Δημήτρη ποτέ γυρίζεις από το ταξίδι;
|
Παράθεση:
Γύρω στις 5 Δεκέμβρη |
Παράθεση:
|
πλησιάζουν οι μέρες!!!
Δημήτρη έχεις εικόνα από το ενυδρείο; |
Παράθεση:
|
Λίγα πράγματα Σάκη. Απο βιντεοκλήσεις δεν καταλαβαίνεις πολλα. Η αλήθεια ειναι οτι έχω τόσα πράγματα να κάνω κάθε μέρα που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ το ενυδρείο.
Ελπίζω μόνο ο καιρός να ειναι καλός κ να γυρίσουμε στην ώρα μας. |
Μακάρι Δημήτρη!
Ελπίζω όταν γυρίσεις να είναι όλα κομπλέ και να έχεις χρόνο να κάνεις και την άναβθμιση ! |
όλα καλά θα πάνε δημητρη!:)
λάδι θα γίνεται η θάλασσα απο όπου περνάτε!:p θα γίνει ρεεφ που θα παραμιλάει το σύμπαν!:D |
Το αντίθετο Νίκο. Τα προγνωστικά λένε οτι μετά την 1/12 θα γίνει χαμός...
|
Αυτά είναι τα δύσκολα Δημήτρη αλλά δεν σε φοβάμαι τόσα χρόνια δεν έχεις ανάγκη!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Απο θέμα καιρού :) |
Δημήτρη με σκιμμερ τι θα κάνεις τελικά;
Το έχεις σκεφτεί καθόλου ; |
Πήρα ένα coral box d700 για άρχη κ αργότερα μπορεί να ξανά γυρίσω σε skimmerless. Θα δω στην πορεία.
|
Μια χαρά είναι Δημήτρη θα σε βοηθήσει πολύ θα το δεις!
δοσομετρικη η ριακτορα ; |
Δοσομετρικη για αρχή. Αργότερα το σκέφτομαι πολυ σοβαρά για ριακτορα. Έτσι κ αλλιώς τη μπουκάλα κ το ph controller τα έχω. Ο ριακτορας λείπει
|
Δες και για ριακτορα να είναι καλη η αναβάθμιση!
Είναι μανίκι οι ακροπορες με δοσομετρικη! |
Έχεις δίκιο Σάκη, με δοσομετρικη πρέπει να φτιάχνεις συνέχεια υλικό κ να μετράς αλλα απο ανάπτυξη πάει μια χαρά.
|
θα δεις ότι τα κοράλλια με τον ριακτορα θα είναι πιο υγιές.
θα έχουν καλύτερα χρώματα και ανάπτυξη! η balling και κύριος τα ζουμιά της έχουν πολλά κατάλοιπα! |
Δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την ανάπτυξη. Κυρίως σε χρωμα υστερούσα λόγω των αυξημένων θρεπτικών. Πιστεύω οτι με το skimmer θα μηδενιστούν.
|
Δημήτρη καλησπέρα!
Πως παει φιλε ολα καλα; Ποτε με το καλό γυρίζεις ; |
Καλησπέρα Νίκο. Πιστεύω 5-6 να έχω γυρίσει.
Τώρα που πλησιάζει ο καιρός για πείτε καμία ιδέα για την μεταφορά. Έχουμε κανένα τηλ απο μεταφορέα; |
Αντέ αγόρι μου σε περιμένει πολύ δουλειά πίσω !
θέλουμε να το στήσεις πριν την αλλαγή του έτους! |
Παράθεση:
|
Τηλέφωνα απο μεταφορείς που έχετε χρησιμοποιησει για να μεταφέρω το ενυδρείο απο Κερατσινι- Αιγάλεω. (Να μην ειναι πολυ ακριβός)
|
Παράθεση:
απλά να έχεις άτομα γιατί εγώ δεν κάνει να σηκώνω βάρος γιατί έχω δυο σπασμένους συνδέσμους! |
Σ'ευχαριστω πολυ Νίκο!!!! Δεν ήξερα οτι έχεις φορτηγάκι. Οτι κ να πω ειναι λίγο! Θα τηλεφωνηθουμε όταν επιστρεψω
|
Τα καλύτερα θα χάσω πάλι!!!
Για πότε λέτε να ψάξω για εισιτήρια αντέχω το χαμαλικι!;) |
να είμαστε καλά Δημητρη!
γύρισε με το καλό και το κανονίζουμε! |
Ευχαριστώ πολυ όλους σας. Αν υπάρχει κ ένα άτομο ακομα για βοήθεια θα σας ειμαι ευγνώμων.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board