέλετε κι αν μπορώ θα έρθω!!! |
Παράθεση:
για ποσταρετε και οι υπολοιποι.... |
οκ, παρων κ εγω. ξανθη η κομοτηνη? τι λετε? κ αλεξπολη δεν εχω προβλημα...
|
Δεν ξερω αλλα μαλλον και εγω μεσα ειμαι.
|
Κανένα νέο; Αν ισχύει για το Σάββατο η συνάντηση εγώ δεν θα έρθω. Αν γίνει καμιά αλλαγή, και γίνει Κυριακή θα μπορώ το απογευματάκι, γιατί το πρωί θα είμαι Ξάνθη και μετά Κομοτινή.
Τις επόμενες μέρες θα είμαι χωρίς pc. Αν αλλάξει κάτι πάρτε τηλέφωνο. |
Και εγώ μέσα...είτε σάββατο είτε κυριακή...το μέρος δεν με ενοχλεί...οπότε ότι αποφασίσετε.
|
προβλημα, το σαββατο το μεσημερι δουλευω... κυριακη μπορω!!
|
Αν το κανετε Κυριακη ισως, (με καθε επιφύλαξη) να ερθω κι εγω, μιας και μαλλον θα βρίσκομαι Κομοτηνή.:rolleyes:;)
|
Σάββατο μετά τις 4 εγώ..
Νεοκλή άντε ρε φίλε! ..στα παλιά λημέρια; |
Λεω για ενα tour!!!:cool::smt033
|
Πάντος το Σάββατο άμα θες βοηθάς εμένα στην έκθεση:smt033
|
τι λετε και οι υπολοιποι?? αν το κανετε κυριακη μπορω μονο 4-10....δουλευω πρωι και νυχτα.....(κομματια θα παω..:smt033)
|
την Κυριακη εχει αγωνα Πανθρακικος - Ηρακλης οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. το Σαββατο μαλλον εχω περισοτερες ελπιδες.
|
λοιπον.....kisifer, madfdg, harilaos,aaaooll και η αφεντια μου μπορουμε και σαββατο και κυριακη...ο αντωνης σαββατο και η λουσυ κυριακη..ισως κυριακη και ο νεοκλης......για ποσταρετε και οι αλλοι να δουμε που πεφτει η πλειοψηφια...
|
OUps! τι εχουμε εδω? :p
Πανο thanks για το ΠΜ :) Οτι μερα θελετε! :) (Το Σαββατο μετα τις 19:00 δυσκολα) |
να βρεθουμε να γνωριστουμε ..;)
να παρακολουθεις αυτο το θεμα...εδω κανονιζουμε τις συναντησεις μας... |
Κυριακη υπηρεσια εχω.Σαββατο μεσα ειμαι.
|
Μπα..Διανύουμε περίοδο εξεταστικής και είναι δύσκολα τα πράγματα..:(
|
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
συγκεκριμενο κατσικακι?? π.χ. σαμοθρακης?? αν γινει εδω η συναντηση κατι θα κανουμε..:smt033
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Καλά θα ηταν αλλα δυστυχως θα λείπω το Σ/Κ :( :( :(
|
Λοιπόν παιδιά.. Παρασκευή φτάσαμε!
Πρέπει να αποφασίσουμε μέρα και μέρος! Ένα θέμα θα είναι οι αγρότες. Η Εγνατία είναι ανοικτή; |
ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ , ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ.
|
Πρόταση.
Οργανώστε εκδρομή. Ελάτε την επόμενη Κυριακή ,στην Θεσ/νίκη στην συναντηση του ΚΒΕ στην ΔΕΘ.Να δείτε από κοντά και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην δημιουργία ,του περιπτέρου ,ενος ακόμα επιτεύγματος του ΠΣΦΕ. |
προσωπικα σωκρατη αν ειχα τα σαβ-κα ελευθερα θα ημουν εκει....αλλα...:smt086
για βοηθεια δε μπορω να ερθω γιατι ηδη ζητησα ελευθερο το σαβ.κο για το σεμιναριο του Κonings.. παιδια τι λετε πανω σε αυτο που ειπε ο αντωνης??? |
Εγώ το επόμενο ίσως δυσκολευτώ λόγω εξεταστικής..
|
παιδια τι λετε?? με τους δρομους ξερει κανεις τι παιζει??
|
οι δρομοι ανοιξαν.
το Σαββατο μπορειτε? |
μέσα...
|
Κυριακη εγω Σαββατο υπηρεσια
|
Παράθεση:
. |
Καλά εσάς δεν θα σας δούμε σε καμία συγκέντρωση!!!
Και Σαββάτο και Κυριακή!:rolleyes: |
Kυριακή θα έρθω θα πάρω και τον Ανδρεα μαζί.Σαββάτο δουλέυουμε
|
τι ώρα?? alexx? γιατί την κυριακή πάω στην εκκλησια για εξομολόγηση
|
σαββατο ολη μερα και κυριακη μονο απογευμα...(παλι πρωι νυχτα:smt086)
τι λετε?? να βγαλουμε σημερα αποφαση να ενημερωσουμε οσους δε μπουν να βρεθουμε επιτελους...:smt001 |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board