Ροδοστομα είδα στον Μανθο,δεν ξέρω αν τους εχει ακομα,παρε τηλέφωνο. Η
|
παιδια εγω με το ζόρι μπορω για αυριο...και αυτό μετα τις 8....αν καταφέρω κατι καλύτερο τα λεμε..
------------------------- επισης να θυμήσω οτι αυριο εχει γενικη ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΜΜμεταφορας ! ------------------------- παιδια μηπως μπορουμε να το μεταφέρουμε για λίγο αργότερα απο θέμα ωρας(αν και δεν ξερω αν θα βλεπετε-ουμε) αλλιως αλλη μέρα? για δειτε τι θα κάνουμε...και να ενημερώσετε και μενα να ξέρω τι θα κανουμε με τα bucktooth tetra ! |
Εμένα σήμερα βγήκε η λυπητερή... Γράφω την Παρασκευή, την Κυριακή και την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο...
:smt073 |
Ωραια πραματα....
Οποτε Κrispie δεν θα σε εχουμε καθολου εσενα...Ουτε καφεδες,ουτε στησιμο... Για καφεδακι αυριο,ο Αντωνης δεν μπορει,ουτε ο Κρισπης,ουτε ο Τασος... Θελετε να το αναβαλουμε για την Πεμπτη η για την προσεχη Δευτερα ωστε να κανουμε και την προβα τζενεραλε? Ακουω... |
Οποία πρόβα και αν κάνουμε, το δεύτερο τι ψάρια θα εχει;
|
για Δευτέρα ακούγεται καλύτερο!...αν και για πεμτη ειναι εξίσου καλό ...ψηφίζω πέμπτη και αν δεν μπορούνε παλι αρκετά ατομα το πάμε για δευτερα...
|
Εγώ μπορώ να ερθω την Δευτέρα .
|
Και γω Δευτερα μπορώ.
|
Εφοσον δεν εχουμε αλλες επιλογες τα exodon ακουγεται καλη λυση,ειδικα αν παραχωρηθουν δωρεαν.
Ακουω αν συμφωνείτε και αν διαφωνείτε τις προτασεις σας. Επισης προτεινω το ενα να ειναι φυτεμενο,σε βιοτοπικο μουντ παντα, και το αλλο ψιλοξερακιανο. Ακουω προτασεις λυσεις και οτι αλλο θελετε... Μητσο με τις πετρες-βοτσαλα τι εκανες? Να αναφερω επισης οτι τα ξυλα για ενα απο 2 ενυδρεια μπορω να τα καλυψω εγω με redmoor wood,τα ξυλα ειναι αυτα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30405 Μολις με πηραν απο πετσιτυ,η εισαγωγη οριστικα την επομενη εβδομαδα... Οποτε... Τα ματια σας ανοιχτα για dwarf puffer,3 εως 5 θελουμε για να κλεισουμε τον Indian biotope. |
dimi να μιλήσουμε καποια στιγμη στο τηλ,σχετικα με το δωρεάν γιατι εχω σκεφτεί κάτι..εγώ ειμαι μέσα για αυτα που εγραψε ο Δημήτρης..1 ξερακιανο 1 φυτεμενο με τις παραπάνω συνθέσεις...
|
Tασουλη πες του οτι αν το επιτρεπουν οι διοργανωτες θα το κανουμε αυτο που θελει.
Αλλιως θα του κανουμε ενα ευχαριστήριο για την προσφορα μεσω του φορουμ. Αυτα μονο μπορουμε να κανουμε. Αν μπορει ας βοηθησει,αν παλι δεν θελει,καλη καρδια! |
Εχουμε παντα ανοιχτα τα ματια μας για κανα διαμαντακι απο Αφρικη ή Ασια...
Οπου δειτε πετσοπ μπουκαρετε,μπορει να μας τυχει κατι καλο στα πιο απιθανα μερη... |
κοιταξε...εγω σκέφτηκα οτι μιας και σχεδον οι περισσότεροι θα εχουν σπόνσορες εκει..και καλως η κακώς και το ξέρουμε και θα το δείχνουν,μπορούμε για να μείνουν ολοι ευχαριστημένοι να βάλλουμε μια διακριτικη κόλλα Α4 δίπλα απο τα ενυδρεια μας που να λέει ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ των εξης καταστημάτων..δεν νομίζω οτι θα πειράξει κανένα μιας και ξερουμε ηδη οτι επιτρέπεται η συνεργασία με καταστήματα....
|
Με το Water Inn που λέει ακόμα στο eshop του ότι έχει steatocranus έχει μιλήσει κανένας μας;
Edit: Πήρα τηλέφωνο, δεν τα ήξερε καν η κοπελιά και δεν τα βρήκε στο ψάξιμο που έκανε. |
Εισαι σιγουρος οτι λεει οτι τα εχει διαθεσιμα ρε Στελιο...Εχω παει και δεν τα εχω δει.
Μηπως διαβαζεις κατι λαθος? |
εγω πεμπτη δεν μπορω απο δευτερα μετα η σκ...
τα exodon καλα ειναι απο την στιγμη που δεν βρισκουμε τιποτα αλλο!! |
Οκ προετοιμαστείτε για Δευτερα.
Θελω οποιος εχει κατι να προτείνει-επιδείξει, ετοιμη λυση,στησιμο,φυτα κτλ. Ακομα και φωτο αν εχει απο διαδικτυο ας την εχει εκτυπωσει ωστε να εχουμε και εικονα. Σκεφτειτε τι μας λειπει η τι χρειαζομαστε και πες τε το η δωστε λυσεις... Ειμαστε τελικη ευθεια πλεον. Τασο μιλα με Σταυρο. |
εγω θα εκτυπώσω σε 1 κολλα χαρτι οτι υλικό εχουμε διαθέσιμο απο φυτα ψαρια ξυλα πετρες και θα προσπαθήσω πρόχειρα να σχεδιάσω και κανα hardscape...
Τα ψάρια να τα κλείσω?>...πότε να του πώ να τα πάρουμε?..1μερα τουλάχιστον πριν φαντάζομαι...Οσο για τις χορηγίες το καλύτερο πιστεύω ειναι αυτό που πρότεινα,και θα μεινουμε ολοι ευχαριστημένοι... |
Μια τελευταία πρόταση που την ξεχάσαμε, έτσι πριν πάρουμε οριστική απόφαση.
Tilapia butticoferi από Gambia river; |
παλουκάρια ,μίλησα με Αβυσσο πριν λίγο..μου είπε οτι τα ψάρια θα πρέπει να τα παραλάβει καποιος απο το χώρο της εκθεσης την δευτέρα,οπου θα τα φέρει το παιδί που τα έχει...μπορεί καποιος απο εμάς να πάει?...αλλιως να το κοιτάξω εγω..!
|
Δεν γινεται να τα παραλαβουμε Δευτερα...
Διοτι θα χρειαστει να τα φιλοξενησουμε καπου...και μετα απο 4 μερες να τα παμε παλι αλλου...Θα τα παιξουν! Δεν γινεται να τα παραλαβουμε Πεμπτη - Παρασκευη? Στελακο,εγω βρηκα το πρωτο σεταπ....Βρειτε εσεις το 2ο!:D Κανε δημοσκοπηση.... |
Εγώ ρώτησα και περιμένω γνώμες!
|
χμμμμμμμ!!!....ναι δημητρη εχεις ενα δίκιο σε αυτό...δεν ξέρω τί γινεται..θα πρεπει να μιλήσω πάλι για να δούμε..αν και μάλλον δυσκολα πιο πρίν..τι να πω....!!!!!
YΓ εμένα δεν με τρελαίνει και πολύ το τιλάπια :) μου φέρνει λίγο σε παντόφλα :D :D |
1 Συνημμένο(α)
ενα στησιμο που νομιζω οτι δεν θελει πολυ black water ( για να φανουν και τα ψαρια.
με ενα τετοιο στησιμο και με αρκετα φυλλα καταπα αν εχετε, το κοπαδακι θα βολταρει καπου στο κεντρο φανταζομαι και θα δειχνει ομορφα. εγω μια ιδεα εδωσα,αντε να δουμε κι αλλες.... ΥΓ. αν στην παρουσιαση του ενυδρειου μπορειτε να ριξετε λιγη τροφη θα ειναι πολυ ομορφο θεαμα ενα κομματι γαριδα, μαριδακι κ.λ.π παντος ρωτηστε και τον Σταυρο τι τρωνε...:D:D |
το θέμα θανάση ειναι οτι τα ψάρια ο Σταυρος μου ειπε οτι μάλλον δευτερα ειναι η μέρα που μπορούμε να τα εχουμε στα χέρια μας..θα τον ρωτήσω μήπως γίνεται νωρίτερα αλλα δεν ξέρω...κατα τα αλλα πολύ καλο το στήσιμο..και γω καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου..!!!
|
Αν δε μιλήσουν και οι υπόλοιποι πώς θα αποφασίσουμε;;;;;
|
Παράθεση:
|
Εχω μπερδευτει και εχω ξενερωσει κιολας που δεν βρισκουμε τα ψαρια που θελουμε...
Ειλικρινα δεν ξερω τι θελω για δευτερο ενυδρειο,μου αρεσουν τα chocolate,οπως και τα acutirostre,οπως και τα buttikoferi,οπως και τα exodon,οπως και το Sulawesi,κανενα ομως δεν με εχει ενθουσιασει... |
Και δε νομίζω ότι πρόκειται να βρούμε κάτι άλλο. Εγώ μετά και τη σημερινή μου βόλτα δεν πάω πουθενά να ξαναψάξω μετά από τόση βενζίνη που χάλασα.
Νομίζω ότι για να είναι και πιο εύκολο πλέον να συκγεντρώσουμε τα υλικά που χρειαζόμαστε ή πάμε σε ξέρα Αμαζονίου ή σε buttikoferi. Τα δύο ctenopoma του Ωκεανού θα είναι χαμένα μέσα σε 200 λίτρα, τα chocolate αν θυμάμαι καλά είπες ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και το Sulawesi δεν ξέρω αν θα δείξει χωρίς να βάλουμε και τα ανάλογα ασπόνδυλα (που αυτή τη στιγμή δεν τα έχουμε). Τα exodon αν γίνεται να μην τα βασανίσουμε καλώς. Τα buttikoferi είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στα Pet City Ηλιούπολης. |
Οποτε ας αποφασισουμε...
Βuttikoferi μαζι με ενα κοπαδι Congo tetra σε ποταμισιο φυτεμενο Exodon μοναχα τους σε ψιλοξερακιανο. |
παιδια ..εγω σας ειπα μαλλον δευτέρα τα ψαρια..δεν εχω μιλησει με αβυσσοθα πρεπει να παω απο κει αυριο το πρωι αλλα και πιο νωρίς να μου πει δεν εχω μεσον να παω να τα παρω ..μας βολεύει?..αλλιώς το γυρνάμε σε κονγκο τετρα.....!!!! κριμα θα ειναι ομως....
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Κανένα congo tetra βρήκατε να το βάζαμε με καμιά κιχλίδα jewel ή πολύ κοινή επιλογή; Επίσης έχω δυο καλούλες ρίζες(μάλλον driftwood) να μουλιάζουν αλλά είναι μικρές και μπορούν να μπουν μόνο εκεί που αρχίζει η συστάδα... Άμα είναι θα βγάλω και καμιά φωτογραφία... |
Βασικά κρίμα δεν είναι τίποτα! Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα σωστό στήσιμο. Και με γκάπι να πάμε δε θα κλάψω, αρκεί να το κάνουμε σωστά και να χαρούμε πρώτοι εμείς με το αποτέλεσμα!
Διακριτά μαθηματικά δυστυχώς όχι, αν είχες τίποτα σε ΣΔΕ το συζητούσαμε! Ήθελα να το πω τώρα ότι ίσως χρειαστούμε τίποτα σε driftwood ανάλογα με το στήσιμο, οπότε βάλ' τα εσύ να υπάρχουν και άμα δεν τα χρειαστούμε... ξαναστεγνώνουν! Αν πάμε σε Αφρική και έχει κάποιος κανένα μεγάλο κομμάτι ας το προετοιμάζει. Αλήθεια παίζει κανένα; |
Παράθεση:
|
ροδόστομους που ζήτησε κάποιος πληροφοριακά εχει και ο Σταυρος (Αβυσσος) πολλους...σε καλο μεγεθος...
νομίζω οτι ειναι αρκετά κοινή επιλογή τα jewel με κονγκο... και γω το ίδιο με τον δημήτρη θα πω παντως...''Εχω μπερδευτει και εχω ξενερωσει κιολας που δεν βρισκουμε τα ψαρια που θελουμε... Ειλικρινα δεν ξερω τι θελω για δευτερο ενυδρειο,΄'' υπενθιμίζω οτι τα exodons ειναι ετοιμα ''στρωμενα'' και σε ενυδρείο εκτός μαγαζιού,... |
Παράθεση:
Ποια από τις δύο; |
Παράθεση:
ΣΔΕ από τη νέα σεζόν...:D Βάζω και τα ξύλα όσο φαίνονται αλλά είναι μικρά μόνο σαν συμπληρωματικά... 1, 2. Έχω και άλλο ένα μικρό mopani, δεν θα χρειαστεί, ε;;; |
Παράθεση:
|
σας ενδιαφερει....http://www.focuswebtv.gr/ondemand.as...oNYWa4jg%3d%3d
|
Παιδιά, επίσης κάτι άλλο... Τα tilapia δεν νομίζω να συνυπάρχουν στη φύση με τα congo, ή κάνω λάθος;
Θα έλεγα να πάμε αν είναι σε κάτι που να απεικονίζει έναν πραγματικό Βιότοπο... Και να περιέχει τουλάχιστον δυο είδη ψαριών... Και αν δεν βρούμε ψάρια που να είναι πιο σπάνια ας μείνουμε σε κάτι πιο κοινό αλλά σωστά στημένο... Βέβαια τέτοια ώρα... Την άποψή μου λέω απλά... Στέλιο είπες ότι οι πεταλούδες του Ωκεανού ήταν σε μέτρια κατάσταση; ΥΓ:Sorry για τις πολλές απαντήσεις, πάω για διάβασμα τώρα...:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board