Και το βιντεάκι που σας υποσχέθηκα
το μικρό veiltail είναι αρκετα φοβισμένο μέσα στα θηρία του έριξα όμως λίγο φαϊ και βγήκε και τσίμπησε |
Πολυ ωραιο ειναι τακη...
γαυρος επεσε για φαγητο?! Ποσα ψαρια ειναι μεσα γτ εχασα το μετρημα!!! |
Το βραδυνό τους δεν έχει γαύρο, μόνο πρωινό , το βράδυ τους ρίχνω mix pelet για χρυσόψαρα μαζι με pelel για τροπικά και pelet σπιρουλινα, στο μικρό έριξα flakes για τροπικά.
Τώρα είναι 8 τα ψάρια |
και προγραμμα διατροφης!!! :-)
|
1 Συνημμένο(α)
Ο Τάκης χωρίς πρόγραμμα διατροφής , δεν γίνεται ;)
Αυριο θα δώσω και εγω στα δικά μου γαυρο :D Φτου φτου για τα γοργονάκια |
Παράθεση:
|
χεστηκε λιγο το μικρο... :D
θα στρωσσει , αρχη ειναι ακομα.. το βλεπω σε κανα 2μηνο να φτανει σε μεγεθος το αλλο veiltail :D:D Aντε να σου ζησει! |
Σαν να ειναι λιγο στριμωγμενα εκει μεσα μου φαινονται τα καημενα. :rolleyes:
|
Φοβερό. Ένα μεγάλο ενυδρείο πώς φαίνεται με τους γίγαντες μέσα. :D Υπέροχα <ψαράκια >.
|
Παράθεση:
|
ειναι μικρο τακη :-) Πρεπει να φτιαξεις ενα καινουργιο!!!!ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣΣΣ και να μας πεσει το σαγονιιιιι...μουχεχεχχεχ
|
Παράθεση:
Που να το βάλω βρε Λουκά, μακαρι να είχα χώρο :) |
:-( :-( :-( :-( Μακαρι να.κερδισεις το τζοκερ να παρεις σπιτι καινουργιο και να φτιαξεις ενα τερας :-) :-)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μη ξυπνησω κανα πρωί με τα χρυσόψαρα αγκαλιά :D |
Τα μπαλκονια σχεδιαζονται συνηθως για μεγαλυτερο βαρος απο οτι μεσα
|
..
Παράθεση:
|
Το cometaki έφυγε :(
Αλλά πήγε στο καλύτερο σπίτι που υπάρχει :) |
Που το στειλες το καημενο?!Που θα βρει καλυτερα?!
|
Παράθεση:
ο νοών....νοείτω |
πως ειναι το φαν κομμετ?!
|
Παράθεση:
Ειναι σε καραντίνα γιατι παρουσιάστηκε προβλημα σην ουρά του, ή την τσιμπάγανε τα συννεφάκια ή fin rot από στρες μάλλον. Είναι σε αλατι με melafix τωρα |
και αυτος ναι αλλα και γενικα ενα φαν κομετ πως μοιαζει!!
|
Παράθεση:
|
χμμμ δεν το εχω δει κατσε μηπως το δω σε κανα βιντεο σου
|
Ανέβηκα να ταΐσω το πρωί και το νούφαρο , ότι έχει απομείνει από αυτό, ήταν πάλι γεμάτο αυγά, δεν έχουν σταματήσει να γεννοβολάνε :)
Το Σάββατο που έπλυνα τα σφουγγάρια μάζεψα και 3 γόνους και τους έριξα στα συννεφάκια μήπως εκεί ζήσουν, υπάρχουν και άλλοι μέσα στο φίλτρο που δεν μπόρεσα να πιάσω. Αν τα κρατούσα όλα αυτά δεν θα μου έφτανε ούτε η λίμνη του Μαραθώνα :) |
Μαζευε εσυ..υπαρχει ζητηση!!
|
Παράθεση:
|
Ε καποια στιγμη..ας φτιαξω πρωτα το αφρικαναδικο και μετα θα βρουμε καπου χωρο και για κανα χρυσοψαρακι!!!
|
Παράθεση:
μέχρι τότε θα έχω γεμίσει και την Υλίκη :D:D:D:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board