Λοιπον η εκδρομη στην Δραμα εγινε με επιτυχια και περασαμε πολυ καλα ( βλεπε αναλογο ποστ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390).
Στην εκδρομη εγινε μια προταση η επομενη συναντηση-εκδρομη να γινει Σαμοθρακη. Ακουω γνωμες και απο τους υπολοιπους. Βεβαια θα γινει και μια συναντηση πριν την Σαμοθρακη ωστε να το ξανασυζητησουμε απο κοντα. |
Παράθεση:
|
κι εγω φυσικα μεσα...το γνωστο προβλημα με τη δουλεια...θα το παλεψω..;)
|
Εγώ δεν χρειάζεται να μιλήσω!!!:smt050:smt049:smt060:smt007:smt049 :smt055
|
Όχι ρε παιδιά Σαμοθράκη...είμουν 12 μήνες στο ναυτικό εκεί...και έχω πει ότι δεν πρόκειτε να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί...καμιά άλλη τοποθεσία δεν έχουμε?? χεχεχε
Ξενοφών. |
Φοντα και εγω απο τα αντιαεροπορικα ειμαι αλλα δεν εχει καμια σχεση η τελεια εκδρομη με ενυδρειοφιλους και καποια μελη του ΠΣΦΕ με την καραβανα .Ο υπερτατος χαβαλες :grin: θα βαλουμε και καμια βερμουδα και μπλουμ στο λακο με τα αγριοκατσικα...
|
Εγώ προτείνω...αν μου επιτρέπεται...εκδρομή στον Έβρο...βαρκάδα κτλ. Ή κάτι ανάλογο...
Ξενοφών. |
Σε βλεπω μονο στο τριεθνες :smt039 , αφου ολοι ειναι ψημενοι για θαλασσα.
|
Δεν πειράζει παιδιά..θα περιμένω την επόμενη συνάντηση...
Ξενοφών. |
Παράθεση:
στο ονομα των κριμπς...σε επιτασσω!!! θα ερθεις!!!;) |
Παράθεση:
Ξενοφών. |
Παλι θα δεις φωτο και θα πεις "
Πολύ ωραία η εκδρομή όντως και το μετάνιωσα που δεν κατάφερα να έρθω. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι και εγώ παρόν. Ωραίες και οι φωτογραφίες..." |
Παράθεση:
Ξενοφών. |
Αν τελικά το αποφασίσουμε θα πρέπει έγκαιρα και έγκυρα να δηλωθούν οι συμμετοχές και η ημερομηνία ώστε να κλειστούν δωμάτια:rolleyes:
|
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-10-2008 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΑ FLO-KAFE ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ KOSMOPOLIS. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ Η' ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΦΥΤΩΝ Η' ΚΑΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. |
μεεεεσσσσααααα!!!!!:smt041:smt041:smt041
|
ωραια.ευκαιρια να σας γνωρισω απο κοντα!!!
|
Παράθεση:
------------------------- οσοι ερθετε γραψτε εδω. μεχρι στιγμης 3 ατομα. |
Παιδιά καλά να περάσετε..Σας ζηλεύω..Εγώ δυστυχώς είμαι Σέρρες και έχω μαθήματα....:mad:
|
Μέσα!!! :D
|
Μην πω τώρα κάτι!!! Τόσος καιρός ... τώρα που δεν μπορώ κάνετε συνάντηση; :smt013 ......... :D
Καλά να περάσετε θα τα πούμε άλλη φορά!!! :) |
Σχολάω 5 η ώρα την Τετάρτη...κάτι άλλο εκτός Τετάρτης? Θα προσπαθήσω πάντως.
|
Δουλευω εγω δεν 8α μπορεσω:mad::(:(
|
Παράθεση:
|
Μάλλον και εγώ δεν θα μπορέσω τελικά γιατί θα έχω μουσαφιριά:(
|
Να το κάνουμε καμιά άλλη μέρα μήπως?
|
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
|
Παρασκευη ή Σαββάτο παίζει??
|
παιζει δεν παιζει..:rolleyes:..κωστα στειλε ενα μηνυμα τωρα γιατι εχεις αρ.μην. 666....
και τσεκαρε τα πμ σου.. |
Κοιτάξτε τώρα να σηκωθώ να πάω Κομοτηνή και εσείς να το κανονησετε τελικά για άλλη μέρα :D :D :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board