Πανέμορφο Σταύρο!! Ζωγραφιά !!!
|
Πολύ πολύ πολύ όμορφο !
|
αδιαμφισβητητα ενα απο τα ωραιοτερα ακουασκειπ ...μπραβο ...
|
Ευχαριστω παιδια και σε λίγο καιρό με το καινούργιο aquascape.:D
|
Καταπληκτικό!!!
Είσαι έμπνευση Στρατηγέ μου ._ Το ψαράκι σε μια μικρή φωτό είναι Gastromyzon sp. ?? |
Παράθεση:
|
Οκ ευχαριστώ!!
|
Παράθεση:
Με τις φωτογραφιες του Χρηστου, φανηκε ποσο πραγματικα ομορφο ειναι αυτο το aquascape ! μου αρεσει πολυ! |
Ότι και να πω θα είναι λίγο , απλά είναι απόλαυση
δεν παίζεται με σένα με τίποτα, στρατηγέ είσαι πρώτος :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
Συγχαρητήρια φίλε μου.Το ενυδρείο είναι ένα στολίδι.Μπράβο σου.:smt041
|
Ρε σύ Σταυρο να πούμε,τι έχεις κάνει ρε αγόρι μου...πραγματική εικόνα βυθού με απίστευτα χρώματα,όλα φαίνονται τόσο ζωντανά,τόσο όμορφα..:smt041:smt041:smt041 και ο φωτογράφος έκανε και πάλι τέλεια δουλειά,του αξίζουν συγχαρητήρια!!!:smt041:smt041:smt041 Το πώς τα καταφέρνεις να μήν έχεις το παραμικρό στιγματάκι, (κάτι ας πούμε να αιωρείται,έστω λίγο <βρωμιά> στα φύλλα απο τα φυτά ρε αδερφέ!!) αυτό μου έκανε απο την πρώτη στιγμή εντύπωση που γνώρισα από κοντά το ενυδρείο σου... πραγματικά σε θαυμάζω,έχεις κάνει τέλεια δουλειά...χαίρομαι που σε γνώρισα στην αρχή της δικιάς μου εμπειρίας στο χόμπυ του ενυδρείου,που με τις γνώσεις σου με οδήγησες στο να ξεκινήσω σωστά και μου έδωσες το ερέθισμα για να ψάξω μαθω περισσότερα για το χώρο αυτό...Για άλλη μία φορά χίλια μπράβο...είσαι παράδειγμα προς μίμηση:D:D:D
|
Σταύρο τα λόγια είναι περιττά είναι αριστούργημα για ακόμα μια φορά ζωγράφισες από τα πιο ωραία ενυδρεία που έχω δει.. Mε της γνώσεις και την φαντασία που έχεις δεν σε πιάνει κανένας..! και τα συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη τον Χρήστο είναι απίστευτος :smt041:smt041.. Τσιόνογλου Σταύρος ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..!!!!!
|
Πανεμορφο!! :smt041:smt041:smt041
Μπραβο Σταυρο για το μερακι σου!! :p |
εχπληχτικο!!!! οπως λεει και ενας μικρος φιλος...
μπραβο στον κατοχο και το φωτογραφο ;) |
Σταύρο, πανέμορφο! Μπράβο για την εμπνευση και το εκπληκτικό αποτέλεσμα...
|
Τα σεβη μου στρατηγε...
|
:smt120 Χάλια,χάλια.......
Σταύρο ξήλωστο να το κάνουμε αφρικάνικο:D:D |
Παράθεση:
|
Ευχαριστω παιδια νάστε καλά.:p
|
Με έχουν καλύψει πλήρως όλοι οι προηγούμενοι φίλοι . Το " αριστούργημα " για παράδειγμα ειπώθηκε. Υποβάλω κι εγώ τα σέβη μου. Είσαι καλλιτέχνης.
|
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα Σταύρο. :p υπέροχο aquascape…πραγματικό στολίδι :smt041:smt041:smt041
|
απλα τελειο!!!!!
ειναι αυτονοητο οτι το στελνεις σε διαγωνισμο:smt020 |
+-3 respect
|
Τα σεβη μου και απο μενα δασκαλε .Απλα δεν υπαρχει αντιπαλος!!!!!!!!!!
|
Σταυρο παλι εγραψες
τελειο keep walking και οι φωτο πολυ καλες να δουμε τη αλλο μας περιμενει :D |
Ευχαριστω παιδιά.:p
|
Μπραβο σταυρο !!!
|
:smt119:smt119:smt119 σταυρο αυριο φερε ενα κολλυριο στο μαγαζι...δεν θα χρεωνομαστε και κολλυρια εξαιτιας σου!!!
|
Δυστυχώς το ενυδρείο σε λίγο καιρο θα αποτελέση παρελθόν ,λόγω ανωτέρας βίας ,όπως και η ενασχόληση μου με τα ενυδρεία,σε κανα 2 βδομάδες το ενυδρείο θα ξεστηθεί.
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board