Παράθεση:
|
Φωτογραφία από την σημερινή συνάντηση (11/04/2010). Δυστυχώς τραβήχτηκε προς το τέλος και οι περισσότεροι είχαν φύγει. |
ζηλευωωω.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smt089:smt089:smt0 89:smt089:smt089
|
Πέρασα υπέροχα!!
ίσως από τις ωραιότερες συναντήσεις που έχω παρευρεθεί... :o:o:o:o:o:o:cool::cool::cool: |
Παράθεση:
|
Ειδικά όταν η κουβέντα προς το τέλος πήγε σε ψάρεμα-θαλάσσια σπορ-καταδύσεις με paco και Κωστή ήταν σούπερ!!!!!
|
Όσες φορές καθήσαμε έξω, δίπλα στη θάλασσα, ήταν σούπερ!!!
Και η φωτό πολύ καλή (εμ βέβαια, αφού είχε φύγει ο Πάνος...):D |
Eυχαριστώ πολύ και για τα φυτάκια παιδια...!!!
Πρόσθεσαν φρέσκια ομορφιά στο νάνο μου!! Το λιμνόμπιουμ και η πιστία μου έβγαλαν την Πίστη για να τα ξε- Φακη -άσω για να τα βάλω στο 100άρι.. |
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για το κερατόφυλλο τα endlers και τον σαλίγκαρο.
Τελικά έξω είναι άλλη φάση... |
Παράθεση:
Μανταλίνα, τσανταλίνα...... Ξέρεις πότε θα σου δώσω την ελαστική σωλήνα για να τη βάλεις στο..... φίλτρο σου; Κάνε δηλώσεις εσύ..... :D:D:D:D:D |
Παράθεση:
Alex έριξα πολύ γέλιο με τις ιστορίες για τα μούλτι και τον αρσενικό julido σου!!! Ζήτω η λίμνη Τανγκανίκα!!!!!!!!!!:smt109:smt109:smt109 |
Δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω :(
Είχα υποσχεθεί στην κόρη μου να πάμε σε διαγωνισμό σκύλων ράτσας στα λουτρά Λαγκαδά ... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Περίεργο, πώς δεν με ειδοποίησαν να πάω τον μούργο μου? Την 1η θέση στην κατηγορία "ανυπακοή" την είχαμε σίγουρη.:rolleyes: |
μιλάμε για πολύ βαρεμάρα, κόντεψα να κοιμηθώ....
και εγώ δεν τον πήρα γιατί τώρα δημιουργούμε την ράτσα και δεν έχουμε κατασταλλάξει σε επίσημη ονομασία και προδιαγραφές. |
Και γω ζηλεψα, καιρο εχω να εμφανιστω.
Οι επαγγελματικες υποχρεωσεις με κανουν την Κυριακη να ειμαι ενα ρακος και μισο που λεμε... Ελπιζω να σας δω συντομα |
Έχασα την παρέα αυτή την φορά , ήμουν στο λεωφορείο για Θεσσαλονίκη , Σάββατο ήθελα να φύγω απ την Κομοτηνή αλλά δεν μπόρεσα τα αγγελόψαρα δε με άφησαν , είχα μπολιάσει το θηρίο και είχα βάλει 2 αγγελόψαρα , και μετά από 2 μέρες επάνω σε μια ρίζα βρήκα αυγά και Σάββατο πολλές ουρίτσες:smt041:smt041:smt041 ….. να δούμε πώς θα πάνε , μάλλον η δίσκοι θα περιμένουν και άλλο για να μπουν στο θηρίο :rolleyes::rolleyes:
|
Αντε ωραία!!!
Σε περιμένουμε στην επόμενη!!! |
Παίδες να ανοίξουμε την επόμενη? σε 4 μέρες εχουμε συνάντηση.... :D
|
Μέσα!
|
Παράθεση:
|
μέσα κι εγώ!
|
Συνάντηση Μαΐου (Κυριακή 9/5).
drbig panos1972 Alex_Salonica giannisaek bokostas Άντε βρε ψαρομούρηδες, μου λείψατε 1 μήνα. |
Παράθεση:
Είδες ρε συ Κώστα και μενα μου λείψανε .... περίεργα πράγματα συμβαίνουν.... :D |
και εγώ μέσα...
και αν του περισσέυει κανενός λίγο κερατόφυλλο ας το φέρει |
Παράθεση:
|
εγω θα ειμαι στο χωριο κριμα και θα ηθελα να ερθω
|
Κερατόφυλλο θα φέρω κι εγώ, μαζί με μερικά κλαδέματα.
Τραπέζι εννοείται δίπλα στη θάλασσα. drbig panos1972 Alex_Salonica giannisaek bokostas posidwnas christsos |
Κριμα δεν θα είμαι αυτή τη φορα (οικογενειακές υποχρεώσεις) και είχα
κάμποσα φυτάκια για δόσιμο. :smt120 Τι να κάνουμε επιφυλάσσομαι για την επομένη συνάντηση. ;) Να περασετε καλα. :cool: |
Παράθεση:
Μη κλαίς απελπισμένε ακουαρίστα! Θα σου φέρω κρυπτοκορίνες (θα τις κατουρήσω πρώτα φυσικά!!! ) για να απαλύνω τον πόνο σου! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board